100% Durex, 100% betrouwbaar

Vibrator


Geslacht


Toy specificaties


Toy merken


Stimulatie


Type Vibrator

Filteren
Sorteer op:

43 artikelen

Satisfyer - Touch Me - G-Spot en Clitoris Stimulator — blauw

59,95 53,95
 • Merk: Satisfyer
 • Kleur: Rood
 • Materiaal: Siliconen
 • G-spot stimulatie
 • Bodysafe
 • 12 vibratiestanden
 • Pushbutton
 • Makkelijk te reinigen
 • USB oplaadbaar
 • Gemaakt van siliconen
Op voorraad

  Wat zijn ze en waarvoor worden ze gebruikt?

  Een vibrator is een erotisch speeltje dat wordt gebruikt voor seksuele stimulatie. Het is ontworpen om trillingen te produceren die een aangenaam gevoel opwekken op het lichaam. Vibrators worden vaak gebruikt voor zelfbevrediging en kunnen ook worden gebruikt tijdens seksuele activiteit met een partner.

  Vibrators zijn er in verschillende vormen en maten en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten stimulatie, waaronder clitorale stimulatie, vaginale stimulatie en anale stimulatie. Sommige zijn ook ontworpen voor gelijktijdige stimulatie van meerdere erogene zones.

  Hoewel ze voornamelijk worden geassocieerd met vrouwelijke seksualiteit, kunnen ze ook worden gebruikt door mannen. Er is een populaire vibrator ontworpen om de prostaat te stimuleren, wat kan leiden tot intensere orgasmes.

  Over het algemeen zijn vibrators bedoeld om plezier en genot te bieden, en kunnen ze een leuke en spannende aanvulling zijn op seksuele activiteit. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat veiligheid en hygiëne altijd prioriteit moeten hebben bij het gebruik ervan.

  Welke soorten vibrators zijn er?


  Er zijn verschillende soorten beschikbaar, elk ontworpen voor specifieke vormen van stimulatie. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten:

  1: Clitorale vibrators:

  beste vibrator voor koppels kopen uit voorraad geleverd. Alle merken producten en speeltjes in ons assortiment zoals de mini bullet vibrator, rabbit vibrator en lelo mona

  Clitorale vibrators zijn ontworpen voor gerichte stimulatie van de clitoris, een zeer gevoelige erogene zone bij vrouwen. Deze hebben meestal een klein formaat en zijn ontworpen om gemakkelijk te manoeuvreren rond het clitorale gebied. Clitorale vibrators zijn er in verschillende vormen en maten, van kleine bullet vibrator tot grotere wand-vibrators. Sommige modellen hebben verschillende vibratiestanden en patronen, terwijl andere eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn. De meeste clitorale vibrators hebben een gladde, zachte buitenkant van siliconen of ander veilig materiaal. Deze nieuwe vibrator is populair voor solo-masturbatie en worden vaak gebruikt tijdens seksuele activiteit met een partner. Ze kunnen worden gebruikt om de clitoris te stimuleren tijdens vaginale of anale seks om het genot te vergroten. Veel vrouwen ervaren hierdoor intensere orgasmes. Het is belangrijk om een clitorale vibrator te kiezen die past bij uw individuele behoeften en voorkeuren. Sommige vrouwen geven de voorkeur aan een zeer krachtige vibrator, terwijl anderen de voorkeur geven aan een meer subtiele, minder intense stimulatie.

  G-spot vibrators:

  krachtige vibrator g spot vibrator ook te gebruiken als anaal vibrator

  Deze nieuwe vibrator is speciaal ontworpen om gerichte stimulatie te bieden van de G-spot, een gevoelige erogene zone in de vagina van een vrouw. Deze plek wordt meestal gevonden op ongeveer 5 tot 8 centimeter in de vagina, op de voorste wand. Ze hebben meestal een gebogen of gebobbelde schacht om de juiste plek te raken en te stimuleren. Ze kunnen verschillende maten en vormen hebben, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Sommige hebben ook extra functies, zoals meerdere vibratiestanden en patronen, om de stimulatie te variëren. Veel vrouwen vinden dat G-spot stimulatie kan leiden tot intensere en diepere orgasmes, en kunnen een effectieve manier zijn om deze zone te stimuleren. Ze kunnen worden gebruikt tijdens solo-masturbatie of tijdens seksuele activiteit met een partner. Net als bij andere vibrators is het belangrijk om een nieuwe vibrator te kiezen die past bij uw individuele behoeften en voorkeuren.

