100% Durex, 100% betrouwbaar

Durex Condooms


Soort condoom


Omtrek


Kwantiteit


Dikte


Textuur

NULL
Filteren
Sorteer op:

31 artikelen

  Durex condooms

  Durex condooms, durex natural eal feeling condooms, condooms van durex, ribbels en nopjes, durex condoom, dunste condoom, easy on, rubber latex

  Het Engelse merk levert al meer dan 90 jaar producten aan de consument die de seks nog leuker, veiliger en spannender maakt. Het merk staat voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitmuntendheid. Durex oorspronkelijk begonnen in Londen, maar werd al snel verkocht over de hele wereld. Het is dan ook niet verrassend dat het marktaandeel van Durex een percentage heeft weten te bereiken van 26% wereldwijd en op Nederlandse bodem zelfs 80%.

  Durex gebruikt de beste grondstoffen tijdens de productie. De condooms worden bijvoorbeeld gemaakt van het allerbeste rubber latex. Hiermee worden de minimale eisen aan condooms altijd overtreft. Ook worden de condooms op verschillende wijze getest voordat deze de markt bereiken. De testen worden elektronisch, met water en met lucht gedaan. Mochten bepaalde condooms niet geheel of helemaal niet door de test komen, dan kiest Durex ervoor om de gehele partij te vernietigen. De condooms van Durex moeten 40 liter lucht kunnen opvangen. Dit is veel hoger dan de minimale eisen, dit is voor condooms namelijk 18 liter lucht.

  Na 90 jaar heb je als bedrijf een hoop ervaring op het gebied van produceren en testen van de producten. Durex kwam door al deze ervaring als eerste op de markt met producten zoals: condooms met extra glijmiddel, latex vrije condooms en de dunste condooms (die eerder onder de naam Durex Invisible en Durex Invisible extra glijmiddel verkocht zijn) . Ook aan de vorm en pasvorm van het condoom werd gesleuteld en verbeterd. Hierdoor ontstonden er condooms met ribbels, noppen en een anatomische pasvorm. Latexvrije condooms voor mensen met een latexallergie zijn dan ook door Durex als eerste op de markt gebracht. Je kan zo stellen dat Durex een enorme marktleider is en daarmee vooroploopt met de nieuwste technieken en technologieën.

  Condooms in Nederland en ook Europa moeten zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit keurmerk staat voor de strenge controle tijdens de productie op onder andere kwaliteit van de producten en opslag na productie. Fabrikanten dienen de producten te registreren onder bepaalde batchnummers wanneer deze worden uitgeleverd naar de klanten. Op deze manier kunnen de producten snel gelokaliseerd worden wanneer er toch iets mis is en de producten moeten worden teruggeroepen. Ook de condooms zijn voorzien van batchnummers en een CE-keurmerk.

  Onze top-10 Durex condooms

  1. Durex Orgasm Intense condooms (56mm)

  2. Durex Fel thin extra thin (voorheen Durex Invisible) (52mm)

  3. Durex Mutual Climax (56mm)

  4. Durex Nude No Latex (voorheen Durex Real Feeling) (56mm)

  5. Durex Feel Thin (56mm)

  6. Durex Pleasure Me condooms (56mm) ribbels en noppen

  7. Durex Performa condooms (56mm)

  8. Durex Classic Natural condooms (56mm)

  9. Durex Feel thin extra lube met extra durex glijmiddel (56mm)

  10. Durex Love condooms (52.5mm)

  Welke maten Durex condooms heb je?

  De condooms van Durex zijn verkrijgbaar in de maten 52, 56, 57.en 60mm. Dit zijn maten op basis van de nominale breedte van het condoom. Niet elke penis heeft dezelfde grote of lengte, daarom zijn er ook verschillende maten condooms en is het belangrijk de juiste maat te dragen tijdens de daad. Een condoom wat te klein is kan namelijk de penis afknellen en een te groot condoom kan afglijden waardoor beide partners niet veilig zijn.

  Hieronder wordt een tabel weergegeven om de maat te bepalen voor Durex condooms. De lengte van de penis is minder belangrijk omdat het condoom meestal lang genoeg is voor elke penis.

