100% Durex, 100% betrouwbaar

Klaarkomen Uitstellen


Soort glijmiddel


Inhoud

NULL
Filteren
Sorteer op:

9 artikelen

  Producten die ervoor zorgen dat je langer door kunt gaan

  Te vroeg klaar zijn tijdens seks is een probleem dat de meeste mannen wel eens ervaren. Klaarkomen tijdens de warming-up kan beschamend voor je zijn en frustrerend voor je partner. Er wordt gedacht dat ergens tussen een op de drie en een op de vijf mannen last heeft van voortijdige ejaculatie, maar minder dan een kwart gaat er daadwerkelijk voor om medisch advies in te winnen.
  Hoewel het volkomen normaal is om af en toe te vroeg te pieken, kan voortijdige ejaculatie gedurende een langere periode gevolgen hebben voor relaties, emotionele problemen veroorzaken en je zelfrespect aantasten
  Het goede nieuws is dat de meeste symptomen van voortijdige ejaculatie niet ernstig zijn, dus met een paar eenvoudige tips en producten kun je je seksduur weer op de rails krijgen en alle betrokken partijen tevreden houden. Als u zich zorgen maakt of andere symptomen ervaart, moet u uw arts raadplegen.

  Hoe lang zou seks moeten duren?

  De ideale tijdspanne voor seks hangt echt af van het individu. Er is geen vaste hoeveelheid tijd voor hoe lang seks zou moeten duren. Maar sneller klaarkomen dan gewenst is een veelvoorkomend verschijnsel en kan meestal gemakkelijk worden behandeld.
  Voor de meeste duurt seks 19 minuten - 10 minuten voorspel, gevolgd door negen minuten geslachtsgemeenschap. Volgens een online onderzoek is iets meer dan de helft van de ondervraagde paren blij met het tijdsbestek van hun slaapkamer capriolen.

  Delay gels, Delay sprays:

  Delay sprays of delay gels zijn speciaal ontwikkeld voor mannen die langer willen genieten van  penetratie seks en een eventuele vroegtijdig orgasme willen voorkomen. Bij Condoom.nl kun je verschillende delay sprays, delay gels, erectiepillen en erectie cremés bestellen die je helpen om het klaarkomen uitstellen. Spray of wrijf de verkoelende delay spray of delay gel op je eikel en je zult merken dat het orgasme langer op zich laat wachten.

  Wat is delay spray of wat is delay gel?

  Vertragingssprays of gels zijn producten die worden gebruikt voor de behandeling van voortijdige ejaculatie. Ze werken door de penis in de meest gevoelige gebieden ongevoelig te maken en te verdoven om de geslachtsgemeenschap te verlengen.

  Vertragingssprays/Delay Gels gebruiken?

  Vertragingssprays of gel gebruiken is geen ingewikkelde wetenschap.
  Toch is het geen slecht idee om vertrouwd te raken met het proces.

  1. Breng de spray aan! Als je wilt weten hoe je vertragingsspray op de juiste manier gebruikt, moet je eerst kijken hoe het wordt aangebracht. Toepassingsinstructies zien er meestal ongeveer zo uit:                                                                              Schud de fles voorzichtig                                                                                                                                                          Houd de spuitmond dicht bij je penis                                                                                                                                      Druk stevig op het sproeimechanisme om een volledige straal vrij te geven
  2.  Wacht tot de spray effect heeft:  Dit is waar de magie gebeurt. Je moet ongeveer 10 minuten wachten voordat de ingrediënten in je huid zijn opgenomen (hint: dit is de perfecte tijd voor het voorspel). Anders ben je goed op weg naar een climax voordat de spray/gel de kans krijgt om in te werken.
  3. Ready for action!: Je bent klaar om te gaan! Je zult weten dat het allemaal goed is door de manier waarop je penis aanvoelt. Integendeel, de sensaties zijn enigszins gedempt waar de spray is aangebracht en je zult elders een normale gevoeligheid hebben

  Hoeveel spray of gel moet ik gebruiken?

  Persoonlijke gevoeligheidsniveaus variëren. De meeste product fabrikanten zeggen te beginnen met twee of drie verstuivingen. Het is prima om met minder te beginnen en aan te passen.

  Opmerking: bij uitgestelde sprays is het veel beter om te weinig te hebben en meer toe te voegen dan per ongeluk te veel toe te voegen.

  Zodra je de spray aan de doelzones hebt toegevoegd, gebruik je een vingertop of twee om het in een cirkelvormige beweging te wrijven totdat je geen nattigheid meer voelt.

  Pro-tip: was je handen na het aanbrengen van vertragingsspray, zodat desensibilisatie zich niet verspreidt tijdens het voorspel.

  Te vermijden fouten bij het gebruik van Delay Spray/Gel

  Het gebruik van uitstelspray om voortijdige zaadlozing te voorkomen kan alleen werken als het product op de juiste manier wordt gebruikt. Individuele ervaringen zullen variëren omdat penisgevoeligheid niet iets is dat bij elke man hetzelfde is, experimenteer en kijk wat het beste voor je werkt. Geef niet op na één poging en houd de verwachtingen redelijk. Als je de eerste keer precies krijgt wat je wilt, beschouw jezelf dan als een geluksvogel. Natuurlijk is er ook ruimte voor menselijke fouten, dus je zult een paar fouten moeten vermijden bij het gebruik van een vertragingsspray.

