100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips Hoe moet je beffen? 10 tips en instructie video helpen je

Hoe moet je beffen? 10 tips en instructie video helpen je

Bereid je voor om je onder te dompelen in de opwindende en avontuurlijke wereld van orale seks. De geheimen van de vrouwelijke anatomie blijven voor velen een enigma, met de complexe reacties van vrouwen op diverse soorten aanrakingen en kussen.

Veel mannen zijn nog steeds onzeker over de juiste technieken en het perfecte moment om te beginnen met orale stimulatie. Ondanks dat elke man welwillend is om aan deze activiteit deel te nemen, is de titel van 'meester in beffen'  niet voor iedereen weggelegd.

Vrouwen genieten vaak net zo veel van orale seks als van penetratie, vergelijkbaar met hoe mannen genieten van orale bevrediging. Het leidt tot intens genot, aangezien de clitoris bekend staat als een sleutelgebied voor het bereiken van een orgasme, vaak meer dan bij penetratie.

Met de juiste tongtechnieken kan je haar een krachtig orgasme bezorgen, wat vrouwen tot een ultieme staat van genot brengt tijdens orale stimulatie.

We kunnen je waardevolle tips aanreiken die kunnen leiden tot echo's van extatisch genot en memorabel gekreun. Misschien maak je zelfs enkele intense hoogtepunten mee, zodra je de technieken van beffen beheerst.

Als je je volledig overgeeft aan het plezier van het likken en zuigen van haar intieme zone en de omliggende huid, zal ze een ongekend genot ervaren..

Waarom vrouwen van orale seks houden

Vrouwen waarderen orale seks om verschillende redenen, zowel fysiek als emotioneel. Het is een intieme activiteit die zowel lichamelijk als geestelijk voldoening kan geven. Hier zijn enkele redenen waarom veel vrouwen genieten van orale seks:

 1. Focus op Clitorale Stimulatie: De clitoris bevat duizenden zenuwuiteinden en is daardoor een centraal punt van plezier voor veel vrouwen. Orale seks biedt de mogelijkheid voor gerichte en consistente stimulatie van de clitoris, wat voor veel vrouwen essentieel is om een orgasme te bereiken.
 2. Verhoogde Intimiteit: Orale seks vereist een bepaald niveau van vertrouwen en openheid tussen partners, wat de intimiteit kan verhogen. Het is een moment waarop de aandacht volledig gericht is op het plezier van de vrouw, wat kan bijdragen aan een gevoel van verbondenheid en waardering.
 3. Meer Ontspanning: In tegenstelling tot penetrerende seks, waar soms zorgen over zwangerschap of pijn kunnen optreden, stelt orale seks veel vrouwen in staat om volledig te ontspannen en zich over te geven aan het plezier.
 4. Verhoogde opwinding: Orale seks kan een geweldig voorspel zijn, waardoor de opwinding en het verlangen verhoogd worden. Dit kan de seksuele ervaring als geheel intenser maken.
 5. Variëteit in Seksueel Plezier: Orale seks biedt een andere soort sensatie en ervaring dan penetrerende seks, wat variëteit toevoegt aan het seksuele repertoire van een koppel. Deze variatie kan het seksleven levendig en spannend houden.

Het is echter belangrijk te onthouden dat elke vrouw uniek is in haar seksuele voorkeuren. Terwijl sommigen orale seks als een belangrijk onderdeel van hun seksuele bevrediging beschouwen, geven anderen misschien de voorkeur aan andere vormen van seksuele activiteit. Open communicatie over seksuele voorkeuren is essentieel om ervoor te zorgen dat beide partners genieten van de ervaring.

Instructie filmpje "Hoe met je beffen?

Wil je een uitleg in een video over hoe je moet beffen, kijk dan dit filmpje van Emma uit spuiten en slikken:

10 tips voor een perfecte befbeurt. 

Het beheersen van de kunst van beffen kan tijd, geduld en praktijk vergen, maar met de juiste technieken kun je je vaardigheden aanzienlijk verbeteren. Hier zijn enkele technieken om je te helpen bij het verhogen van het genot tijdens het beffen.

