Condoom.nl

100% Durex, 100% betrouwbaar

100% Durex, 100% betrouwbaar

Smaak & Kleur


Kwantiteit


Textuur


Smaak condoom

Filteren
Sorteer op:

14 artikelen

  Smaakcondooms bij Condoom.nl

  Naast de standaard condooms kun je bij Condoom.nl ook terecht voor condooms in kleuren en smaken. De condooms zijn beschikbaar in verschillende kleuren en smaken van verschillende merken. Smaakcondooms en gekleurde condooms zijn grappig en zorgen voor meer plezier tussen de lakens. Probeer het eens zelf met de glow in the dark condoom of de cola smaak condoom van Pasante. Smaak en kleur condooms zijn perfect voor de orale seks. 

  Echt een tip! Probeer en test het zelf!

  Het merk Pasante

  Het merk Pasante heeft een groot aanbood aan geur- en kleurcondooms. De verschillende smaken zijn te koop in pakketen. Pasante Tropical smaak condooms zijn tropisch. De condooms hebben niet alleen een heerlijke tropische smaak van kokosnoot, mango, en ananas maar zijn ook wit, oranje en geel.Heerlijke smaak condooms met leuke zomer kleuren. De set Pasante Flavours Smaak condooms hebben een geweldige smaak condooms. Niet alleen een heerlijke zoete smaak van aardbeien, chocolade, mint en bosbessen maar zijn ook rood, bruin, groen en paars. De condooms zijn naast vaginale seks ook erg geschikt voor orale seks. De condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex en voorzien van glijmiddel. 

  Soorten smaakjes

  Naast de lekkere smaakjes van Pasante bestaan er nog genoeg andere. Wat dacht je van de ESP mini bar condooms, condooms in de smaken van Orange Triple Sec, Irish Cream en Cognac. Heb jij toch liever iets zoets? Dan passen ESP Love Marshmallow of Glyde Blueberry beter bij jou! 


  • Copyright © 2021 Condoom.nl