  Rabbit vibrators:

  veel producten uit ons assortiment zijn waterproof, perfecte speeltje met afstandsbediening discreet bezorgd, favoriete vibrator, populaire vibrator, lelo vibrator, g spot vibrator, luchtdruk vibrator, mini vibrator, clitoris vibrator, bullet vibrator, tarzan vibrator kopen,

  Zijn een type vibrator dat bekend staat om hun dubbele stimulatie van de clitoris en de G-spot. Deze populaire vibrator heeft meestal een gebogen schacht voor G-spot stimulatie en een uitstulping voor clitorale stimulatie. De uitstulping lijkt op de oren van een konijn, wat leidt tot de naam "rabbit" vibrator. Ze zijn er in verschillende maten en vormen en hebben vaak verschillende snelheden en patronen van vibratie om de stimulatie te variëren. Sommige modellen hebben ook extra functies, zoals roterende kralen in de schacht voor extra stimulatie. Ze kunnen gebruikt worden tijdens solo-masturbatie of tijdens seksuele activiteit met een partner. Vrouwen die moeite hebben om een orgasme te bereiken, vinden vaak dat rabbit vibrators een effectieve manier zijn om tegelijkertijd de clitoris en de C-spot te stimuleren en zo een intenser en dieper orgasme te bereiken.

  Bullet vibrators:

  Dit zijn kleine, draagbare vibrators die meestal worden gebruikt voor gerichte stimulatie van de clitoris, tepels of andere erogene zones. Ze zijn meestal klein van formaat (ideaal voor de make up tas!) en hebben een gladde, cilindrische vorm. Sommige modellen hebben een afgeronde kop, terwijl andere een puntige kop hebben voor gerichte stimulatie. Ze zijn er in verschillende maten en vormen en hebben vaak verschillende snelheden en patronen van vibratie om de stimulatie te variëren. Ze zijn vaak gemakkelijk te bedienen en hebben een enkele knop voor het regelen van de intensiteit en het patroon van de trillingen. Ze zijn hét perfecte speeltje; populair voor solo-masturbatie en kunnen ook worden gebruikt tijdens seksuele activiteit met een partner. Ze kunnen discreet worden gebruikt en gemakkelijk worden meegenomen in de make up tasje tijdens reizen of voor spontane avonturen.

  Wand vibrators:

  Dit zijn krachtige, grotere vibrators die oorspronkelijk werden ontworpen voor spiermassage, maar later populair werden als seksspeeltjes vanwege hun krachtige vibraties. Ze hebben meestal een grote, ronde kop en een lange handgreep voor gemakkelijk gebruik. Ze zijn meestal bedraad of draadloos en hebben vaak verschillende snelheden en patronen van vibratie. Wand vibrators worden vaak gebruikt voor gerichte stimulatie van de clitoris, evenals voor massage van andere erogene zones zoals tepels, penis of perineum. Ze kunnen ook worden gebruikt tijdens seksuele activiteit met een partner om de stimulatie te verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en hebben vaak verschillende opties voor de intensiteit van de vibraties. Ze zijn meestal krachtiger dan andere soorten en worden vaak beschouwd als zeer effectief bij het bereiken van een orgasme.

  Luchtdruk vibrators:

  favoriete vibrator speeltje met afstandsbediening discreet bezorgd, remote vibrator voor koppels ligt in je nachtkastje, luchtdruk vibrator voor een beter seksleven, als je een mini vibrator lekker vindt laat je dan verwennen onder de douche, vibrator kopen, g spot vibrator geeft drukgolven, clitoris vibrator is waterdicht gemaakt, durex bullet vibrator opbergen in een tas, verschillende modellen van de tarzan vibrator,

  Deze werkt door middel van luchtdruk. Ze worden vaak aangeduid als "luchtdrukvibrators" of "luchtdrukstimulators" en werken door middel van zachte, pulserende luchtdruk die de clitoris stimuleert zonder dat deze direct wordt aangeraakt. Ze hebben vaak verschillende intensiteitsniveaus en trillingpatronen om de stimulatie te variëren. Sommige modellen hebben ook extra functies, zoals verwarmingsfuncties, om de ervaring nog aangenamer te maken. Veel vrouwen vinden dat luchtdruk vibrators een unieke en intense ervaring bieden die verschilt van traditionele types. Ze kunnen gebruikt worden tijdens solo-masturbatie of tijdens seksuele activiteit met een partner om het genot te vergroten.

