100% Durex, 100% betrouwbaar

Sextoys


Sextoys


Geslacht


Toy specificaties


Toy merken


Stimulatie

Filteren
Sorteer op:

178 artikelen

Satisfyer - Touch Me - G-Spot en Clitoris Stimulator — blauw

59,95 53,95
 • Merk: Satisfyer
 • Kleur: Rood
 • Materiaal: Siliconen
 • G-spot stimulatie
 • Bodysafe
 • 12 vibratiestanden
 • Pushbutton
 • Makkelijk te reinigen
 • USB oplaadbaar
 • Gemaakt van siliconen
Op voorraad

  Seksspeeltjes online >> Meer dan 200 erotische speeltjes voor seksueel genot

  Sex Toys zijn de sexhelpers bij uitstek! Alle vormen, maten, kleuren en functies zijn beschikbaar voor alle toepassingen! Alleen of in gezelschap, geef je fantasie niet op, kies je erotische speeltje en beleef onvergetelijke momenten!

  Wat zijn seksspeeltjes?

  Erotische games zijn nu een belangrijk onderdeel van ons seksleven. En om de verbeelding in bed de vrije loop te laten, kunnen we tegenwoordig rekenen op kleurrijke en fantasierijke gadgets van verlangen: seksspeeltjes.

  Het gebruik van deze gadgets heeft niet alleen bijgedragen om uit de gebruikelijke patronen en taboes te komen, maar ook om meer belang te hechten aan het seksuele leven en auto-erotiek; dus elke keer dat je gefascineerd kijkt naar de kronkelige vormen van een vibrator voor koppels, een clitorisstimulator of een mannelijke masturbator, onthoud dan dat dat kleurrijke sexy speeltje je geheime handlanger kan zijn op de meest prikkelende momenten.

  Seksspeeltjes en hun oorsprong: het verhaal van de eerste vibrator voor vrouwen
  Wist je dat aan het einde van de 19e eeuw seksspeeltjes of erotische speeltjes hun intrede deden? Waarschijnlijk waren de vroegste vormen van seksspeeltjes zelfgemaakte seksspeeltjes; gemaakt, zelfs vóór het Victoriaanse tijdperk, met groenten of borstelstelen en andere fallische objecten.

  Hun oorsprong is echter verbonden met de therapie van vrouwelijke hysterie, een geestesziekte die in die tijd werd behandeld met vrij ongebruikelijke klinische hulpmiddelen: vibrators voor vrouwen.

  De eerste vibrator voor de G-spot dateert uit 1883 en wordt geassocieerd met de behandeling van een reeks fysieke, psychologische en psychiatrische symptomen die verband houden met een typisch vrouwelijke aandoening die de naam hysterie draagt (veroorzaakt, volgens de theorieën van de eeuw) , door storingen van het vrouwelijk geslachtsorgaan).

  Tijdens het Victoriaanse tijdperk werd het orgasme bij verschillende vrouwen gestimuleerd door middel van een elektromechanisch seksspeeltje. Een reproductie van dit prototype is onlangs het onderwerp geweest van een cinematografische weergave: HYSTERìA.

  Wat vind je hier? Een virtuele catalogus met meer dan 240 seksspeeltjes!
  De online verkoop van seksspeeltjes stelt ons in staat om elk jaar te evalueren welke producten het meest worden gewaardeerd door Condoom.nl-klanten en daarom nieuwe producten en speciale aanbiedingen aan te bieden.

  De 3 best verkochte seksspeeltjes voor mannen in Nederland

  Tot de meest populaire erotische speeltjes voor mannenzijn de  zeer mooie masturbators Tenga Eggs.
  Als je het nog niet weet, zal ik dit zeer mooie mini-ei meteen beschrijven ... Het zijn objecten voor masturbatie die volledig zijn gemaakt van een zacht elastomeer omhulsel, in de vorm van een ei en gekenmerkt door een hoge elasticiteit waardoor het ei kan glijden de gehele penis erectie. Elk ei binnenin heeft verschillende vormen, op basis van de gekozen geometrie heb je verschillende sensaties en emoties.