1. Begin niet met de clitoris.

Dit is de belangrijkste regel: ga niet rechtstreeks naar de clitoris! Begin met het likken van de schaamlippen. Ga verder naar beneden. Als ze kronkelde bewegingen maakt is dat om aan te geven dat ze lekker vindt en je probeert te laten zien waar je moet beginnen met likken. Begin met de lippen en plaag, plaag, plaag! Ga pas daarna naar de clitoris.

2. Laat de spanning opbouwen.

De hersenen zijn het grootste geslachtsorgaan en dat geldt vooral voor de meeste vrouwen. Maar ik heb het gevoel dat dit vooral voor ons dames geldt. We zijn anders bedraad en we willen ons aanbeden voelen, vertel dat we sexy zijn. Voorspel is essentieel. Soms is het voorspel kort als we al geil zijn of als we iets lezen of kijken dat ons geil en geil heeft gemaakt. Naar schatting is het voorspel dat we willen waarschijnlijk vier keer langer dan je denkt. Snelle suggesties:  zoenen, wrijven, billen kneden (vooral wanneer het onze buitenste lippen doet scheiden), oren kussen, aan de oren knabbelen, borstspel, tepelspel, handen over de achterkant van de kuiten en achter de knieën laten lopen. Kus haar dijen, kus haar buitenste lippen, adem diep in. Door haar het gevoel te geven dat ze een godin is, kun je alles krijgen wat je wilt. 

3. Negeer de schaamlippen niet.

Vergeet de kleine schaamlippen niet.  Als zij jouw pijpt moet ze ook niet je ballen vergeten. Denk aan het likken van ijs... je favoriete smaak... dikke brede langzame zachte bewegingen met het midden van je tong. Nog geen puntige tipactie. Dat kan later komen voor de afwisseling. Maar begin met deze smachtende brede slag vanaf de onderkant van haar vagina tot voorbij haar clit. Doe het dan nog een keer. Langzaam. Lik dan overal als het lekker vindt. Ze zal lekker klaarkomen.

4. Gebruik je tong en lippen.

Als ze opgewonden is zal haar hele vagina nat zijn. Zorg dat je niet alle het vagina vocht wegslikt of opzuigt als het droog wordt voelt het niet zo goed aan. Dus gebruik je tong en lippen en smoes dat sap rond, ze zal het fijn vinden.

5. De clitoris smeert zichzelf niet.

Het voelt ongemakkelijk als je het met het puntje van je tong likt. Zorg er dat er genoeg speeksel is of  glijmiddel met een smaakje om het over de clit en directe omgeving smeren. Dus gebruik je tong in een heerlijke brede slag, breng dat het glijmiddel/speeksel aan de gehele vagina. Speel met haar bevochtigde clitoris.

6. Vergeet niet te zuigen.

Beseft dat likken alleen niet plezierig is. Als je aan haar clitoris zuigt zal ze erg opgewonden raken. Dit gevoel is het zelfde als bij pijpen van de eikel. Hoe dan ook, het is geweldig als je zachtjes op haar schaamlippen zou zuigen en ermee zou spelen.  

7. Zet je gezicht erin.

Het zou een minder harde tongactie betekenen als je niet dichterbij komt. Probeer je lippen recht tegen haar vagina te drukken, zodat je tong niet hoeft te spannen. En steek daar ook je neus in. Wordt vies, het is afwasbaar.

8. Gebruik zowel je oren als je mond.

Als ze kreunt - en je zou denken dat deze vorm van communicatie wordt geïnterpreteerd als "je doet-iets-goed" - stop dan niet met waar je mee bezig bent!!! Zo zo zo seksueel frustrerend. Als alle seinen op groen staan betekent dat je iets goed doet en blijft dat dan doen. Vergeet niet te ademen.