  1. Te veel gebruiken: Ja, er is teveel van het goede. Begin met het minimale aantal aanbevolen sprays en werk uw weg omhoog, ongeacht welke vertragingsspray je gebruikt. Als je per ongeluk te veel vertragingsspray gebruikt en het gevoel verliest, raak dan niet in paniek - het gevoel keert terug zodra het product is uitgewerkt. De meeste mensen herwinnen hun gevoeligheid binnen 30 minuten of zo.
  2. Te weinig vertragingsspray gebruiken: Aan de andere kant van het gebruik van te veel vertragingsspray, is niet genoeg gebruiken. Begin met het minimum; je kunt altijd een tijdje wachten en nog wat extra gebruiken als de gevoeligheid niet laag genoeg lijkt om het klaarkomen tegen te houden.
  3. Niet lang genoeg wachten na gebruik van de spray: Elke vertragingsspray heeft een andere timing. Zoals al opgemerkt, zullen de meeste minstens 10 tot 15 minuten moeten wachten. Zelfs een korte wachttijd kan een eeuwigheid lijken in het heetst van de strijd, zeker. Maar als je niet wacht, kom ke waarschijnlijk in de groef voordat de spray zelfs maar een kans heeft om te werken.
  4. De spraygel op de verkeerde plaatsen aanbrengen: Je hebt instructies en je weet zeker dat je weet hoe je een vertragingsspray moet gebruiken, omdat je ze echt leest. Neem nu even de tijd en denk na. Weet je echt wat het frenulum en de eikel zijn? 

  FRENULUM
  Dit deel verbindt de kop van de penis met de schacht van de penis. Het is de kleine richel van weefsel tussen de eikel en de schacht.

  Eikel
  Dit is wat gewoonlijk de kop van de penis wordt genoemd.
  Meestal is de onderkant van de eikel het meest gevoelig.

  Wat is de beste delay spray?

  Pjur Superhero strong delay spray: De meest geconcentreerde delay spray:
  Vertragingsspray voor mannen, zonder lidocaïne of benzocaïne! De actieve ingrediënten worden opgenomen door de bovenste huidlaag en kunnen vroegtijdige zaadlozing voorkomen.

  Mannen die last hebben van vroegtijdige zaadlozing ervaren extreme gevoeligheid in hun penis, waardoor ze te vroeg klaarkomen. Ons product bevat Laureth-9 en Laureth-4, die beide helpen om de penis gemakkelijker in de vagina te laten glijden. Dit vermindert de penisstimulatie, wat voortijdige ejaculatie kan tegengaan. Naast het verminderen van de stimulatie, helpt dit product ook de penis rechtop te krijgen en te houden. Dit komt omdat het gemberolie en methylnicotinaat bevat, die beide de bloedcirculatie bevorderen.

  Lees ook: Erectie pillen en crèmes

  Warming versus Cooling Glijmiddel!! Welke is het beste voor een orgasme?

  Het warme gevoel dat veel verwarmende glijmiddelen bieden, wordt veroorzaakt door capsaïcine, een actief ingrediënt van chilipepers. Het alternatief, ook wel tintelende glijmiddelen genoemd, bevatten verkoelende glijmiddelen meestal menthol of munt om een koud gevoel te geven. Verwarmende en verkoelende glijmiddelen kunnen aangename orgasmes bieden, maar gebruikers hebben met elk verschillende ervaringen. Ondanks alles lijken de meeste stellen die internetrecensies hebben geschreven meer van het verwarmende glijmiddel te houden dan van het verkoelende glijmiddel. Maar beide glijmiddelen kunnen bijwerkingen veroorzaken zolang de gebruiker een gevoelige huid heeft.

  Stimulerend glijmiddel

  Of het nu met je partner is of met je trouwe seksspeeltje, het belangrijkste bij een seksuele ontmoeting is om te spelen en plezier te hebben. Maar wat als je nieuwe sensaties toevoegt, nog aangenamer, met het gebruik van een verwarmend of verkoelend glijmiddel?
  Je hebt misschien gehoord over smaak  glijmiddelen, op waterbasis, op siliconenbasis en nog veel meer. Maar bij deze gelegenheid willen we verder gaan. Wist je dat ze naast het voordeel van de smering een opwindend verwarmend of verkoelend gevoel kunnen geven?

  Verwarmend glijmiddel

  Ben je op zoek naar een intensere ervaring op je seksuele relaties?  Wat je dan nodig hebt is een verwarmend glijmiddel. Wat dit type glijmiddel doet, is, zodra ze in contact komen met de huid, opwarmen, waardoor een zacht verwarmend effect ontstaat.

  Je kunt het alleen gebruiken of met een partner, en als je besluit een verwarmend glijmiddel met iemand anders te gebruiken, zullen jullie allebei (als je geen condoom gebruikt) een intense tinteling voelen. Dan begint de temperatuur te stijgen.
  Ons advies is: als je het verwarmende gevoel wilt intensiveren, blaas dan zachtjes op het toepassingsgebied. Je zult een intensere sensatie gaan voelen.

  Verkoelend glijmiddelen

  Ben jij een van degenen die het plezier tijdens seksuele relaties proberen te intensiveren?
  Als je ja hebt geantwoord, dan zou je graag een vleugje frisheid toevoegen met een verkoelend glijmiddel. Dit soort glijmiddel heeft een bestanddeel dat, eenmaal in contact met de huid, een prettig tintelend en fris gevoel geeft.
  Beide soorten glijmiddel (verwarmend en verkoelend) kunnen zonder gevaar gebruikt worden met condooms.

  Lees ook: Klaarkomen uitstellen: 10 Tips om je orgasme te beheersen

  • Copyright © 2024 Condoom.nl