  Omtrek in cm

  Condoom maat

  > 10 cm

  47 mm

  10 - 11 cm

  49 mm

  11 - 11,5 cm

  53/53 mm 

  11,5 - 12 cm

  57 mm 

  12 - 13 cm

  60 mm

  13 - 14 cm

  64 mm

  > 14 cm

  69 mm

  Weet je nog steeds je maat niet, lees dan hier hoe je je condoommaat moet bepalen.

  Wat zijn de beste Durex condooms?

  Misschien is uw belangrijkste zorg bij het zoeken naar een condoom uit te vinden welke het beste voor je is. Durex beantwoordt aan de behoeften van alle mannen en heeft een indrukwekkend en innovatief assortiment condooms dat verkrijgbaar is in verschillende maten. Alle opties vallen in een van de volgende verschillende condooms:

  • Durex Classic Originals condooms: De originele Durex condooms, Durex Classic Originals is geschikt voor de meeste mannen. Ze hebben een nominale breedte van 56 mm en zijn 190 mm lang, gemaakt van natuurlijk rubber. Met een dikte van 0,065 mm zorgen ze voor de juiste balans tussen gevoel en weerstand. Durex Classic Orginals condooms zijn met siliconenglijmiddel en zijn standaard condooms anatomisch gevormd.

  • Durex dunne en ultradunne condooms: de condooms in deze serie zijn ontworpen om een ongelooflijke intensere ervaring te bieden en zijn ontworpen voor een huid-op-huidgevoel. Ze zijn dunner dan Durex Classic Originals latex en toch geschikt voor alle soorten seks, inclusief vaginaal, anaal en oraal. Durex Thin condooms zijn dunne condooms en  Durex Feel Thin Extra Thin condooms is het dunste condoom van Durex gemaakt met de beste grondstoffen. Durex condooms zijn er ook in verschillende maten voor mensen die kleine, normale of grote condooms nodig hebben, en hun dikte varieert van 0,045 mm tot 0,055 mm.

  • Durex Originals Extra Safe Condooms: Geschikt voor mensen die van ruigere of anale seks houden, deze condooms met extra glijmiddel zijn dikker en sterker dan Durex Classic Originals maar hebben dezelfde maat. Een grotere hoeveelheid glijmiddel maakt ze ook geschikt om vaginale droogheid tegen te gaan en het plezier voor je partner te vergroten. Dit is het durex condooom voor extra glijmiddel gemaakt van rubber latex. Het extra safe condoom is dikker dan een normaal condoom waardoor je ook langdurig plezier en absolute zekerheid hebt. Ook geschikt als anaal condoom.

  • Durex Originals XL 60mm en Durex Nude XL 57mm condooms: Ideaal voor diegenen die het gevoel van Durex Classic Originals condooms prettig vinden maar een grotere maat nodig hebben, de Durex Nude XL condooms bieden meer comfort. Deze condooms hebben een nominale breedte van 57 mmof 60mm en zijn doorgaans 205 mm lang en zijn van normale dikte. De Durex Originals XL zijn 60 mm condooms voor een penis met een omtrek 12 tot 13 cm.

  • Durex condooms met ribbels en noppen: deze condooms zijn ontworpen met uw partner in gedachten en zijn speciaal gemaakt om de vaginale stimulatie te verhogen en je partner te helpen een snellere en krachtigere climax te bereiken. De ribbels en nopjes zorgen voor een intensere ervaring. Opties zijn onder meer producten uit het Durex Pleasure Me, Durex Orgasm'Intense en Durex Mutual Climax assortiment. De verschillende varianeten hebben dezelfde easy-on vorm (anatomische gevormd) , een nominale breedte van 56 mm en grote ribbels en nopjes die zo zijn geplaatst dat ze de G-spot stimuleren. Het belangrijkste verschil is het type glijmiddel dat wordt gebruikt. Durex Pleasure Me -condooms zijn gecoat met normaal glijmiddel op siliconenbasis, terwijl Durex Orgasm'Intense de Desirex-gel van het merk bevat die een verwarmend, verkoelend en tintelend effect heeft in één. De Mutual climax condooms is een combinatie van het Durex Pleasure Me condoom met ribbels en noppen en het Durex Performa condoom met het vertragend effect (speciaal glijmiddel in het condoom) voor langdurig plezier.