9. Gebruik je handen

Misschien heb je je nog niet gerealiseerd dat ze het fijn vindt om gevingerdte worden terwijl de clitoris hard wordt bewerkt. Gebruik wat speeksel voordat je je vinger erin stopt. Het geeft haar een fijn gevoel, het klaarkomen zal dan niet lang meer duren. Sommigen zouden graag G-spot-stimulatie willen met je vinger. 

10 Experimenteer met een seksspeeltje

Tongen worden moe, net als ruggen en nekken, en soms wil je echt dat je partner uitstapt, maar je loopt om de een of andere reden achter. Het kan leuk zijn om een of twee seksspeeltjes mee naar de slaapkamer te nemen en het kan ook heel nuttig zijn om haar ervan te laten afstappen. Veel mannen worden geïntimideerd of storen zich aan het idee om een speeltje op hun partner te gebruiken, alsof ze niet goed genoeg zijn of zoiets, maar de realiteit is dat seksspeeltjes beter zijn als ze worden gedeeld. Natuurlijk kan je partner masturberen met een vibrator, maar het is zoveel heter als ze een dildo gebruikt terwijl jij haar helemaal likt. Je kunt het apparaat zelf bedienen, of haar dat deel laten doen terwijl je met je mond van haar geniet.

Hoe dan ook, laat je niet afschrikken bij de gedachte om een bed te delen met een seksspeeltje.

De mysteries van de vrouwelijke anatomie

Het menselijk lichaam is een intrigerend meesterwerk, met de vrouwelijke anatomie die haar eigen unieke raadsels kent als het gaat om seksueel genot. Om een echte maestro te worden in beffen, is het essentieel om de basis van deze anatomie te begrijpen en hoe je deze kennis in de praktijk kunt brengen.

 1. De Vulva: De vulva is het externe deel van het vrouwelijk geslachtsorgaan, omvattende de grote en kleine schaamlippen, de clitoris, en de opening van de vagina en urethra. Het is belangrijk om te weten dat elk onderdeel van de vulva unieke sensaties kan opwekken, en dus de moeite waard is om te verkennen tijdens orale seks.
 2. De Clitoris: De clitoris is een krachtige bron van seksueel genot voor veel vrouwen. Dit kleine orgaan bevat duizenden zenuwuiteinden en is daardoor erg gevoelig. Door de clitoris op de juiste manier te stimuleren, kun je je partner tot grote hoogten van genot brengen.
 3. De Vagina: De vagina is de interne structuur die van de vulva naar de baarmoeder loopt. De vagina is zeer gevoelig en kan ook tijdens orale seks worden gestimuleerd voor extra genot. De ingang van de vagina, of vestibule, bevat ook veel zenuwuiteinden en kan dus intens genot opleveren bij de juiste stimulatie.
 4. De G-spot: De G-spot, gelegen aan de bovenkant van de vagina ongeveer 5 cm binnenin, is een ander gebied dat intens genot kan geven wanneer het op de juiste manier wordt gestimuleerd. Hoewel het bereiken van de G-spot tijdens orale seks moeilijk kan zijn, kan het met behulp van vingers of speeltjes een nieuwe dimensie van plezier toevoegen.

Onthoud dat elke vrouw uniek is, en wat bij de ene vrouw werkt, hoeft niet per se bij de andere vrouw te werken. Communicatie is cruciaal om te begrijpen wat je partner het meest plezierig vindt. Met kennis van de vrouwelijke anatomie als basis, kun je verder bouwen aan je vaardigheden in orale seks.

Het perfecte moment om te beginnen met beffen

Het bepalen van het perfecte moment om te beginnen met beffen is zeer individueel en hangt af van zowel jou als je partner. Er zijn echter enkele algemene richtlijnen die je kunnen helpen bij het beslissen:

 1. Na uitgebreid voorspel: Voorspel helpt bij het opbouwen van opwinding en maakt de geslachtsorganen meer ontvankelijk voor plezier. Zorg ervoor dat je partner volledig opgewonden is voordat je begint met beffen. Dit kan betekenen dat je eerst tijd doorbrengt met zoenen, strelen en andere vormen van intimiteit.
 2. Als onderdeel van het voorspel: Beffen kan ook worden gebruikt als een vorm van voorspel om je partner verder op te winden voor andere seksuele activiteiten, zoals penetratie of intieme massage
 3. Wanneer je partner er klaar voor is: Het belangrijkste is dat je partner zich comfortabel en klaar voelt voor beffen is. Dit kan betekenen dat je moet wachten tot zij aangeeft dat ze dit wil, of dat je haar vraagt of ze er klaar voor is.
 4. Tijdens seksuele activiteit: Beffen hoeft niet beperkt te zijn tot het begin van de seksuele activiteit. Het kan op elk moment worden geïntroduceerd om variatie en extra plezier te bieden.
 5. Na seksuele activiteit: Beffen kan ook worden gebruikt als een manier om je partner te helpen ontspannen en te genieten na penetrerende seks. Dit kan vooral nuttig zijn als je partner het moeilijk vindt om een orgasme te bereiken door penetratie.

Belangrijk om te onthouden is dat communicatie cruciaal is. Check altijd in bij je partner om te zien hoe ze zich voelt en of ze klaar is om verder te gaan. Vergeet niet dat toestemming een doorlopend proces is, en zorg ervoor dat jullie beiden comfortabel en enthousiast zijn over elke stap die jullie nemen.

Kan een vouw klaar komen tijdens het beffen?

Vrouwen vinden het fijn om gebeft te worden. De manier waarop is erg belangrijk. Als je je aan de tips houd hierboven beschreven zal de spanning voldoende zijn voor een vrouw om tot een orgasme te komen.

Bekijk ook eens: 10 technieken voor een vrouwelijk orgasme om vanavond te proberen

Ontlading tijdens beffen

Het is volkomen gezond, normaal en natuurlijk dat vagina's verschillende vloeistoffen afscheiden. Sommige vloeistoffen zijn helder als glijmiddel, terwijl andere wit en dikker zijn met een sterke geur.

Wees erop voorbereid dat je tijdens je actie plotseling een duidelijke geur tegenkomt die uit haar vagina komt. Bovendien, als je aarzelt om rond de menstruatie te zijn, laat haar dit dan van tevoren weten.

Hoewel menstruatieseks volkomen veilig is als je bescherming gebruikt, is beffen niet zo veilig. Beffen kan SOA's veroorzaken, gebruik beflapjes De bloederige afscheiding tijdens de menstruatie is niet goed om op je mond te nemen, omdat deze vatbaar is voor infecties. Als ze nog steeds op beffen aandringt, is hier een kleine tip om te voorkomen dat er tijdens de menstruatie rommel in je mond komt.

Vraag haar om haar tampon of een softcup op zijn plaats te houden tijdens het beffen. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom goed in de vagina blijft en niet naar buiten sijpelt. Ook meen vrouwencondoom kan gebruikt worden tijdens het beffen. Deze bedekt de vagina aan de buitenkant.

Kun je van beffen een soa krijgen?

Hoewel cunnilingus een plezierige seksuele activiteit is, brengt het ook potentiële risico's met zich mee. Onthoud dat orale seks vatbaarder is voor het geven en ontvangen van soa's. Beffen is de meest over het hoofd geziene actie met grote kans op infectie. Je  wordt dus geadviseerd om voorzichtig te werk te gaan, terwijl het voor mannen normaal is om over het hoofd te zien in het heetst van de strijd en de stroom van resulterende emoties die tussen partners worden uitgewisseld. Houd er rekening mee dat gearomatiseerde condooms, handschoenen en liklapjes beschikbaar zijn voor veiligere orale seks en het gebruik ervan is belangrijk voor het waarborgen van uw persoonlijke veiligheid. Het gebruik van dildo's en vibrators kan ook worden gebruikt om van haar cunnilingus een uitstekende ervaring te maken.