  Anale vibrators:

  Dit zijn speciaal zijn ontworpen voor anale stimulatie. Ze hebben meestal een smallere schacht en een brede basis om veilig gebruik te garanderen. Sommige modellen hebben een gebogen of gekromde schacht om gemakkelijker de prostaat te kunnen bereiken. Ze zijn er in verschillende maten en vormen en hebben vaak verschillende snelheden en patronen van vibratie om de stimulatie te variëren. Sommige modellen hebben extra functies, zoals ribbels of kralen op de schacht, om extra stimulatie te bieden. Ze kunnen gebruikt worden tijdens solo-masturbatie of tijdens seksuele activiteit met een partner. Ze kunnen ook worden gebruikt in combinatie met andere stimulatiemethoden, zoals orale seks of vaginale penetratie.

  Prostaat vibrators:

  Deze zijn speciaal ontworpen om de prostaat te stimuleren, een gevoelige klier in het mannelijke lichaam die zich bevindt tussen de blaas en het rectum. De prostaat staat ook wel bekend als de "mannelijke G-spot" vanwege de intense sensaties die kunnen worden ervaren tijdens stimulatie. Ze hebben meestal een gebogen of gekromde schacht die is ontworpen om de prostaat te bereiken en te stimuleren. Sommige modellen hebben ook extra functies, zoals meerdere vibratiestanden en patronen, om de stimulatie te variëren. Ze kunnen gebruikt worden tijdens solo-masturbatie of tijdens seksuele activiteit met een partner. Ze kunnen leiden tot intensere orgasmes en kunnen helpen bij het verbeteren van de seksuele gezondheid en het welzijn van mannen.

  Koppel vibrators:

  Deze zijn ontworpen voor gebruik tijdens seksuele activiteit tussen partners. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, maar hebben meestal een gebogen of gekromde schacht die is ontworpen om zowel de clitoris als de vagina te stimuleren tijdens penetratie. Koppelvibrators kunnen zorgen voor extra stimulatie en plezier tijdens seksuele activiteit en kunnen helpen bij het bereiken van gezamenlijke orgasmes. Sommige modellen hebben meerdere vibratiestanden en patronen, zodat partners kunnen variëren in de intensiteit en de sensaties tijdens het gebruik van de vibrator. Koppelvibrators zijn er in verschillende maten en vormen en kunnen worden gebruikt tijdens verschillende seksuele posities. Sommige modellen zijn ontworpen om tijdens penetratie te worden gedragen en kunnen de penis van de man stimuleren tijdens de seksuele activiteit.

  Er zijn nog veel meer soorten vibrators beschikbaar op de markt. Het is belangrijk om de juiste eerste vibrator te kiezen die past bij uw individuele behoeften en voorkeuren.

  De geschiedenis van vibrators: Hoe zijn ze ontstaan en hoe zijn ze geëvolueerd?

  De geschiedenis van vibrators gaat terug tot het oude Griekenland, waar vrouwen holle buizen gebruikten die waren gevuld met bijen of vliegen om vibrerende sensaties op te wekken. Het gebruik werd later opgenomen in de 19e eeuwse medische praktijk als een behandeling voor zogenaamde "vrouwelijke hysterie", een breed scala aan symptomen die vaak werden toegeschreven aan de baarmoeder.

  bereik een hoogtepunt door de spanning op te voeren met een seksspeeltje met afstandsbediening, je perfecte speeltje voor in de slaapkamer laten bezorgen door Condoom.nl nieuwsbrief ontvang

  In de late 19e eeuw ontwikkelde de Britse arts Joseph Mortimer Granville de eerste elektrische vibrator als een manier om vermoeidheid en spierpijn bij mannen te verlichten. Het apparaat was een groot en onhandig apparaat dat op batterijen werkte en werd voornamelijk gebruikt door artsen en verpleegkundigen.

