100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips Wat is een prostaat massage en hoe doe je dat? Lees hier de tips!

Wat is een prostaat massage en hoe doe je dat? Lees hier de tips!

De prostaat - ook bekend als de mannelijke G-spot of P-spot - is een kleine klier in de vorm van een walnoot en bevindt zich ongeveer 2-5 inch in je rectum, in de richting van je maag. Het produceert de zaadvloeistof, of de vloeistof die zich vermengt met sperma, om sperma te maken. Het multitaskt ook als een klier in het mannelijke voortplantingssysteem. 

De prostaat is een zeer begeerd gebied van plezier omdat het wordt omgeven door zenuwuiteinden  Iedereen die ooit een orgasme heeft gehad terwijl de prostaat werd gestimuleerd, weet dat het een uniek orgasme is omdat het van top tot teen kan worden gevoeld, waardoor (goede) rillingen over je rug gaan.
Prostaat massage kan worden gebruikt voor seksuele stimulatie, gewoonlijk prostaat melken genoemd. Het inbrengen van een speeltje, vinger of penis in de anus kan de prostaat stimuleren en helpen om opwinding te krijgen, een erectie te versterken of het rectum te ontspannen. De prostaat kan ook extern gestimuleerd worden via het perineum, het gebied tussen de anus en het scrotum. Als een orgasme strikt wordt bereikt door perineummassage, staat het soms bekend als een perineumorgasme.
Naast plezier, zou prostaat massage verschillende gezondheidsproblemen kunnen verhelpen

Hoe diep zit de prostaat van de man?

P spot, prostaat stimulatie wordt ook wel eens prostaat melken genoemd, dat kan met een anaal vibrator. Een vergrote prostaat kan verveld worden.

De prostaat is een kleine klier die deel uitmaakt van het mannelijk voortplantingssysteem en speelt een belangrijke rol in de seksuele gezondheid van mannen. Anatomisch gezien bevindt de prostaat zich net onder de blaas en voor de endeldarm. Deze klier omringt de urethra, de buis waardoor urine en sperma het lichaam verlaten. De prostaat ligt ongeveer 2,5 tot 5 centimeter binnen de anus, aan de kant van de buik.

Hoe doe ik een prostaat massage?

analale douche

Ter voorbereiding: Ervoor zorgen dat je achterste vrij is van .... is een van de grootste zorgen van mannen die geïnteresseerd zijn in anale seks, pegging, vingerspel, rimmen of prostaatmassage. Dus wat is de beste manier om ervoor te zorgen dat je daar beneden schoon bent?

Daarnaa: 

Als je een prostaat massage uitvoert voor seksueel genot, moet je het volgende doen. 

Haal diep adem. Je wilt kalm en ontspannen zijn. DIM de lichten. Zet wat ontspannende muziek op. Doe wat je moet doen om in de stemming te komen.
Begin met een of twee goed verzorgde vingers (zeker als het de eerste keer is) die glad zijn met veel glijmiddel.

Glijmiddel is je vriend tijdens het prostaatspel. (De anus en het rectum smeren zichzelf niet zoals de vagina.) Condoom.nl raadt siliconenglijmiddel aan, omdat het langer meegaat en gladder is dan op waterbasis. Cobeco Male butter is ook een geschikt product, allen niet geschikt voor gebruik met condooms. Dit is een product op oliebasis.
Begin altijd klein en werk je omhoog. Of je nu vingers of een speeltje gebruikt, als je nieuw bent  met de prostaat masseren, ga dan niet te groot.
Steek langzaam een vinger met glijmiddel in je (of de ontvanger) anus. De P-spot (mannelijke g spot) bevindt zich 4-5cm in het anale kanaal, aan de voor- of voorwand van het bekken. Je weet dat je het hebt gevonden als je een verheven klier ter grootte van een walnoot voelt. Gebruik een "kom hier"-beweging om de prostaat te masseren, terwijl je matige druk uitoefent.

Als je met een partner aan het verkennen bent, kan de ontvanger proberen te masturberen terwijl de andere persoon zijn prostaat stimuleert om de sensaties te intensiveren.