  • Durex Nude latexvrije condooms (voorheen Durex Real feeling condooms) die echt aanvoelen als huid-op-huid gevoel: Hoewel de meeste Durex-condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex, heeft het merk ook een reeks latexvrije condooms ontwikkeld voor gebruikers met allergieën of een gevoelige huid. Beide opties zijn dikker dan Durex Classic Originals, maar bieden toch een nauwsluitende pasvorm die huid-op-huid sensaties geeft. Qua maat kun je dezelfde pasvorm en comfort verwachten als Durex Classic condooms.

  • Durex Nude (voorheen Durex Real feeling) Huid-op-huid dunne condooms is 3 varianten. Durex Nude dunne latex condooms voor extra plezier, Durex Nude XL een extra lang condoom en de Durex Nude extra glijmiddel. De Durex Nude condooms zijn dunne condooms met de absolute zekerheid.

  • Condooms met Durex-smaak: perfect voor orale seks of gebruikers die niet van de geur van latex houden, deze condooms kunnen een vleugje zoetheid in uw slaapkamer brengen. De smaak condooms van durex zijn verkrijgbaar in een verschillende varianten aan smaken, waaronder aardbei, kers, tropisch fruit en chocolade, om er maar een paar te noemen.

  • Durex heeft geen vrouwencondoom

  Kunnen Durex condooms breken?

  Hoewel Durex condooms zijn gemaakt van zeer sterke, resistente materialen die hebben bijgedragen aan het succes van het merk, kunnen ze breken of barsten als ze niet op de juiste manier worden gebruikt, op de juiste manier worden bewaard of als de houdbaarheidsdatum is verstreken. Durex staat voor de beste condooms. Dit is echter niet alleen het geval voor Durex, condoombreuk kan optreden, ongeacht het merk dat je gebruikt. Hier is een handige lijst met de meest voorkomende oorzaken van condoombreuk, zodat je weet wat je niet moet doen:

  • Verkeerde condoommaat gebruiken: Een te strak condoom kan breken of scheuren door verhoogde spanning en wrijving tijdens het vrijen. Tegelijkertijd kan het gebruik van een te groot condoom ervoor zorgen dat het condoom tijdens de seks van de penis afglijdt, dit is ook gevaarlijk.

  • Gebrek aan glijmiddel: Bij onvoldoende natuurlijk glijmiddel kan de grotere wrijving ervoor zorgen dat het condoom breekt en ook pijn en irritatie veroorzaken voor jou en je partner. Het gebruik van extra glijmiddel wordt aanbevolen om de symptomen van vaginale droogheid te bestrijden of voor anale seks. Alle Durex condooms zijn compatibel met alle glijmiddelen van het merk.

  • Gebruik van condooms die verkeerd zijn bewaard: Hitte en direct zonlicht kunnen de structuur van het condoom beschadigen, waardoor het kan breken. Alle condooms, Durex of anderszins, moeten op een koele, droge plaats worden bewaard. Je kunt condooms een paar uur in je portemonnee bewaren, maar het is niet aan te raden om een condoom te gebruiken dat al dagen in je portemonnee of broekzak zit. Door hitte en direct zonlicht kunnen condooms bederven, worden ze veel minder resistent en sterk en zelfs licht stoten kan ervoor zorgen dat een condoom dat verkeerd is opgeborgen kapot gaat.

  • Gebruik van verlopen condooms: verlopen condooms worden niet langer als veilig beschouwd en moeten onmiddellijk worden weggegooid. Op alle condoomfolies staat een houdbaarheidsdatum, ook op de buitenverpakking moet duidelijk een houdbaarheidsdatum staan. Zorg ervoor dat u zich eraan houdt, want zodra deze datum is verstreken, moeten alle ongebruikte condooms worden weggegooid en niet meer worden gebruikt. Nogmaals, het materiaal waarvan condooms zijn gemaakt, begint te bederven zodra de houdbaarheidsdatum is verstreken, wat kan leiden tot breuken.

  • Onjuist gebruik: Het is essentieel om op te letten bij het uitpakken en omrollen van het condoom over uw penis. Als u de folieverpakking met uw tanden scheurt of een schaar gebruikt om deze te openen, kan het condoom doorboren. Lucht die in de speentip achterblijft tijdens het rollen van het condoom kan ervoor zorgen dat het tijdens geslachtsgemeenschap of ejaculatie breekt. Scherpe sieraden kunnen het ook beschadigen, terwijl een verkeerd geplaatst condoom van je penis kan glijden of breken door onvoldoende smering. Voorkom een SOA of ongewenste zwangerschap; gebruik je condoom op de juiste manier!