  In de vroege 20e eeuw werden kleinere, draagbare vibrators op de markt gebracht als huishoudelijke apparaten en werden ze gepromoot als een manier om vermoeidheid te verlichten en het algemene welzijn te verbeteren. Deze apparaten werden vaak verkocht via postordercatalogi en waren populair bij vrouwen die de beperkingen van de victoriaanse moraal wilden ontwijken.

  In de jaren 60 en 70 werden ze geassocieerd met de seksuele revolutie en werden ze steeds meer gebruikt als een hulpmiddel voor zelfbevrediging en seksueel plezier. Moderne types zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en maten en worden vaak verkocht in sekswinkels en online.

  Tegenwoordig worden ze niet langer gezien als een medische behandeling of huishoudelijk apparaat, maar eerder als een geaccepteerd onderdeel van de moderne seksuele cultuur. Het gebruik er van wordt steeds meer besproken en gestimuleerd als een manier om seksueel genot te vergroten en te verkennen.

  Hoe kies je een vibrator? Je eerste vibrator kopen wordt zo makkelijker

  Het kiezen van de juiste vibrator kan een persoonlijke beslissing zijn en hangt af van individuele voorkeuren en behoeften. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van een vibrator:

  1. Grootte: De grootte van de vibrator kan belangrijk zijn, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en de gewenste stimulatie. Sommige mensen geven de voorkeur aan kleinere, meer draagbare types, terwijl anderen de voorkeur geven aan grotere types voor een meer intense stimulatie.

  2. Vorm: De vorm van de vibrator kan ook van invloed zijn op de stimulatie. Sommige vibrators hebben een gebogen of geribbelde schacht voor gerichte stimulatie, terwijl andere vibrators een meer traditionele vorm hebben.

  3. Materiaal: Het materiaal van de vibrator kan ook van belang zijn voor de veiligheid en het comfort van de gebruiker. Vibrators zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals siliconen, rubber en plastic. Het is belangrijk om te controleren of het materiaal veilig en hygiënisch is, en of het past bij uw individuele behoeften en voorkeuren.

  4. Functies: Veel vibrators hebben extra functies, zoals meerdere vibratiestanden, verschillende trilpatronen en draadloze bediening. Het is belangrijk om te bepalen welke functies het beste bij uw individuele behoeften passen en welke extra functies u graag zou willen hebben.

  5. Prijs: De prijs van een vibrator kan ook een factor zijn bij het kiezen van een model. Er zijn vibrators verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, van budgetvriendelijke opties tot duurdere luxe modellen. Het is belangrijk om een budget te bepalen en te zoeken naar een vibrator die binnen dat budget past.

  Het is ook aan te raden om reviews en productbeschrijvingen te lezen en eventueel te overleggen met vrienden of online forums om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van een vibrator.

  Hoe kan ik zien dat een vibrator van weekmakers gemaakt is?

  Weekmakers zijn chemicaliën die worden gebruikt om plastic zacht en flexibel te maken. Sommige goedkopere seksspeeltjes, waaronder sommige vibrators, kunnen weekmakers bevatten die mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid.

  Om te zien of een vibrator weekmakers bevat, kun je het volgende doen:

  1. Kijk naar de verpakking: Zoek naar informatie op de verpakking over het materiaal waaruit de vibrator is gemaakt. Als de vibrator weekmakers bevat, zou dit op de verpakking moeten worden vermeld.

  2. Voel aan de vibrator: Weekmakers maken plastic zachter en flexibeler. Als de vibrator zacht of buigbaar aanvoelt, kan dit een teken zijn dat er weekmakers in het materiaal zitten.

  3. Doe de geurtest: Sommige goedkopere vibrators kunnen een sterke chemische geur hebben als ze weekmakers bevatten. Als de vibrator onaangenaam ruikt, kan dit een teken zijn dat er weekmakers in zitten.

  Als je niet zeker weet of een vibrator weekmakers bevat, kun je overwegen om een seksspeeltje te kiezen dat is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit, zoals siliconen, TPE of ABS-kunststof. Deze materialen zijn veilig en hygiënisch en bevatten geen weekmakers. Het is belangrijk om altijd te zorgen voor een goede hygiëne door het seksspeeltje voor en na gebruik grondig schoon te maken.

  Wat is het verschil tussen en vibrator en een dildo?

