100% Durex, 100% betrouwbaar

Pleasurelab Moonshake 2 (wandmassager)

De Pleasurelab moonshake massager 2

De Pleasurelab Moonshake™ massager is vernieuwd en voorzien van nog meer unieke kenmerken. De Moonshake™ massager kan je namelijk gebruiken voor een overheerlijke massage, maar ook voor geweldige clitorisstimulatie. Zowel bij het masseren als het stimuleren, zal de verwarmende kop van de Moonshake™ massager een overweldigend gevoel geven. Er zijn tegenwoordig ook nog splinternieuwe opzetstukken te verkrijgen bij de Moonshake™ massager. Met deze opzetstukken kan je de Moonshake™ massager veranderen in een heerlijke duo vibrator en/of partner vibrator. Genoeg mogelijkheden dus om tot een heerlijk orgasme te komen.

Het materiaal en de vibratie standen van de Pleasurelab moonshake massager

De Pleasurelab Moonshake™ massager is gemaakt van velvet siliconen en voelt heerlijk zacht aan. Dankzij het waterdichte design kan je ook in bad of onder de douche genieten van de intense vibraties van de Moonshake™ massager. In totaal heeft deze massager 10 vibratiestanden, die te bedienen zijn aan de hand van de drukknoppen. Daarnaast heeft de Pleasurelab Moonshake™ massager een verwarmende functie, die de stimulatie ervaring verbetert.

Welke opzetstukken passen op de Pleasurelab moonshake massager?

Je kan met deze massager zowel gaan voor een lichaamsmassage als voor stimulatie van de clitoris. Bestel de Moonshake™ opzetstukken bij de massager voor optimale ervaring en afwisseling. De opzetstukken voor de Pleasurelab Moonshake™ massager zijn:

  • Pleasurelab Moonshake massager Tickle Me 
  • Pleasurelab Moonshake massager Lick me Leaf 
  • Pleasurelab Moonshake massager Hello Clitty 
  • Pleasurelab Moonshake massager Njoy 2 Get Her (momenteel niet leverbaar)

Hoe laad je de Pleasurelab moonshake massager op?

De Pleasurelab Moonshake™ massager wordt opgeladen met de meegeleverde USB-Kabel. Leg de magnetische oplader tegen de metalen puntjes op de achterkant aan om het opladen te beginnen. Gedurende het opladen zal het lampje onder de bovenste knop knipperen. Wanneer het product volledig is opgeladen, zal het lampje continue branden. Het volledig opladen van de massager kost 3 uur en dan zal deze ongeveer 2 uur mee gaan.

Hoe bedien je de Pleasurelab moonshake massager? 

De bovenste knop wordt gebruikt voor het aan/uitzetten van het verwarmen. Een lampje zal onder de knop branden wanneer deze aan staat. 

Knop #2 wordt gebruikt voor het verhogen van de vibratiesnelheid. 

Knop #3 wordt gebruikt voor het verlagen van de vibratiesnelheid. De onderste knop wordt 4 seconden ingedrukt voor het aan/uitzetten van de vibraties. Een enkele druk op de knop zorgt voor een verandering van vibratiepatroon. Het is belangrijk dat de kabel van de oplader over de Moonshake Massager loopt. Op deze manier zitten de magneten op de juiste plek om op te laden.

Wij adviseren de Pleasurelab Moonshake™ massager met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken.

Lees meer »
  • Copyright © 2024 Condoom.nl