100% Durex, 100% betrouwbaar

Stimulerend


Kwantiteit


Smaak condoom

Filteren
Sorteer op:

19 artikelen

  Stimulerende condooms en orgasme uitstellende condooms worden gebruikt om juist een orgasme extra te stimuleren en/of het orgasme van de man uit te stellen, zo houdt "hij" het langer vol tijdens de seks. Condooms met ribbels, noppen en met uitstellende gel. Stimulerende of orgasme uitstellende condooms zijn misschien wel de beste verkochten condooms binnen Condoom.nl. 

  Te snel klaarkomen? 

  Het is mogelijk om dit uit te stellen met behulp van een condoom. Orgasme uitstellende condooms zijn voorzien van benzocaïne. Deze stof zorgt ervoor dat de eikel lichtelijk verdoofd wordt en zo minder gevoelig is. Hierdoor kun jij langer genieten en een vroegtijdige zaadlozing voorkomen. De eikel krijgt minder prikkels zodat jij het langer kunt volhouden. Tevens is het condoom zo ontworpen dat deze aan de bovenkant iets strakker zit en dikker is. Dit zorgt ervoor dat jij het op een natuurlijke manier langer vol kunt houden.

  Stimulerende condooms

  Deze condooms bieden net iets extra's. Dit in de zin van ribbels, noppen of een speciaal stimulerend glijmiddel. Hierbij moet je denken aan verkoelend, verwarmend, tintelend of juiste orgasme uitstellend glijmiddel. Zo ervaren jij en jou partner nog meer plezier en genot van een condoom. Terwijl deze condooms natuurlijk niks op kwaliteit of veiligheid inleveren. Stimulerende condooms zijn net zo betrouwbaar als andere condooms

  Smaak condooms

  Naast stimulerende of orgasme uitstellende condooms, kun je ook veel plezier beleven met smaak condooms. Smaak condooms worden vaak oraal gebruikt, vooral tijdens het voorspel. Smaak condooms kunnen zowel voor oraal als vaginaal of anaal gebruikt worden. Wat je ook doet, met condoom vrij je veilig! Met smaak condooms maakt seks nog smakelijker.

  Wat zijn de voordelen van condooms met nopen en ribbels?

  Condooms hebben een lange weg afgelegd sinds de eerste keer dat ze werden gemaakt. Ze kunnen ongewenste zwangerschappen en seksueel overdraagbare aandoeningen helpen voorkomen.

  Er is een scala aan condooms om uit te kiezen. Probeer in bed te experimenteren door te kiezen voor enkele van de beste gestippelde of geribbelde condooms. 

  Maar wat zijn gestippelde of geribbelde condooms precies? 

  Geribbelde condooms

  Zoals de naam al doet vermoeden, hebben geribbelde condooms een oppervlaktetextuur en bestaan ze uit kleine verhoogde ribbels die de omtrek van het condoom bedekken, en ze zijn nauwelijks verlengd en opgetild om extra plezier te bieden. Sommige geribbelde condooms hebben golvende ribben, terwijl andere een smaller geribbeld effect hebben. Het is hun taak om de wrijving te vergroten en het gevoel rond de geslachtsdelen van de drager te intensiveren. En de voordelen eindigen hier niet. Geribbelde condooms zijn vakkundig ontworpen om je partner meer plezier en stimulatie te geven tijdens het vrijen. Dus als het eentonig wordt door de normale condooms te proberen, geef je seksleven dan wat meer pit met geribbelde condooms.

  Noppen condooms 

  Ben je het zat om normale condooms te gebruiken die een plat, recht oppervlak hebben? Het wordt hoog tijd dat je overstapt op condooms met stippen. Deze condooms hebben een stipvormig patroon wat de stimulatie verhoogt voor meer plezier tijdens het vrijen. De beste gestippelde condooms bestaan uit een reeks bultjes in de vorm van ronde stippen die over het oppervlak zijn verspreid. Net als geribbelde condooms met stippen verhogen de wrijving met een extra intense opwinding voor zowel jou als je partner - dankzij de iets ruwere en gevarieerde textuur. 

  Voordelen van geribbelde en gestippelde condooms

  Als je overweegt om seksuele ervaring te radicaliseren, dan zijn condooms met ribbels en stippen misschien iets voor jou. De getextureerde condooms zijn ontworpen met het oog op de stimulatie en het plezier van zowel u als uw partner, en het verhoogt uw plezier tijdens geslachtsgemeenschap. De unieke textuur van de gestippelde condooms en strategisch geplaatste stippen zijn bedoeld om de intieme sensatie naar een hoger niveau te tillen.

  Jullie zullen allebei de stimulatie kunnen voelen waar je het wilt. De condooms zijn vervaardigd met behulp van exquise en pure kwaliteitsmaterialen. Het hele doel van een getextureerd condoom is om seksueel genot en intimiteit te vergroten. Getextureerde condooms zijn vakkundig ontworpen om uw plezier te vergroten en of u wilt kiezen voor conventionele condooms of condooms met textuur is een persoonlijke keuze.

  • Copyright © 2022 Condoom.nl