Als u schaafwonden of snijwonden in uw lippen of in uw gezichtsspieren heeft, is het beter om veilig te blijven om uitwisseling van lichaamsvloeistoffen te voorkomen. Evenzo, als u blauwe plekken of snijwonden aan uw vingers of handen heeft, is het beter om weg te blijven van vingeren of andere manuele seksuele handelingen.

Dus geniet van je sappige sessie met haar en drijf haar naar de maan door een meesterlijke slag met je tong te maken.

Wat is baffen?

Is het zelfde als rimmen, maar dan zonder dat de tong in de anus gaat. Het is dus allen het likken van de anus en billen om het kont gat heen.

Bekijk ook eens: Tips voor de eerste keer anale seks

Wat is jouw keuze op schaamhaar?

Schaamhaar is iets waar je mee te maken krijgt als je betrokken bent bij het beffen. Maak haar van tevoren bekend met je voorkeur. Als je niet van die kleine haartjes houdt die tussen je tanden komen of in je keel blijven steken, vraag haar dan om het af te scheren. Het zelfde is als een meisje een jongen aan het pijpen is, dan is schaamhaar tussen de tangen ook niet lekker.

Sommige jongens hebben de rage om met hun tong over een blote genitaliën te rennen om die speciale smaak te krijgen. Sommige mannen houden van dat stompje diep van binnen en genieten net zoveel van de harige dingen.

Vraag haar niet om zich midden in de act te scheren, dat kan afleiden en de interesse wegnemen. Ze vindt het misschien vervelend om midden in haar genietsessie te stoppen.

Gezichtshaar

Op dezelfde manier kun je luisteren naar haar voorkeuren over je gezichtshaar. Ze houdt misschien wel of niet van kietelen of ruw krabben van je grove gezichtshaar op haar hele vagina als ze gebeft wordt. Sommige meisjes houden zelfs van een mat met haar, terwijl sommige vrouwen houden van een gladgeschoren kin die over hun vagina wrijft. Zorg ervoor dat je het houdt zoals zij dat het liefste heeft.

De beste seksstandjes voor oraal plezier: 

1: Standje 69:

Standje 69 vereist dat jij en je partner jezelf in tegengestelde richtingen op elkaar liggen, waardoor jullie allebei uitstekende toegang hebben tot elkaars geslachtsdelen. Velen vinden het dubbele genot ongelooflijk erotisch. Meestal ligt de ene partner op hun rug en de andere bovenop hen met hun knieën schrijlings op het hoofd van de andere persoon. Ongeacht je geslacht standje 69 is een geweldige orale seks positie voor vrouwen, plus degenen die geïnteresseerd zijn in pijpbeurtposities (met condoom natuurlijk). Deze positie is echter niet zonder nadelen. Standje 69 is voor veel mensen eigenlijk lastig. Het kan erg ongemakkelijk zijn om de positie vast te houden, en het kan erg afleidend zijn om tegelijkertijd te geven en te ontvangen.

Standje 69 als ze het lekker vindt. Terwijl jij bezig bent met clitorale stimulatie

2: Zit en kniel

Zij zit, hij op zijn knieën  Of je het nu probeert om een pijpbeurt te geven of een clitoris te stimuleren, de zittende orale seks positie houdt in dat de ontvanger met zijn bekken op de rand van een stoel, bank, bed, aanrecht of een ander comfortabel oppervlak zit, terwijl de gever neerknielt en hem behaagt mondeling.

Om deze houding comfortabeler te maken, kan de gever een kussen onder de knieën leggen. En aan de ontvangende kant kan de vrouw haar voet of been op de schouder van haar partner plaatsen om een diepere toegang tot hun geslachtsdelen te krijgen.

standje Zit en kniel. Toe te passen voor de hele vagina als zij het lekker vindt.

