100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips Klaarkomen uitstellen: 10 tips en 10 producten om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen

Klaarkomen uitstellen: 10 tips en 10 producten om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen

Kun je jezelf er gewoon niet van weerhouden dat je snel klaarkomt tijdens seks? Daar ben je in de greep van passie en plotseling is het allemaal voorbij voordat het zelfs maar begonnen is. Oeps! Maar voordat je jezelf afschrijft als een seksuele mislukking, is het de moeite waard om te weten dat snel klaarkomen eigenlijk heel normaal is, en voortijdige ejaculatie treft de meeste mannen op een bepaald moment in hun leven. Het goede nieuws is dat het ook gemakkelijk te verhelpen is en dat de meeste mannen kunnen leren hoe ze vroegtijdig klaarkomen onder controle kunnen krijgen. Mannen denken vaak dat vroeg klaarkomen niet te trainen is en praten niet graag over seksuele problemen. Ga ook niet te veel op onderzoek uit op internet, de meeste gepubliceerde onderzoeken zijn gesponsord door grote medicijnfabrikanten.

Wat is voortijdige ejaculatie? 

Vroeg klaarkomen of te wel vroegtijdige ejaculatie is een veel voorkomend probleem bij mannen tijdens het vrijen. Ongeveer 30% van de mannen heeft hier last van, jonge mannen kunnen hierdoor stress ervaren waardoor de seksuele relatie onder druk komt te staan. De definitie van vroegtijdige ejaculatie is als wanneer een man ejaculeert binnen een minuut na het binnenkomen van hun partner. Maar de gemiddelde ejaculatietijd is ongeveer 5 ½ minuut. Dus als je veel sneller klaarkomt dan dit, zou je manieren kunnen bedenken om het te verbeteren als het een probleem voor je is. Ejaculatie kan 'vroegtijdig' worden genoemd als het minder dan 2 minuten duurt voordat penetrerende seks plaatsvindt. Maar de officiële tijden voor wat wordt geclassificeerd als 'voortijdige' ejaculatie kunnen veranderen tussen verschillende landen, culturen en deskundigen in de gezondheidszorg.

Of je al dan niet besluit medische behandeling te zoeken voor vroegtijdige zaadlozing is een persoonlijke keuze. Als je ejaculatietijd jouw of je partner problemen bezorgt, kunt je een behandeling of technieken overwegen om dit te verbeteren.

Faalangst is een van de oorzaken voor vroegtijdig klaarkomen

Veel mannen maken zich zorgen over hun vermogen in bed en dit kan leiden tot faalangst. Mannen hebben vaak het gevoel dat ze zich op een bepaalde manier moeten gedragen, een erectie moeten behouden en de situatie onder controle moeten krijgen - en voor sommige mannen kan dit intimiderend zijn. Denk na over wat je angst veroorzaakt en zet je seksleven niet op het spel. Het is belangrijk om vast te stellen waar je bang voor bent. Het is ook de moeite waard om deze angst met je partner te communiceren voordat je naar de slaapkamer gaat. Door dingen door te praten, kun je je angst wegnemen en de intimiteit tussen jullie vergroten. 

Factoren die invloed hebben op snel klaarkomen:

De oorzaak is niet echt bekend. Maar je hersenchemie kan op zijn minst gedeeltelijk de reden zijn. Mannen die lage niveaus van de chemische serotonine in hun hersenen hebben, hebben de neiging om een kortere tijd nodig te hebben om te ejaculeren.

Emotionele factoren kunnen een rol spelen:

 • Spanning

 • roken: Roken vermindert in feite de hoeveelheid stikstofmonoxide in het lichaam die wordt geassocieerd met voortijdige klaarkomen. De invloed van nicotine op de seksuele prestaties is al geruime tijd bekend bij onderzoekers en men denkt dat deze invloed heeft op de seksuele functie, zelfs bij gebruik van rookloze tabak of geïsoleerde nicotine

 • alcohol: Het risico op langdurige erectiestoornissen is in verband gebracht met chronisch zwaar alcoholgebruik. Studies tonen zelfs aan dat mannen die afhankelijk zijn van alcohol 60 tot 70 procent kans hebben op seksuele problemen. De meest voorkomende hiervan zijn erectiestoornissen, voortijdige ejaculatie en verlies van seksueel verlangen.