  Een unieke en bijzondere seksuele gadget in zijn soort.

  Een ander object gewijd aan masturbatie is Tenga Air-Tech Ultra: een herbruikbare mannelijke masturbator in de extra grote maat: de specifieke interne structuur is ontworpen om mannelijk seksueel genot en orgasme verder te stimuleren. Een XL-maat voor degenen die een masturbator willen die bij hun grootste afmetingen past.

  Gemakkelijk vast te pakken, de binnenmantel kan worden gereinigd met milde zeep en water. Eenmaal volledig gedroogd kan het opnieuw worden gebruikt.

  Het derde erotische object voor mannelijke masturbatie is Satisfyer Men Heat: dankzij de speciale pule -technologie stimuleert het seksueel genot door de natuurlijke beweging van de hand te simuleren, met lichte trillingen die over de hele lengte van de penis lopen zonder te knijpen, zelfs zonder erectie.

  Erotische gadgets gewijd aan koppel seks
  In deze categorie zijn er veel sexy items voor stellen die willen experimenteren en nieuwe sensaties en emoties willen ervaren. Black Jamba vibrator een vibrator met dubbele ingang en twee verschillende motoren die zowel door haar als door hem gebruikt kunnen worden, inclusief afstandsbediening. Het stimuleren van seksueel genot door de G-spot voor vrouwen en de P-spot voor mannen is een unieke en onherhaalbare emotie.

  En dan nog: Toy Joy Funcky Vibrette, een mini-vibrator voor een paar discrete afmetingen die de mannelijke en vrouwelijke geslachtsdelen stimuleert, perfect voor gebruik tijdens het voorspel.

  Een erotische wereld van mogelijkheden om de zintuigen en de fantasie van het paar wakker te maken. Om de intieme relatie van het paar nieuw leven in te blazen en plezier te hebben met de partner.

  Al deze erotische gadgets, seksspeeltjes en objecten voor masturbatie zijn ontworpen om van seks een aangenaam en uiterst fantasierijk avontuur te maken. Om taboes te doorbreken en iedereen de kans te geven te genieten zoals ze willen, alleen of als koppel en op elk moment.

  Waar kun je de erotische sextoys kopen?

  Dergelijke seksuele objecten kunnen een echt origineel en zeer gewaardeerd cadeau-idee zijn. Velen schamen zich om een erotisch spel te kopen voor zelf-erotiek, daarom geven ze er soms de voorkeur aan om het in opdracht te geven. De oplossing is Condoom.nl je kunt vanuit je luie stoel bestellen en het pakket binnen 24/48 uur en absoluut anoniem ontvangen. Een oplossing voor het ongemak dat je voelt als je een seksshop binnengaat met de zorg dat je gezien wordt door iemand die je kent.

  Erotische objecten van de beste merken zoals Feelz Toys, TengaSkyn, Durex Satisfyer en vele anderen. Alle producten van de hoogste kwaliteit in de Condoom.nl online shop. Betrouwbaar, veilig en snel, de nummer één sinds 2003.

  Hoe kies je een vibrator?

  Een vibrator kies je op basis van jouw voorkeuren. Wat deze voorkeuren nu precies zijn word verder verteld met behulp van de soort vibrators. Mocht je na het lezen van dit artikel nog steeds geen keus hebben kunnen maken? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

  Lees ook: Vergroot je penis met een penispomp

  Hoe reinig je je sextoy?

  Als je een seksspeeltje aanschaft wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Je wilt ook dat ze zo schoon mogelijk zijn om nare infecties en zelfs seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen. Lees hier de schoonmaak- en onderhoudsaanbevelingen voor je seksspeeltje!

