Condoom.nl

Bram In De Buurt deelt condooms uit!

Groot nieuws! Condoom.nl gaat samenwerken met de bekende radio-dj van SLAM! namelijk Bram Krikke! De meeste van jullie zullen hem wel kennen, hij is namelijk ook bekend van zijn programma Bram In De Buurt op het YouTube-kanaal van SLAM! Bram In De Buurt is een serie met humoristische en droge straatinterviews met wekelijks een nieuwe aflevering. De afleveringen worden meer dan 500.000 keer bekeken en daarmee is Bram dus erg bekend onder de jeugd. Door de grote bekendheid heeft Bram ook invloed op het gedrag van jongeren. Bram is dus de ideale persoon om jongeren bewust te maken over hoe belangrijk veilig vrijen is. Veel jongeren onderschatten de gevolgen van onveilige seks. Samen met Bram proberen wij jongeren en bewust van te maken en soa’s en ongewenste zwangerschappen tegen te gaan!

Het geweldige nieuws is dat wij, Condoom.nl, 18 juni te zien zijn in de nieuwe aflevering van Bram In De Buurt. 

SLAM!

SLAM! is een Nederlands commercieel, landelijk radiostation. Het radioprogramma richt zich vooral op de jongeren en kiezen daarom vooral voor dance-genres. Het programma wisselt mixshows af gedurende de dag. Het pand van SLAM! is gevestigd in Naarden. 

Bram in de Buurt X Condoom.nl

In samenwerking met Bram in de Buurt - SLAM! heeft Condoom.nl condooms ontwikkeld. Het doel van de samenwerking is om jongeren bewust te maken van de gevolgen van onveilige seks. Ieder jaar worden er nog duizenden jongeren besmet met een soa. SLAM! en Condoom.nl willen dit voorkomen door jongeren bewust te maken en te stimuleren om het veilig te doen. Het condoom die is ontworpen wordt gratis weg gegeven en als gratis geschenk toegevoegd aan bestellingen. Aangezien Bram een grote invloed heeft op jongeren is hij de geschikte personen voor het stimuleren van het gebruik van een condoom. 

Bram in de Buurt Condoom

Natuurlijk is de Bram in de Buurt condoom ook los te bestellen. Bij Condoom.nl kan je de condoom met het exclusieve condoom hoesje per 3 of per 10 stuks bestellen. Voor 3 stuks betaal je slechts €2.49 en voor 10 stuks €8.95. Naast de Bram in de Buurt condoom kan je bij Condoom.nl ook terecht voor een groot aanbod aan condooms, glijmiddel en sextoys. Alle bestellingen worden gratis, discreet en anoniem verzonden. 

De invloed van influencers

Influencers hebben een groot bereik en daardoor ook vaak een grote invloed op jongeren. De doelgroep verschilt per influencer, zo richt Bram zich via YouTube meer op de jongeren. Een groot deel van de jongeren is actief op het internet en besteed daarbij veel tijd aan YouTube. Jongeren zijn zich vaak niet bewust van de gevolgen van onveilige seks en denken dat de kans op soa maar klein is. Dit is echter niet zo. Doordat influencers het condoom gebruik promoten zullen steeds meer jongeren een condoom gebruiken tijdens de seks en dit leidt tot een daling van het soa’s. 

Samenwerking met de GGD

Naast de samenwerking met Bram In De Buurt werken wij ook samen met de GGD. In samenwerking met GGD en Sense hebben wij bijvoorbeeld hoesjes ontworpen en ontwikkeld en uitgedeeld aan de jongeren. De GGD deelt condooms uit om jongeren en toe te wijzen dat ze veilig vrijen. GGD heeft gekozen voor de kwaliteitscondoom van Condoom.nl

Wil jij ook een eigen condoomhoesje?

Wil jij de aandacht trekken onder de doelgroep jongeren? Dan is ons zelf ontworpen condoomhoesje perfect geschikt. Een condoomhoesje met een mooi en opvallend design trekt snel de aandacht. De condoomhoesjes zijn ideaal als toevoeging aan je evenement of ter promotie! Het is mogelijk om het hoesje geheel zelf naar wens te ontwerpen. 

Hier u vragen over condoomhoesjes dan kunt u contact op nemen met onze klantenservice: +31 13 711 0378 of info@condoom.nl.  


Bram In De Buurt deelt condooms uit!


  • Copyright © 2021 Condoom.nl