 • Depressie: Depressie is een veel voorkomende aandoening en treft ongeveer 26% van de vrouwen en 18% van de mannen. Een depressie wordt sterk geassocieerd met het ontstaan en in stand houden van mannelijke seksuele problemen. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een verminderde seksuele functie bij mannen met PE significant geassocieerd is met depressie.

 • Stress: Emotionele of mentale belasting op elk gebied in je leven kan een rol spelen bij voortijdige ejaculatie, waardoor je vermogen om te ontspannen en te focussen tijdens het vrijen verliest.

 • Relatieproblemen

 • Gebrek aan zelfvertrouwen of een slecht lichaamsbeeld

 • Bezorgdheid over je seksuele prestaties

 • Negatieve gevoelens over het idee van seks (seksuele onderdrukking)

Sommige fysieke aandoeningen kunnen ook vroegtijdige ejaculatie veroorzaken, waaronder:

 • Ongebruikelijke hormoonspiegels

 • Erfelijke aanleg

 • Zwakke PC spier

 • Onregelmatige niveaus van neurotransmitters (een onbalans van de chemicaliën in uw hersenen die berichten of impulsen doorgeven aan de rest van uw lichaam)

 • Ontsteking of een infectie in uw prostaat of urethra (de buis die uit uw blaas loopt en plas uit het lichaam stuurt)

 • Genetische eigenschappen die je erft van je ouder

10 tips om klaarkomen uit te stellen:

Het leren uitstellen van je orgasme tijdens de geslachtsgemeenschap kun je met onderstaande oefeningen onder controle krijgen. Je hebt niet altijd medicijnen nodig als de seks maar een paar minuten duurt, vaak gaat het om seksuele prikkels te onderdrukken.

Tip 1 Train je PC spier voor een sterkere en langere erectie.

pc spier, klaarkomen uitstellen kun je leren. vroegtijdige zaadlozing bij penis in de vagina kun je trainen. Er zijn technieken die je bij penetratie de vroegtijdige zaadlozing kunt beheersen.

Kegel-oefeningen voor mannen kunnen de controle over de blaas helpen verbeteren en de seksuele prestaties verbeteren doordat de pc spier sterker wordt. Voordat je Kegel-oefeningen gaat doen, moet je weten hoe je pc spier kunt lokaliseren. Vind de juiste spieren. Om je bekkenbodemspieren te identificeren, stop je met plassen in het midden van de stroom of span je de spieren aan die voorkomen dat je gas doorlaat. Deze manoeuvres gebruiken je bekkenbodemspieren. Als je eenmaal je bekkenbodemspieren hebt geïdentificeerd, kun je de oefeningen in elke positie doen, hoewel je ze in het begin misschien het gemakkelijkst liggend kunt doen.

PC spier trainen van de man om vroegtijdige zaadlozing zonder medicijnen te verhelpen. Klaarkomen uitstellen tijden de seks kun je trainen.

Perfectioneer je techniek. Span je bekkenbodemspieren aan, houd de samentrekking drie seconden vast en ontspan vervolgens drie seconden. Probeer het een paar keer achter elkaar. Als je spieren sterker worden, probeer dan Kegel-oefeningen terwijl je zit, staat of loopt.

Behoud je focus. Voor het beste resultaat richt u zich op het aanspannen van alleen uw bekkenbodemspieren. Pas op dat je je de spieren in je buik, dijen of billen niet spant. Vermijd het inhouden van uw adem. Adem in plaats daarvan vrij tijdens de oefeningen. Herhaal 3 keer per dag. Streef naar minimaal drie sets van 10 herhalingen per dag.

Tip 2: De knijptechniek voorkomt vroegtijdig klaarkomen

Een andere manier om een naderend orgasme af te remmen is de knijptechniek. Wanneer je seksueel opgewonden raakt, neemt de bloedstroom naar de penis toe - het idee achter de knijptechniek is om een deel van dat bloed terug naar buiten te duwen om de ejaculatie reactie te onderdrukken. Het idee is om de knijptechniek te gebruiken precies wanneer je voelt dat je op het punt staat een hoogtepunt te bereiken. Stop onmiddellijk met seksueel contact en knijp snel in het uiteinde van je penis, precies waar de eikel de schacht raakt. Knijp hard genoeg om het orgasme uit te stellen en wacht tot weer tot rust komt, waarna je seksuele activiteit kunt hervatten. Nogmaals, zorg ervoor dat je met je partner communiceert voordat je deze techniek gebruikt. Je zou zelfs je partner de knijpmethode kunnen laten toepassen, hoewel ze snel moeten zijn en je moet communiceren hoeveel druk er nodig is.

