100% Durex, 100% betrouwbaar

My.Size Pro (9 maten)


Omtrek

Filteren
Sorteer op:

12 artikelen

  My Size pro condooms

  MY.SIZE PRO is het enige merk ter wereld dat zo'n breed scala aan biedt maten condooms. In totaal wel 9 verschillende maten condooms! Omdat My Size condooms op maat zijn is het veel fijner en veiliger. Dankzij MySize heb je geen last meer van een te groot of klein condoom. Gebruik de MySize penismeter om erachter te komen welke maat je hebt of gebruik het MySize Pro meetlint.

  MySize condoom maten zijn er in: 45 – 47 - 49 -53 - 57 - 60 - 64 - 69 - 72.

  My Size Pro condooms bestellen

  Het Duitse condoom merk MySize pro condooms is uniek in zijn soort. Dit komt doordat het 9 verschillende lengte en breedte maten biedt. Het is toch gek dat niemand hetzelfde gereedschap tussen zijn benen heeft, maar ieder ander condoommerk maar 2 verschillende condoom maten aanbiedt.

  Condooms op maat bestellen

  Wat vaak over het hoofd wordt gezien is dat bij het zoeken naar het juiste condoom de omtrek veel belangrijker is dan de lengte van de penis/condoom. Dit omdat de lengte van een condoom toeneemt naarmate de nominale breedte groter wordt.

  Condooms maat bepalen

  Benieuwd naar welke maat condoom bij jou past? Meten is weten, bepaal jouw condoom maat met het MySize meetlint of penismeter!. Of gebruik het maattabel:

  My.SizeNominale breedtePenis lengtePenis omtrek
  My Size 4545 mm160 mmtot 9,5 cm
  My Size 4747 mm160 mm9,5 - 10 cm
  My Size 4949 mm165 mm10 - 11 cm
  My Size 5353 mm180 mm11 - 11,5 cm
  My Size 5757 mm190 mm11,5 - 12 cm
  My Size 6060 mm 195 mm12 - 13 cm
  My Size 6464 mm225 mm13 - 14 cm
  My Size 6969 mm225 mm14 - 14,5 cm
  My Size 7272 mm225 mmvanaf 14,5 cm

  My.Size Pro condooms maat 45 (XXS) t/m My Size pro 72 condooms maat (XXXXL). Door het gebruiken van een passend condoom sluit je meteen een heleboel dingen uit. Zo zal een condoom niet meer knellend aanvoelen. Een te klein condoom kan tevens veel makkelijker scheuren of klappen. Een condoom op maat zal ook niet meer afglijden waardoor je ongemakkelijk situaties uitsluit maar vooral ervoor zorgt dat je goed beschermd bent tegen ongewenste zwangerschappen of soa’s.

  Een goed passend condoom zorgt er tevens voor dat jij jezelf meer op je gemak voelt. Waardoor je natuurlijk nog meer kan genieten. Om de zoektocht naar de juiste maat condoom te doen slagen heeft MySize pro een speciaal meetlint ontwikkeld. Natuurlijk heeft iedere penis een unieke vorm. Daarom kun je het beste twee maten condooms bestellen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste maat hebt besteld. Zo gebruik je een goed passend condoom die zeker niet afglijdt!

  Met MySize Pro condooms profiteer je van de volgende voordelen:

  • HUIDVRIENDELIJK Laag allergeen product door het gebruik van pure VYTEX – Latex bevattend Latex
  • 90% minder latexproteïnen dan gewone latex, wat resulteert in een product dat bijna geheel allergeen vrij is van eiwitten en contaminanten.
  • GEUR Aanzienlijke vermindering van de gebruikelijke condoomgeur, dankzij het gebruik van de zeer zuivere VYTEX-Latex.
  • ULTRA-DUN Met een wanddikte van slechts 0,05 – 0,06 mm zijn MY.SIZE PRO-condooms veel dunner voor een ultragevoelig natuurlijk gevoel.
  • Veiligheid Onze op maat gemaakte condooms verminderen op natuurlijke wijze de inspanning bij het aantrekken. het condoom dat de meest voorkomende oorzaak is voor standaardmaat condooms die braken tijdens gebruik
  • VEGAN Onze MY.SIZE PRO-condooms zijn dierproefvrije producten en bevatten geen alle dierlijke ingrediënten of materialen.
  • VERPAKKING De speciale afdichtingsfolie van onze MY.SIZE PRO condooms zijn erg dun en daarom makkelijk te openen.
  • KWALITEIT Ver boven de standaardnorm, onze veganistische MY.SIZE PRO-condooms zijn geproduceerd in een gecertificeerd en duurzaam productieproces. Alle producten dragen het CE-label en zijn van toepassing met de EU-richtlijn voor medische hulpmiddelen 93/42/EEG.
  • EERLIJKHEID Arbeidsrechten en arbeidsvoorwaarden van onze leverancier worden regelmatig beoordeeld en blijvend voldoen aan de internationale normen van de IAO van de Internationale Arbeidsorganisatie.
  • DUURZAAMHEID Milieumaatregelen en duurzaamheid van het productieproces van onze producten worden regelmatig beoordeeld en voldoen hier permanent aan met de internationale norm ISO 14001. Het garandeert continu de milieuprestaties van het productieproces te verbeteren.
  • ZONNE-ENERGIE In 2021 meer dan 60% van de energie die nodig is voor de productie proces voor onze producten zal afkomstig zijn van regeneratieve bronnen. Wij ook een streng systeem voor waterrecycling en regenwatergebruik volgen.

  MySize Pro condooms bestellen bij condoom.nl

  De MySize Pro condooms worden geproduceerd in Duitsland en voldoen natuurlijk aan al de strenge Europese kwaliteitseisen. Op Condoom.nl verkopen wij al de 3, 10 en 36 stuks verpakkingen in al de zeven verschillende maten. Bij condoom.nl kun je rekenen op een ruim assortiment condooms. Bovendien worden alle condooms anoniem verzonden. Liever een ander soort condoom dan MySize? Kijk dan ook eens bij onze Durex condooms.


  • Copyright © 2022 Condoom.nl