100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom maat 64

  Condooms maat 64 is een XXL condoom

  Condooms zijn er in vele soorten en maten. Het vinden van de juiste maat kan lastig zijn, maar dit zal mensen helpen een beter en veiliger seksleven te hebben. De grootte van het condoom is essentieel om ervoor te zorgen dat het condoom effectief is bij het voorkomen van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) en zwangerschap. Condooms die te klein zijn, kunnen breken en condooms die te groot zijn, kunnen van de schacht afglijden. Slecht passende condooms kunnen ook ongemakkelijk aanvoelen tijdens seks. Op deze pagina vind je ons totale aanbod in condoommaat 64. 

  Hoe meet je je penis op?

  De eerste stap om de beste condoommaat te vinden, is het opmeten van de omtrek van de penis als deze in erectie is. Gebruik hiervoor een meetlint of een touwtje wat je naast een liniaal legt. 

  Wat is condoom maat 64?

  Heb je een penis met een omtrek tussen 13 en 14cm dan heb je condoommaat 64. Dit zijn XL condooms die niet alleen extra groot van omvang maar ook extra lang. Een condoom in maat 64 heeft een lengte van 225mm. Een standaard condoom heeft een lengte van 185mm. De grootste Durex XL condooms zijn 60mm en is geschikt voor mannen met een penisomtrek tussen 12 en 13cm.  Wil je meer weten over ander condoommaten, lees dan ons uitgebreide blog: Welke condoom maat heb ik?

  Merken die op dit moment condooms in maat 64 in het assortiment hebben:

  • My.Size pro condooms 64. Bijzonder dun transparant condoom met glijmiddel. Gemaakt zonder dierlijke ingrediënten. My.Size heeft 9 verschillende maten condooms met zeer goede recensies. Er is altijd een condoom dat past.

  • Condooms met een nominale breedte van 45 mm tot en met 72 mm
  • Mister Size condooms 64 Extra dun transparant condoom met glijmiddel. Mister Size heeft 7 verschillende maten condooms, van kleine tot ruimere condooms. Ok dit merk heeft goede recensies.

  • Mister Size proef verpakking 60-64-69

   Mister Size condooms, van condoom maat 47 mm tot en met 69 mm

  Welke maat condoom voor 17cm?

  Als je condooms koopt is de lengte minder van belang. Je hoeft immers een condoom niet helemaal af te rollen. Het gat om de omtrek van je penis. 

  Maat 57 = groot Condoom

  Maat 60 = XL Condoom

  Maat 64 = XXL Condoom

  Maat 69 = XXXL Condoom

  Wie heeft XXL condooms nodig?

  Mannen met een penisomtrek van meer dan 60 mm hebben ook een extra groot condoom nodig. Als je een dikkere penis hebt, is het aan te raden om extra grote condooms te gebruiken, ook als ze aan de lange kant zijn. Het gebruik van een te nauwsluitend condoom kan een aantal bijwerkingen hebben en op de lange termijn kunnen ze leiden tot erectiestoornissen en onvruchtbaarheid als u het vaak gebruikt.

  Bovendien kan het gebruik van een te nauwsluitend condoom leiden tot breuk van het condoom door te veel druk of spanning.

  Extra grote condooms kunnen ook worden gebruikt met grote seksspeeltjes voor hygiënische doeleinden. Het gebruik van condooms met seksspeeltjes is inderdaad hygiënischer en kan urineweginfecties bij vrouwen helpen voorkomen.

  Waar kun je XXL condooms kopen in maat 64?

  Extra grote condooms kun je hier bij Condoom.nl kopen. We slaan een breed scala aan condooms op van de meest populaire merken en kopen al onze producten rechtstreeks van merken of hun officiële distributeurs in Nederland. Bij ons kunt je er zeker van zijn dat u ook echte condooms krijgt die alle veiligheidstests hebben doorstaan en die voldoen aan Europese normen of deze zelfs overtreffen. Blader nu door ons assortiment om de beste extra grote condooms voor jou te vinden.

  Extra dunne condooms van My Size in maat 64

  My.Size Pro condooms in de maat 64 zijn 10% dunner dan standaard condooms. Het vernieuwde productie proces van de My Size condooms met het revolutionaire Vytex latex maakt het condoom soepeler dan standaard condooms waardoor je veel minder het gevoel krijgt dat je een condoom om hebt. 

  Wat is de nominale breedte van standaard condooms en maat 64?

  Een condooms met een nominale breedte van 54 tot 56 is een gemiddelde maat. Je hebt dan een penis met een omtrek tussen de 11 en 12cm. Heb je een penis met een omtrek tussen de 13 en 14cm in erectie, dan heb je condoom maat 64 mm nodig. Dit zijn ruimere condooms en langer gemaakt. Niet als tijd is een dikkere penis langer dan gemiddeld. Om veilig te vrijen is de pasvorm en de omtrek van belang. De lengte van het condoom is van minder belang, je hoeft ten slotte het condoom niet helemaal af te rollen.

  • Copyright © 2024 Condoom.nl