Tip 3: Lang voorspel geeft je meer tijd.

Sommige mannen denken al aan klaarkomen zodra de penis in de vagina komt. Orale seks en penetratie zorgen er voor dat de man snel klaarkomt. Klaarkomen uitstellen doe je simpel weg door de tijd te nemen om bijvoorbeeld je partner te masseren en je gedachten nog niet bij het vrijen te hebben. Daarnaast heeft Brits onderzoek uitgewezen dat een lang voorspel de seksuele prestaties bevorderd.

Tip 4: Zoek een seksuele positie die vertraging bevordert.

Er zijn tal van seksuele posities, zoals lepelen, die mannen kunnen helpen het langer vol te houden. Probeer zij aan zij te gaan liggen met de vrouw vooraan, en laat de man de vrouw van achteren binnengaan. Rock zachtjes samen totdat jullie allebei een climax bereiken. Dit is een intieme houding en het helpt hem om het langer vol te houden omdat de penetratie vrij oppervlakkig is, zodat hij niet overprikkeld raakt. Het dwingt je ook om langzaam en subtiel te bewegen, omdat hij gaat klaarkomen als hij te enthousiast wordt. 

Tip 5: Probeer orgasme-vertragingssprays of crèmes die verlichten tijdelijk voortijdige ejaculatie.

Ze veroorzaken een tijdelijke lokale gevoelloosheid, die de ejaculatie vertraagt en een langdurige seksuele ontmoeting mogelijk maakt. Deze zijn nu behoorlijk effectief en goedkoop. Het helpt de penis ongevoelig te maken en hem langer mee te laten gaan. 

Tip 6: Probeer orgasme vertragende condooms. 

Condooms die vertragend werken zijn voorzien van een beetje crème met Benzocaïne. Zodra je een uitstellende condoom uit het folie haalt zie je de witte crème ook zitten. De Benzocaïne in dit speciale glijmiddel komt vrij bij lichaamstemperatuur en heeft een licht verdovende werking op het huis van de penis, en met name op de eikel. Dankzij de licht verdovende werking komt de zaadlozing later op gang. 

Tip 7: Gebruik een extra dik condoom om klaarkomen uit te stellen.

Naast alle andere voordelen van condooms, kunnen ze ook helpen de ejaculatie te vertragen door een extra laag wrijving toe te voegen. Zelfs met het dunste condoom wordt het gevoel iets minder en kunnen mannen het wat langer volhouden. Houd er rekening mee dat zelfs bij de allerbeste merken, hoe dunner het condoom, hoe groter de kans dat het scheurt, dus wees voorzichtig en controleer het condoom halverwege de seks als je bang bent dat het gescheurd is. Wanneer je een een dikker condoom gebruikt neemt het gevoel af waardoor je het langer volhoudt.

Tip 8: Beheers je orgasme door te 'pieken' 

De kernactiviteit van tantrische seks, is een uitstekende manier om de seksuele prestaties van zowel mannen als vrouwen te verbeteren. Mannen kunnen hun opwinding beter onder controle krijgen door hun persoonlijke point of no return vast te stellen en te leren hoe ze daar net onder kunnen blijven tijdens seks. Dan bouw jet het op tot een climax en houdt je je weer in. Door dit regelmatig te doen, kunnen mannen hun orgasme beter onder controle krijgen en langer in bed blijven. Het is ook leuk om er bijna te zijn en te rusten - waardoor het uiteindelijke orgasme nog explosiever wordt.' Peaking, de belangrijkste activiteit in tantrische seks, is een uitstekende manier om zowel mannelijke als vrouwelijke seksuele prestaties te verbeteren. Je kunt allebei samen 'pieken' oefenen - elk bijna samen het punt van geen terugkeer bereiken voordat je gaat rusten. Het droomscenario is dat jullie uiteindelijk samen een hoogtepunt bereiken in een gelijktijdig orgasme! Als dit niet van de ene op de andere dag gebeurt, maak je dan geen zorgen. Oefenen is het halve plezier, dus geniet van het samen experimenteren.

