100% Durex, 100% betrouwbaar

Tenga Uni sleeve (Emerald Green )

"Verhoog jouw plezier met de veelzijdige Tenga Uni sleeve - een revolutionair uniseks speeltje. Dit unieke product biedt verbeterde stimulatie door het op je vingers te plaatsen of door het binnenstebuiten te keren en als een opwindende, flexibele sleeve/masturbator te gebruiken. Het is perfect voor zowel individueel genot als samen met een partner, en voegt een nieuwe dimensie toe aan voorspel en intieme momenten.

Inspiratie voor het ontwerp komt van de pracht en hardheid van edelstenen, terwijl de UNI zelf verrassend zacht en plooibaar is. Gemaakt met oog voor duurzaamheid, bevat het omhulsel pulpvormig papier - denk aan de structuur van eierdozen - waardoor het plastic gebruik vermindert en bijdraagt aan een beter milieu.

Gebruiksaanwijzing: De Tenga Uni biedt flexibele gebruiksmogelijkheden voor zowel solospel als samen met een partner. Hoewel het delen van één UNI mogelijk is, adviseren we voor veilige intimiteit het gebruik van een apart exemplaar per persoon. Ideaal tijdens het voorspel of voor zachte strelingen tijdens intieme momenten, de UNI verrijkt jullie ervaringen en biedt eindeloze mogelijkheden voor plezierverkenning.

Naast zijn innovatieve functies, biedt de UNI eenvoud in gebruik en opslag, vergelijkbaar met die van condooms en lotions, waardoor het een essentiële toevoeging is aan jouw intieme momenten.

Afmetingen: Breedte 88 mm, Hoogte 73 mm, Diepte 32 mm
Gewicht: 39 gram

Ontdek de 4 nieuwe hoogtes van genot met de Tenga Uni sleeves, nu verkrijgbaar op Condoom.nl."

Lees meer »
9,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Uniseks speeltje
  • Perfect voor koppels
  • Zacht en rekbaar materiaal
  • Stimulerende structuur
  • Kan als sleeve of vinger toy

Merk informatie

1355
  • Copyright © 2024 Condoom.nl