Koop prostaat stimulators voor de meest intense mannelijke orgasmes

Veel mannen reizen de wereld rond op zoek naar geluk, maar weinigen beseffen dat hun grootste bron van plezier al die tijd bij hen was - niet in hun hoofd of hart, maar in hun achterste.
Ja, het prostaatorgasme is het meest intense orgasme dat een man kan hebben. Het levert golven op golven van plezier in een intense, multi-orgasme-ervaring die minuten kan duren. Maar vanwege de locatie in het rectum kan het moeilijk zijn om te stimuleren zonder uw pols te belasten.

Tot nu.
Een prostaat stimulator van Condoom.nl zorgt voor adembenemende orgasmes die steeds weer terugkomen. Deze eenvoudige en betaalbare seksspeeltjes voor mannen zijn ontworpen om de prostaat gemakkelijk te stimuleren, dus je hoeft geen yogagoeroe te worden om er maar vanaf te komen.
Ergonomische rondingen, comfortabele materialen en enkele technische functies maken het gemakkelijk om alleen of met een partner op die P-spot te tikken. En als je eenmaal dit knie-knikkende orgasme hebt ervaren, zul je niet geloven wat je miste.

Condoom.nl is de thuisbasis van de beste selectie van prostaat stimulators van topmerken op internet. We vermelden alleen premium prostaat stimulators en al onze seksspeeltjes voor mannen zijn medisch getest voor uw veiligheid. Vertrouw uw heiligste der heiligen niet toe aan kortingssites die namaakproducten verkopen.

We raden vooral een op afstand bestuurbare vibrerende prostaat stimulator van LELO aan. Met een LELO Hugo kun je achterover leunen en genieten van golven van plezier zonder dat je lichaam in een krakeling verandert.

Ben je klaar om de grootste O van je leven te ervaren? Zoek innerlijk geluk met een prostaat stimulator van Condoom.nl. Het is een reis waar je geen spijt van zult krijgen.

Lees ook: Tips voor de eerste keer anale seks

Top 5 prostaat stimulators

Weet je niet welke prostaat stimulator het beste bij je past? Probeer een van onze bestsellers en je krijgt gegarandeerd waar voor je geld.

Wat is een Prostaat Massager?

Een prostaat stimulator is een seksspeeltje voor mannen waarmee de prostaatklier gemakkelijk kan worden gestimuleerd. Deze klier bevindt zich net binnen het rectum en kan je bij prostaat stimulatie tot een orgasme brengen. Door het masseren van de prostaat kan de man hardere erecties krijgen.

Prostaat stimulators zijn in de hand te houden speelgoed dat in een aantal soorten en maten verkrijgbaar is. Meestal hebben ze een gebogen schacht met een bolvormig uiteinde. Door de unieke vorm kun je het speeltje gemakkelijk inbrengen via de anus en direct druk uitoefenen op de prostaat door stotende bewegingen.

Veel prostaat stimulators hebben extra functies zoals vibratie en afstandsbedieningen. Deze functies voegen nieuwe sensaties toe aan P-spot (mannelijke G Spot) spelen en maken het gemakkelijker om een orgasme te bereiken.

Wat is een prostaatorgasme?

Wat is een prostaatorgasme eigenlijk? Is het anders dan een normaal orgasme? Waarom zou je de moeite nemen om speleologie in je kont te doen als je gewoon op de goede ouderwetse manier kunt aanzwengelen?

Het prostaatorgasme is totaal anders dan het soort orgasme dat je gewend bent. Het is intenser en gaat veel langer mee dan een standaard HJ. Het is alsof je meerdere orgasmes achter elkaar hebt, en als je er goed in wordt, blijven deze orgasmes maar komen.

Dit is het soort orgasme dat ervoor zorgt dat je transcendeert naar een verhoogde spirituele staat. Het spoelt alle stress en angst uit je hoofd en laat je verfrommeld in bed liggen, slapend als een baby.

Als je geen prostaat massage hebt gehad, mis je een groot deel van je seksuele ervaring. Het is alsof je een huis bezit en nooit de helft van de kamers verkent.