Tip 9: Meer masturberen om je orgasme uit te stellen bij een tweede keer seks

Masturbatie kan zowel voor als tegen je werken met voortijdige ejaculatie, dus experimenteer en kijk wat het beste voor je werkt. Doe het vlak voor de seks met je partner en je houdt het langer vol met je partner als je een paar uur later seks heb. De kans is groot dat je tweede orgasme langer zal uitblijven tijdens het vrijen.

Tip 10: Train je ademhaling

Controle houden over je adem en hartslag is ook een belangrijke oefening om te leren je orgasme uit te stellen. Je spieren spannen aan als je gaat klaarkomen, probeer net hiervoor om tot rust te komen door langer in en uit te ademen.

10 Producten die snel klaarkomen kunnen tegen gaan:

1 Durex Performa

De perfecte condooms voor een langdurig plezier. Durex Performa is voorzien van een speciaal glijmiddel in de top van het condoom, hiermee kun je klaarkomen uitstellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks. Uniek Easy- on anatomisch gevormd condoom met reservoir Natuurlijk rubber (speciaal behandeld zodat de condooms minder naar latex ruiken) Transparant met glijmiddel, bevat 5% benzocaïne

2 Pjur Superhero Spray

Pjur Superhero Spray, het beste verzorgingsproduct, is speciaal ontwikkeld voor om snel klaarkomen uit te stellen. Het verfrist, verhoogt de soepelheid en gaat door de bijzondere ingrediënten overgevoeligheden van de penis tegen. Zo zorgt Pjur Superhero Spray ervoor om het orgasme uit te stellen. Doordat er geen libocaine en benzocaïne bevat is dit product een mooie nummer 2.

 • Het verfrist, verhoogt de doorbloeding
 • Stelt het orgasme uit
 • Te gebruiken in combinatie met condooms
 • Bevat geen libocaine en benzocaïne!  

3 Pjur Superhero Gel

Pjur Superhero Gel is geschikt voor uitwendig gebruik op de penis. Het verfrist, verhoogt de doorbloeding en gaat door de bijzondere ingrediënten overgevoeligheden van de penis tegen. Deze laatste eigenschap is ideaal voor mannen die het probleem hebben dat ze vroegtijdig klaarkomen! Nu is het mogelijk om langer te vrijen zonder angst dat men te snel klaar komt.

4 Pjur Superhero Delay Serum

Het innovatieve vertragingsserum voor mannen. De gel creëert een beschermende film over de penis die de gevoeligheid kan verminderen zonder te verdoven. Geen stress, jouw orgasme uitstellen was nog nooit zo makkelijk

5 Condoom.nl Delay gel (tip!)

Klaarkomen uitstellen: het is de natte droom van iedere manl. Als je vroegtijdig ejaculeert, kan dat de pret behoorlijk drukken. De oplossing is deze delay gel, die je op je eikel smeert. Het verdovend effect zorgt ervoor dat jij bepaalt wanneer je klaarkomt. 

6 Condoom.nl Delay Spray 

Delay spray is een goed alternatief voor om snel klaarkomen tegen te gaan. Met het handige sprayflesje brengt je het op je eikel aan, waarna er tijdelijk een verdovend effect optreedt. Het gevolg? Je houdt het veel langer vol in bed, terwijl je langzaam naar een spetterend orgasme toe werkt. Je partner zal je dankbaar zijn!

7 Stay Hard Cockring

Eén ring houdt zijn bloedsomloop vast, waardoor de zaadlozing lekker lang wordt uitgesteld; met twee ringen krijgt hij werkelijk een supererectie en met drie ringen kunnen jullie eindeloos lang doorgaan!

Lees ook: onze collectie cockringen

8 Condoom.nl Extra sterke dikkere condooms

Een dikker condoom beschermt je niet alleen tegen een ongewenste zwangerschap en SOA. Als het condoom dikker is wordt het gevoel minder op de eikel en kun vroeg klaarkomen uitstellen. Superhandig zonder allerlei middeltjes.

9 OXBALLS - Tri-Squeeze Cocksling & Ballstretcher

De cock ring is ontworpen om de penis aan de basis te vernauwen, wat resulteert in superharde, langdurige erecties en euforische ejaculaties en snel klaarkomen is verleden tijd. Duw hem met duim en wijsvinger over je ballen en probeer allerlei standjes. Altijd beter dan medicijnen. • Copyright © 2024 Condoom.nl