  Tips voor het gebruik van sextoys:

  1.  Een hulpmiddel is geen wondermiddel: Verwacht van de resultaten geen wonderen die allerlei seksuele of relatieproblemen, onzekerheid of eenzaamheid als sneeuw voor de zon wegtoveren. Het is een toevoeging aan de basis van de seksuele relatie met jezelf of een ander.
  2.  Overleg met de partner: Als je het speelgoed solo gaat gebruiken, is het simpel: bevalt het (na een tijdje) niet, dan stop je ermee. Wil je het middel samen gaan gebruiken, bespreek dit dan eerst. Op een goede dag helemaal uit het niets aankomen met lustvingers en een voorbinddildo om daar eens fijn mee te gaan experimenteren, is vragen om moeilijkheden. Samen moet je er zin in hebben en achter de keuze van het middel staan, anders krijg je een ongelijkwaardige relatie. Over seks praten en iets nieuws durven proberen, kan een relatie een nieuwe spannende wending geven. De tijd doet dan de rest.
  3. Gebruik het speelgoed altijd met een glijmiddelDit geeft het beste resultaat en het meest intense gevoel. Bij anaalcontact is een glijmiddel noodzakelijk. Gebruik bij voorkeur glijmiddel op waterbasis en niet op oliebasis (vaseline, sla- of zonnebrandolie), omdat olieachtige stoffen het rubber van het hulpmiddel kan aantasten en zo de levensduur kunnen verkorten. Gebruik meen anale douche voorafgaand bij gebruik van ale toys. Bij anaal gebruik van het speelgoed is - naast het gebruik van extra glijmiddel - het belangrijk er goed op te letten dat de vibrator of kunstpenis van een verdikt uiteinde voorzien is, om te voorkomen dat het voorwerp naar binnen schiet. Als dit toch gebeurt, is medisch ingrijpen noodzakelijk! 
  4. Toerental en geluidshinder: De meeste vibrators hebben een variabele motor met een trilmechanisme. Begin op de laagste stand en probeer welke snelheid het beste bevalt. Uit hygiënisch oogpunt is het altijd verstandig een vibrator te gebruiken in combinatie met een condoom.
  5. Zorg voor reservebatterijen binnen handbereik:  Niets kan zo frustrerend zijn als je onderweg naar het hoogtepunt moet stoppen, omdat je batterijen leeg raken. Erg handig - en goed voor het milieu - zijn oplaadbare batterijen.
  6. Maak het speelgoed schoon met de juiste producten Gebruik geen alcohol, spiritus, benzine of andere stoffen, die het rubber of plastic kunnen aantasten. Ook afwasmiddelen zijn niet aan te raden voor het reinigen van erotische hulpmiddelen Een zeepoplossing (liefst ongeparfumeerd), een verdunde oplossing van een desinfecterend middel (drogist of apotheek) of nog beter; een Toy Cleaner is het beste. Schoonmaken met een bevochtigde doek. Hulpmiddelen met een elektrisch trilmechanisme nooit onderdompelen! 
  7. Na reiniging goed drogen: Rubber artikelen kunnen na grondig afdrogen het beste gepoederd worden met aardappelmeel of maïzena. Gebruik liever geen talkpoeder.
  8. Verwijder batterijen bij niet gebruiken: Als het speel- of hulpmiddel voor langere tijd de kast ingaat, haal er dan de batterijen uit. Dit voorkomt 'lekken'. Hebben batterijen  toch gelekt, dan is het hulpmiddel vaak onherstelbaar beschadigd.
  9. Hygiënisch gebruik: Bij gezamenlijk gebruik van kunstpenissen en vibrators bestaat er een geringe kans op het overdragen van het aidsvirus of van andere geslachtsziekten. Neem daarom geen risico wanneer je het speelgoed met wisselende partners gebruikt en voorzie ze bij elk contact van een nieuw condoom. Wij adviseren je daarbij te kiezen voor een extra sterk condoom. Volg bij het aanbrengen de gebruiksaanwijzing die bij elke condoomverpakking is meegeleverd.

  Toch nog vragen?
  Heeft u toch nog vragen, stuur dan jouw vraag naar info@condoom.nl.

  Lees ook: onze collectie cockringen

  • Copyright © 2024 Condoom.nl