Dit is het moment om te beginnen met verkennen. Het enige wat je nodig hebt is een prostaat stimulator om je eerste keer prostaat O te bereiken, en je kunt er een krijgen bij Condoom.nl voor minder dan de prijs van een pizza.


Hoe gebruik je een prostaat stimulator?


Is een prostaat stimulator veilig en gemakkelijk te gebruiken. Volg gewoon deze stappen:

  1. Maak je prostaa stimulator schoon met seksspeeltjesreiniger om er zeker van te zijn dat deze schoon is. Je kunt er ook een condoom om doen om deze te beschermen.
  2. Voeg voldoende glijmiddel toe aan de stimulator om het inbrengen te vergemakkelijken. We raden aan om een anaal glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken.
  3. Steek de stimulator voorzichtig ongeveer 5 cm in uw rectum. De stimulator moet tegen de prostaat worden geplaatst dankzij de ergonomische rondingen.
  4. Oefen druk uit op de prostaat om deze te masseren. Of zet de stimulator aan als het een vibrator is.
  5. Maak je stimulator daarna opnieuw schoon en bewaar deze op een koele, droge plaats.

Kun je alleen een prostaat massage apparaat gebruiken?

Ja! Je kunt een prostaatstimulator gebruiken om alleen te masturberen, maar het is ook leuk om met een partner te gebruiken.

De meeste prostaatstimulators zijn gemaakt om alleen te spelen, omdat het vrij onhandig is om de prostaat alleen te bereiken zonder een stimulator.

Daarom wordt het gebruik van een prostaat massageapparaat ten zeerste aanbevolen als je anaal wilt spelen en prostaat massage wilt doen.

Is een prostaat stimulator veilig?

Ja, prostaat stimulators zijn veilig. Ze maken G-spot spelen zelfs veiliger dankzij hun ergonomische ontwerp en lichaamsveilige materialen. Het gebruik van andere voorwerpen om de prostaat te stimuleren of te ruw zijn voor je prostaat kan letsel veroorzaken.

Dus als je je prostaat wilt masseren, moet je een prostaat massageapparaat gebruiken.

Prostaat massage is ook gezond voor je voortplantingssysteem. Prostaat massage maakt opgebouwde druk en vocht vrij, en het kan een erectie stoornis verlichten en de algehele seksuele prestaties verbeteren. Zelfs artsen voeren ze uit vanwege hun therapeutische voordelen.

Denk eraan om voorzichtig te zijn en ALTIJD glijmiddel te gebruiken wanneer je jezelf een prostaat massage geeft. Als je pijn of ongemak voelt, stop dan en neem een pauze.

Is een prostaat massage goed tegen prostaatkanker?

Nee, er is geen wetenschappelijk bewijs dat prostaatmassage helpt bij het voorkomen of behandelen van prostaatkanker. Hoewel prostaatmassage soms wordt gebruikt voor andere medische doeleinden of seksueel genot, is het niet erkend als een methode voor de behandeling van prostaatkanker. Bij de preventie en behandeling van prostaatkanker is het belangrijk om te vertrouwen op bewezen methoden zoals regelmatige medische onderzoeken en conventionele medische behandelingen. 

Koop Prostaat Massagers bij Condoom.nl

We hebben het groot aanbod anaalspeelgoed en prostaatstimulators online, dus je vindt zeker een stimulator die bij je past.

Begin met een eenvoudige stimulator zoals de gebogen Brum Buster . Als je eenmaal een beetje hebt ontdekt, kun je upgraden naar een premium stimulator zoals de FeelzToyz Black Jamba.

Als het gaat om kont-dingen, kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Daarom verkopen wij alleen medisch geteste prostaatstimulators. Je zult hier geen namaak- of grapgeschenken vinden - alleen best beoordeelde producten van de beste namen in de branche.

En dat is nog maar om te beginnen. Wanneer je prostaatstimulators koopt bij Condoom.nl , krijgt je:

  • GRATIS verzending
  • Discrete verpakking en anonieme betaling 
  • De beste prijzen voor seksspeeltjes, condooms en glijmiddel
  • GRATIS condooms!


  • Copyright © 2024 Condoom.nl