  Een vibrator en een dildo zijn beide seksspeeltjes, maar ze hebben enkele belangrijke verschillen. Een vibrator is een apparaat dat trillingen genereert om seksuele stimulatie te bieden. Vibrators zijn er in verschillende maten, vormen en functies. Sommige vibrators zijn ontworpen voor gerichte stimulatie van de clitoris, terwijl andere vibrators zijn ontworpen om de G-spot, tepels of andere erogene zones te stimuleren. Vibrators worden vaak gebruikt tijdens solo-masturbatie of tijdens seksuele activiteit met een partner. Een dildo is een penisvormig object dat is ontworpen voor penetratie. Dildo's zijn er in verschillende maten en vormen en zijn meestal massief, zonder vibratie. Dildo's worden vaak gebruikt tijdens solo-masturbatie of tijdens seksuele activiteit met een partner. Kortom, het belangrijkste verschil tussen een vibrator en een dildo is dat een vibrator vibraties biedt voor extra stimulatie, terwijl een dildo is ontworpen voor penetratie.

  Veiligheid en hygiëne bij het gebruik van vibrators: Tips en richtlijnen voor veilig en hygiënisch gebruik van vibrators.

  Veiligheid en hygiëne zijn belangrijk bij het gebruik van vibrators. Hier zijn enkele tips en richtlijnen om veilig en hygiënisch gebruik van vibrators te garanderen:

  1. Schoonmaken: Reinig de vibrator voor en na elk gebruik met warm water en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen die de huid kunnen irriteren of het materiaal van de vibrator kunnen beschadigen. Als alternatief kan er een speciale toycleaner gebruikt worden. Voorkom dat je een soa krijgt via een vieze vibrator

  2. Gebruik van glijmiddel: Gebruik een glijmiddel op waterbasis bij het gebruik van de vibrator. Vermijd het gebruik van siliconen glijmiddelen in combinatie met siliconen vibrators, omdat deze het materiaal van de vibrator kunnen beschadigen.

  3. Opbergen: Bewaar de vibrator op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht of vocht. Als de vibrator een batterij of oplaadbaar is, bewaar deze dan zonder batterijen en haal de oplader uit het stopcontact wanneer deze niet in gebruik is.

  4. Gebruik geen beschadigde vibrators: Gebruik geen vibrators die beschadigd zijn, zoals scheuren of barsten in het materiaal, losse draden of beschadigde batterijcompartimenten. Dit kan leiden tot letsel of een elektrische schok.

  5. Persoonlijk gebruik: Gebruik geen vibrator met anderen zonder deze eerst grondig te reinigen en / of gebruik een nieuw condoom om het risico op overdracht van ziekten te verminderen.

  6. Gebruik bij vaginale en anale stimulatie: Als de vibrator wordt gebruikt voor zowel vaginale als anale stimulatie, gebruik deze dan niet zonder schoonmaken of gebruik voor elk type stimulatie een aparte vibrator.

  Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te lezen en te volgen bij het gebruik van vibrators. Door deze richtlijnen te volgen, kunt u veilig en hygiënisch van uw vibrator genieten en het risico op infecties en verwondingen minimaliseren.

  Het gebruik van een vibrator kan een persoonlijke en intieme ervaring zijn. Hier zijn enkele stapsgewijze instructies voor het gebruik van een vibrator:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de vibrator schoon en opgeladen is. Breng eventueel glijmiddel op waterbasis aan op de vibrator en / of op de geslachtsdelen om de stimulatie te vergemakkelijken.

  2. Verkenning: Begin langzaam en verken verschillende delen van het lichaam. Gebruik de vibrator om zachte trillingen te creëren over de clitoris, schaamlippen, tepels of andere erogene zones.

  3. Stimulatie: Experimenteer met de snelheid en intensiteit van de trillingen en vind de juiste instellingen die werken voor jou. Probeer verschillende hoeken en drukniveaus om de stimulatie te maximaliseren.

  4. Variatie: Gebruik de vibrator voor variatie en meng het gebruik van de vibrator met andere vormen van stimulatie, zoals handmatige stimulatie of orale seks. Hierdoor kan het orgasme intenser worden.

  5. Veiligheid: Houd altijd de veiligheid in gedachten en stop met het gebruik van de vibrator als er pijn of ongemak optreedt.

  Tips voor het maximaliseren van het genot:

  1. Neem de tijd: Neem de tijd om te experimenteren en ontdek wat het beste werkt voor jou. Het kan even duren voordat je de perfecte instellingen en hoeken hebt gevonden.