  Lees ook: Soa testen voor mannen

  Is de kans groter dat dunnere condooms breken?

  Niet noodzakelijk. De dikte van het condoom heeft weinig tot geen invloed op de weerstand. Zolang het volgens de instructies wordt gebruikt en bewaard, heeft een dun condoom dezelfde weerstand als een dik condoom. De dikte van een condoom wordt ook beïnvloed door het materiaal waarvan het is gemaakt, waarbij latexvrije condooms doorgaans dikker zijn dan latexcondooms.

  Zijn Durex condooms veganistisch?

  Durex condooms gebruikt nog steeds caseïne, een eiwit van dierlijke oorsprong, in sommige van hun latex condooms. Condoom.nl heeft echter ook veganistische opties voor gebruikers die allergisch zijn voor caseïne of een veganistische levensstijl leiden. In de categorie vegan vind je alle non-latex condooms van het merk, waaronder Glyde Latexvrije condooms, My.Size pro condooms .

  Hoe kies je de juiste maat Durex condoom?

  andere condooms, pleasure me condooms, 56mm, stimulerende condooms, durex varianten, natuurlijk rubber, condooms durex, extra plezier, condoom van durex, latex condoom,

  Durex hield rekening met de verschillen tussen penisgroottes. Net als onze voeten zijn penissen er in alle soorten en maten. Je zult blij zijn te weten dat Durex condooms produceert die geschikt zijn voor bijna alle gebruikers. De meeste mannen in Nederland en Europa zullen merken dat de normale maten van het merk precies goed passen. Als de Durex Classic condooms te strak of te los zit, neem dan gewoon een maat groter of kleiner. Durex We geven duidelijk de nominale breedte (in mm) weer van de condooms die we hier op Condoom.nl op voorraad hebben, wat het makkelijker maakt om jouw perfecte pasvorm te vinden.

  Het vinden van de juiste condoommaat is slechts een deel van het raadsel! Het is absoluut noodzakelijk dat je weet hoe u een condoom op de juiste manier omdoet, zodat het condoom een effectieve barrière vormt om zwangerschap en de overdracht van soa's te voorkomen.

  Wanneer is Durex uitgevonden?

  condoom van durex,extra plezier, normale condooms, intense orgasm, ander condooms, ultra dun, verschillende condooms, extra safe condooms, verschillende varianten, verpakking bevat, online drogist, stimulerende textuur, thin feel, anatomische gevormd, veilige seks, juiste maat condoom

  Durex is een condoommerk dat oorspronkelijk is ontwikkeld en geproduceerd in Londen, Verenigd Koninkrijk, door The London Rubber Company en British Latex Products. De London Rubber Company gebruikte voor het eerst de merknaam Durex in 1929 en het bedrijf begon in 1932 met de productie van rubber latex condooms.

  Durex condooms is het acroniem voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitmuntendheid, drie kernwaarden die gebruikers hebben geïnspireerd en hebben bijgedragen aan de wereldwijde populariteit van het merk.

  Tegenwoordig is het merk eigendom van het Britse bedrijf Reckitt Benckiser en is het een van de best verkopende condoommerken ter wereld, met meer dan 30% van de wereldwijde condoommarkt. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf het productassortiment ook uitgebreid met een selectie verschillende soorten condooms. Naast condooms zijn er nu ook Durex glijmiddel, Durex Play en verschillende Durex seksspeeltjes.

  Welk glijmiddel is verkrijgbaar bij Durex?

  Afgezien van condooms produceert Durex ook een reeks glijmiddelen, waarvan Durex Play het populairst is. Alle glijmiddelen van het merk vallen in één van de volgende categorieën:

  Glijmiddelen op waterbasis

  Superlicht en niet-plakkerig, Durex glijmiddelen op waterbasis zijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken als je klaar bent en maken geen vlekken op de stoffen. De meeste glijmiddelen op waterbasis van het merk zijn ook geschikt om als massagegel te gebruiken. Verschillende opties zijn onder meer:

  Durex Play: Misschien wel de meest populaire intieme glijmiddelen van Durex. Deze categorie omvat een verscheidenheid aan glijmiddelen op waterbasis, waaronder glijmiddelen met verwarmend en verkoelend effect, 2-in-1 massage en intieme glijmiddelen, evenals een reeks eetbare gearomatiseerde glijmiddelen.

