100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom.nl Glijmiddel

Filteren
Sorteer op:

21 artikelen

  Glijmiddel van hoge kwaliteit 

  Glijmiddel van hoge kwaliteit is ons eigen glijmiddel die we met trots presenteren!
  Verschillende soorten glijmiddel van zeer hoge kwaliteit en dat voor een schitterende prijs. Natuurlijk in het assortiment een glijmiddel op waterbasis en siliconen. Maar ook 2 overheerlijke smaken aardbei en kersen. al onze glijmiddellen werken direct bevochtigend en zullen zorgen voor meer spannende slaapkamer momenten. Breng Condoom.nl glijmiddel aan op de gewenste intieme delen zo vaak je maar wilt. Geschikt voor vaginale, anale en orale seks.
  Extra voordelig en kwalitatief glijmiddel bestel je bij Condoom.nl. Vandaag voor 21:30 besteld is morgen in huis.

  5 goede redenen om glijmiddel te gebruiken

  1. Glijmiddel kan door iedereen worden gebruikt, voor alles. Er bestaat niet zoiets als een 'typische' glijmiddelgebruiker. Het kan en wordt door iedereen gebruikt, ongeacht geslacht, leeftijd en seksualiteit, en kan ook tijdens masturbatie worden gebruikt. Breng het eenvoudig aan op elk deel van het lichaam dat goed aanvoelt, of gebruik het met een seksspeeltje. Glijmiddel kan op water-, olie- of siliconenbasis zijn, dus zorg ervoor dat je er een gebruikt die geschikt is voor jou, je partner en alle seksspeeltjes die je gebruikt.
  2.  Het kan het plezier vergroten!  Glijmiddel hoeft geen laatste redmiddel te zijn voor als het een beetje droog is - je kunt het op elk moment tijdens de seks gebruiken, en het is ook verkrijgbaar in verschillende smaken en kan verschillende sensaties creëren, zoals een verwarmend of verkoelend effect, waar het ook is toegepast. Wat glijmiddel kan ook helpen de ejaculatie te vertragen. Wanneer extra glijmiddel wordt gebruikt met een condoom, kan seks ook natuurlijker aanvoelen. Al met al kan glijmiddel het plezier voor alle betrokkenen aanzienlijk vergroten!
  3.  Maar als je je een beetje droog voelt daar beneden...Vaginale droogheid tijdens seks komt vaak voor en kan om veel verschillende redenen gebeuren, waaronder uw hormoonspiegels, waar u zich in uw menstruatiecyclus bevindt, hoe gestrest u bent en welke medicatie u gebruikt. De natuurlijke smeringsniveaus van de penis kunnen ook variëren, en uitdroging bij iedereen is absoluut niets om je voor te schamen - dus smeer je in en geniet van de rit! Als je je zorgen maakt, ga dan naar een medische professional voor advies.
  4. Het is ideaal voor anale seks. In tegenstelling tot de vagina of penis, zorgt de anus vaak niet voor voldoende natuurlijke smering tijdens seks. Breng dus royaal glijmiddel aan tijdens het voorspel voor een ontspannend effect, tijdens de anale geslachtsgemeenschap zelf, of terwijl je anale seksspeeltjes gebruikt voor een meer plezierige ervaring in het algemeen.
  5. Het kan seks veiliger maken. Glijmiddel vermindert wrijving, dus vermindert het risico op letsel tijdens seks. En als je condooms gebruikt, maakt glijmiddel het ook minder waarschijnlijk dat het breekt of eraf valt, waardoor je beter beschermd bent tegen soa's, waaronder HIV. Gebruik je de meer gebruikelijke latex condooms? Zorg ervoor dat u glijmiddel op water- of siliconenbasis gebruikt, omdat andere soorten het condoom kunnen afbreken. En onthoud dat glijmiddel geen anticonceptiemiddel is, dus zorg ervoor dat je condooms om zwangerschap of een SOA te voorkomen. 

  Weke soorten glijmiddel heeft Condoom.nl?

  Glijmiddel op waterbasis:

  • Condoom.nl Glijmiddel Waterbasis 100ml en 500ml
  • Condoom.nl Gllimiddel Kers 100ml
  • Condoom.nl Glijmiddel Aardbei 100ml
  • Condoom.nl Glijmiddel Aloë Vera 100ml
  • Condoom.nl Warming

  Glijmiddel op Siliconen basis:

  • Condoom.nl Glijmiddel Siliconen 100ml
  • Copyright © 2024 Condoom.nl