  2. Communicatie: Communicatie met uw partner kan helpen om de ervaring te verbeteren. Laat uw partner weten wat werkt en wat niet werkt en wat u het meest plezier geeft.

  3. Ontspanning: Probeer te ontspannen en zet de vibrator in voor een ontspannende ervaring. Gebruik rustgevende muziek of bouw op de opwinding met fantasieën om de sensatie te verbeteren.

  Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van een vibrator voor iedereen anders is en dat je moet experimenteren om te ontdekken wat voor jou werkt. Neem de tijd, communiceer met uw partner en geniet van de ervaring.

  Vibrators en relaties: Hoe vibrators een relatie kunnen verrijken en bijdragen aan een betere seksuele communicatie en intimiteit.

  Vibrators kunnen een positieve invloed hebben op relaties door de seksuele communicatie en intimiteit te verbeteren. Hier zijn enkele manieren waarop vibrators kunnen bijdragen aan een betere relatie:

  1. Verbeterde communicatie: Het gebruik van een vibrator kan leiden tot open communicatie over seksuele behoeften en verlangens tussen partners. Dit kan leiden tot een beter begrip en een meer bevredigende seksuele ervaring.

  2. Verhoogd plezier: Het gebruik van een vibrator kan een nieuwe dimensie toevoegen aan seksuele activiteit en kan het plezier verhogen voor beide partners. Dit kan helpen om de relatie te versterken en de tevredenheid te verbeteren.

  3. Intimiteit: Het gebruik van een vibrator kan de intimiteit tussen partners vergroten en kan helpen om nieuwe vormen van fysieke en emotionele verbinding te ontdekken.

  4. Verkennen van fantasieën: Het gebruik van een vibrator kan partners aanmoedigen om hun seksuele fantasieën en verlangens te verkennen. Dit kan helpen om de relatie te versterken en de seksuele compatibiliteit te verbeteren.

  5. Gelijkheid: Het gebruik van een vibrator kan bijdragen aan een gelijkwaardige verdeling van seksuele verantwoordelijkheid en kan helpen om de druk op één partner te verminderen.

  Het is belangrijk om te communiceren en te overleggen met uw partner over het gebruik van een vibrator om ervoor te zorgen dat beide partners zich op hun gemak voelen en bereid zijn om het te gebruiken. Door open en eerlijk te zijn over uw seksuele verlangens en behoeften, kunt u een meer bevredigende en vervullende relatie opbouwen.

  Hoe bestreek je het gebruik van een vibrator samen met je partner?

  Het gebruik van een vibrator met je partner kan een leuke en opwindende manier zijn om jullie seksleven te verbeteren. Hier zijn enkele tips om de aanschaf van een vibrator online samen met je partner te bespreken en te integreren in jullie seksuele activiteit:

  1. Breng het onderwerp ter sprake: Praat met je partner over het gebruik van een vibrator en vraag naar hun interesse en comfortniveau. Wees open en respectvol over je wensen, verlangens, wat je lekker vindt en wees bereid om naar hun feedback te luisteren.

  2. Kies de juiste vibrator online: Kies een vibrator die past bij jullie behoeften en voorkeuren. Overweeg een koppelvibrator, die speciaal is ontworpen voor gebruik tijdens seksuele activiteit tussen partners. Er zijn types verkrijgbaar met afstandsbediening of bedienbaar met een app.

  3. Integreer de vibrator in jullie voorspel: Gebruik de vibrator als onderdeel van jullie voorspel om elkaar op te winden en te stimuleren. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om elkaars erogene zones te stimuleren.

  4. Experimenteer tijdens de seksuele activiteit: Gebruik de vibrator tijdens penetratie of orale seks om de sensaties te intensiveren en het genot te vergroten.

  5. Geef feedback: Praat met elkaar tijdens en na het gebruik van de vibrator om te bespreken wat werkt en wat niet. Geef feedback en stel eventuele aanpassingen voor om de ervaring te verbeteren.

  6. Het belangrijkste is om open te zijn en te communiceren met je partner over het gebruik van een vibrator. Door te experimenteren en feedback te geven, kunnen jullie samen ontdekken wat het beste werkt voor jullie beiden en jullie seksuele ervaringen verrijken.

  • Copyright © 2024 Condoom.nl