  Durex Naturals: Ontworpen voor mensen met een gevoelige huid, deze intieme glijmiddelen hebben een neutrale pH en bevatten geen parfum of kleurstoffen. Het assortiment omvat momenteel drie opties, waaronder Naturals , Naturals Extra Sensitive en Naturals Hydra +re. Alle glijmiddelen in dit assortiment zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

  Durex Sensilube: Deze geurvrije, kleurloze gel heeft een dikkere consistentie in vergelijking met Durex Play en gaat langer mee en heeft een zeer delicate werking. Het beste glijmiddel voor vaginale droogheid. Het is geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Gaan zeer goed met durex condooms.

  Glijmiddelen op siliconenbasis

  Deze glijmiddelen zijn ideaal voor diegenen die meer vocht of een langduriger glijmiddel nodig hebben. De siliconen glijmiddelen van het merk voegen meer vocht toe en gaan veel langer mee dan hun tegenhanger op waterbasis. Ondanks hun dikkere formule voelen ze niet vettig of plakkerig aan op de huid en zijn ze ideaal voor alle soorten seks, inclusief orale seks. Opties zijn onder meer Durex Perfect Gliss en Durex Real Feeling (uit het assortiment). Beide soorten siliconen zijn goed te gebruiken met alle Durex condooms

  Wanneer Durex glijmiddel gebruiken?

  Soms is het gebruik van glijmiddel tijdens geslachtsgemeenschap een noodzaak. Deze situaties omvatten gevallen van vaginale droogheid wanneer het lichaam van uw partner niet voldoende natuurlijk glijmiddel produceert. Vaginale droogheid komt vaak voor tijdens en na de menopauze, maar vrouwen van alle leeftijden kunnen het ervaren. Symptomen zijn onder meer pijn, pijn of brandend gevoel in de vagina, terugkerende urineweginfecties en irritatie en pijn tijdens seks.

  Durex glijmiddelen kunnen het natuurlijke evenwicht van dit delicate gebied vóór en tijdens de geslachtsgemeenschap helpen herstellen, waardoor het risico op irritatie en pijn wordt verminderd. Glijmiddelen kunnen seks plezierig maken voor vrouwen die last hebben van vaginale droogheid.

  Het gebruik van Durex glijmiddel is ook een noodzaak tijdens anale seks, vanwege het gebrek aan natuurlijke smering in dit gebied. Het toevoegen van glijmiddel voor geslachtsgemeenschap helpt de spieren te ontspannen, waardoor penetratie gemakkelijker wordt en meer genot wordt verkregen.

  Durex glijmiddelen kunnen ook worden gebruikt wanneer u seks spannender en aangenamer wilt maken. Een van de voordelen van het gebruik van een glijmiddel kunnen we noemen:

  Kan helpen bij het opbouwen van plezier tijdens het voorspel en geslachtsgemeenschap, wat leidt tot een krachtigere climax

  Helpt bij een naadloze overgang van voorspel naar geslachtsgemeenschap

  Verhoogd plezier bij het gebruik van seksspeeltjes, tijdens masturbatie of voor sensuele massages.

  Kunnen Durex glijmiddelen worden gebruikt met condooms?

  Alle Durex glijmiddelen zijn compatibel met alle Durex condooms. Dit geldt voor het volledige assortiment glijmiddelen en condooms, bestaande uit glijmiddel op waterbasis  en glijmiddel op siliconenbasis, maar ook latex- en latexvrije condooms van het merk.

  Over het algemeen zijn Durex glijmiddelen ook geschikt om te gebruiken met condooms van andere merken. Je moet echter altijd de verpakking van het condoom lezen om er zeker van te zijn dat je ze veilig kunt gebruiken met het type glijmiddel dat je hebt. Sommige condoommerken raden bijvoorbeeld het gebruik van glijmiddel op siliconenbasis af bij hun producten

  Lees ook: Beflapjes


  • Copyright © 2024 Condoom.nl