100% Durex, 100% betrouwbaar

Sextoys


Sextoys


Geslacht


Toy specificaties


Toy merken


Stimulatie

Filteren
Sorteer op:

157 artikelen

  De keuze in erotische speel- en hulpmiddelen is groot. Zo gevarieerd als het aanbod is, zo verschilt ook de kwaliteit tussen de verschillende soorten en merken. Vrij bekend zijn de vibrator, de dildo en de opblaaspop. De laatste jaren is de vraag naar nieuwe prikkelingen uitgemond in een breed assortiment seksuele attributen. Een kleine greep : penisringen in alle mogelijke soorten en maten, kunstvagina's, tepelklemmen, vacuümpompen, het tril-ei en de buttplug oftewel erotisch speelgoed. Al deze middelen kunnen bijdragen tot een speelser en meer bevredigend seksleven. Je kunt zowel in je eentje als met z'n tweeën of met meer een nieuwe dimensie geven aan je seksuele gevoel en mogelijkheden. Het effect van erotisch speelgoed en hulpmiddelen hangt echter af van een aantal factoren en het volgen van de juiste spelregels.

  Hoe kies je en vibrator?

  Een vibrator kies je op basis van jouw voorkeuren. Wat deze voorkeuren nu precies zijn word verder verteld met behulp van de soort vibrators. Mocht je na het lezen van dit artikel nog steeds geen keus hebben kunnen maken? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

  Hoe reinig je je sextoy?

  Als je een seksspeeltje aanschaft wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Je wilt ook dat ze zo schoon mogelijk zijn om nare infecties en zelfs seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen. Lees hier de schoonmaak- en onderhoudsaanbevelingen voor je seksspeeltje!

  Tips voor het gebruik van sextoys:

  1.  Een hulpmiddel is geen wondermiddel: Verwacht van de resultaten geen wonderen die allerlei seksuele of relatieproblemen, onzekerheid of eenzaamheid als sneeuw voor de zon wegtoveren. Het is een toevoeging aan de basis van de seksuele relatie met jezelf of een ander.
  2.  Overleg met de partner: Als je het speelgoed solo gaat gebruiken, is het simpel: bevalt het (na een tijdje) niet, dan stop je ermee. Wil je het middel samen gaan gebruiken, bespreek dit dan eerst. Op een goede dag helemaal uit het niets aankomen met lustvingers en een voorbinddildo om daar eens fijn mee te gaan experimenteren, is vragen om moeilijkheden. Samen moet je er zin in hebben en achter de keuze van het middel staan, anders krijg je een ongelijkwaardige relatie. Over seks praten en iets nieuws durven proberen, kan een relatie een nieuwe spannende wending geven. De tijd doet dan de rest.
  3. Gebruik het speelgoed altijd met een glijmiddel: Dit geeft het beste resultaat en het meest intense gevoel. Bij anaal contact is een glijmiddel noodzakelijk. Gebruik bij voorkeur glijmiddel op waterbasis en niet op oliebasis (vaseline, sla- of zonnebrandolie), omdat olieachtige stoffen het rubber van het hulpmiddel kan aantasten en zo de levensduur kunnen verkorten. Bij anaal gebruik van het speelgoed is - naast het gebruik van extra glijmiddel - het belangrijk er goed op te letten dat de vibrator of kunstpenis van een verdikt uiteinde voorzien is, om te voorkomen dat het voorwerp naar binnen schiet. Als dit toch gebeurt, is medisch ingrijpen noodzakelijk!
  4. Toerental en geluidshinder: De meeste vibrators hebben een variabele motor met een trilmechanisme. Begin op de laagste stand en probeer welke snelheid het beste bevalt. Uit hygiënisch oogpunt is het altijd verstandig een vibrator te gebruiken in combinatie met een condoom.
  5. Zorg voor reservebatterijen binnen handbereik:  Niets kan zo frustrerend zijn als je onderweg naar het hoogtepunt moet stoppen, omdat je batterijen leeg raken. Erg handig - en goed voor het milieu - zijn oplaadbare batterijen.
  6. Maak het speelgoed schoon met de juiste producten Gebruik geen alcohol, spiritus, benzine of andere stoffen, die het rubber of plastic kunnen aantasten. Ook afwasmiddelen zijn niet aan te raden voor het reinigen van erotische hulpmiddelen Een zeepoplossing (liefst ongeparfumeerd), een verdunde oplossing van een desinfecterend middel (drogist of apotheek) of nog beter; een Toy Cleaner is het beste. Schoonmaken met een bevochtigde doek. Hulpmiddelen met een elektrisch trilmechanisme nooit onderdompelen! 
  7. Na reiniging goed drogen: Rubber artikelen kunnen na grondig afdrogen het beste gepoederd worden met aardappelmeel of maïzena. Gebruik liever geen talkpoeder.
  8. Verwijder batterijen bij niet gebruiken: Als het speel- of hulpmiddel voor langere tijd de kast ingaat, haal er dan de batterijen uit. Dit voorkomt 'lekken'. Hebben batterijen  toch gelekt, dan is het hulpmiddel vaak onherstelbaar beschadigd.
  9. Hygiënisch gebruik: Bij gezamenlijk gebruik van kunstpenissen en vibrators bestaat er een geringe kans op het overdragen van het aidsvirus of van andere geslachtsziekten. Neem daarom geen risico wanneer je het speelgoed met wisselende partners gebruikt en voorzie ze bij elk contact van een nieuw condoom. Wij adviseren je daarbij te kiezen voor een extra sterk condoom. Volg bij het aanbrengen de gebruiksaanwijzing die bij elke condoomverpakking is meegeleverd.

  Toch nog vragen?
  Heeft u toch nog vragen, stuur dan jouw vraag naar info@condoom.nl.

  • Copyright © 2022 Condoom.nl