3: klassiek standje

Ga gewoon liggen en neem het. Een perfecte en comfortabele orale seks positie voor zowel de man als vrouw, deze is eenvoudig en ongecompliceerd: leun achterover op een bed of bank terwijl uw partner op zijn buik tussen uw benen ligt en je bevredigd. De positie is geweldig omdat het veel comfort biedt voor de gever en de ontvanger. Tip leg een kussen onder je heupen om gemakkelijker toegang te krijgen tot de delen die je wilt stimuleren. Er zijn verschillende namen voor deze orale seks positie, maar hier is hoe het te doen: Een partner ligt op hun rug met hun hoofd iets over de rand van het bed. De andere partner staat over hen heen en leunt naar voren zodat hun kruis direct op de mond van de onderste partner zit.

Je kunt dit proberen terwijl je naar het lichaam of gezicht van je partner kijkt, maar misschien wil je toegang tot de rest van hun lichaam voor een sexy uitzicht en het vermogen om ze te plezieren. Dit is misschien niet de beste pijppositie voor de gevende partner, omdat het niet erg nekvriendelijk is, maar je kunt er gemakkelijk een maken als de toppartner de penis in de mond van hun partner laat zakken. Of als de onderste partner ook een penis heeft, kan de bovenste partner deze tegelijkertijd afzuigen, waardoor deze omgekeerde positie in 69 verandert.

klassiek standje

4: Staand

Staan voor orale seks kan ook een geweldige positie zijn om een gevoel van macht te laten gelden. In deze positie leunt de ontvanger tegen een muur met de benen iets uit elkaar en het bekken naar buiten geduwd, terwijl de genieter op de grond knielt of zit. Een orale seks positie die goed werkt voor zowel mannen als vrouwen. Stellen kunnen overal genieten, van de slaapkamer tot de keuken tot de douche tot de voorraadkast en meer. Vergeet het kussen niet om uw knieën of die van hen te beschermen. En om je evenwicht te bewaren (vooral als je dichter bij een orgasme komt), probeer tegen een muur of deur te leunen.

terwijl jij bezig bent met het Staand standje. meeste vrouwen vinden dit heel opwindend

5: Doggy-Style

Orale seks is geweldig op handen en voeten. Of je nu je achterste optilt om doggystyle te bereiken of je balanceert op je handen en knieën, dit is een waardige orale seks positie die mogelijk is voor mannen, maar waarschijnlijk aangenamer voor vrouwen of rimmen vanwege de gemakkelijkere toegang. Als ontvanger kun je je benen spreiden om de mond van je partner dieper binnen te laten of ze dicht bij elkaar houden om een serieuze plaag te ervaren. Wanneer je in deze houding bent gaan zitten, knielt de andere persoon achter je en stimuleert je anus of genitale gebied, hetzij met hun mond of anale seks speeltjes. (Of allebei!) Het leuke van deze positie is dat je allebei het tempo kunt bepalen - ze kunnen het niveau van de toe te passen druk regelen, en door je lichaam sensueel naar voren en naar achteren te bewegen, kun je bepalen hoeveel van je ze gebruiken.

terwijl jij bezig bent met doggy style standje, dit is wat vrouwen fijn vinden

6: Face-sitting

Soms wordt het queening genoemd. De face-sitting orale seks positie is precies zoals het klinkt: de ene partner zit schrijlings op het gezicht van de andere persoon, die dan de geslachtsdelen van hun partner kan likken, zuigen of kussen. Het leuke en sexy aan deze positie is dat het "de ontvanger interactiever laat deelnemen door te glijden en hun heupen te bewegen. Bovendien nodigt het uit tot een gevoel van dominantie wat ongelooflijk erotisch kan zijn.

terwijl jij bezig bent met Face-sitting, vrouwen vinden het lekker terwijl jij bezig bent met clitorale stimulatie

7: Op je buik

Terwijl je op je buik ligt, spreidt je je benen en buigt je je heupen lichtjes zodat je partner je van achteren oraal kan bevredigen. (Een kussen kan helpen!) Deze orale seks positie is geschikt voor vrouwen en je hebt ook vrije uitloop om jezelf te plezieren met speelgoed of je handen tegelijkertijd. Het is ook geweldig voor rimming. Omdat de gever zijn kont niet kromt, optilt of verlengt, is dit een beetje comfortabeler dan op z'n hondjes, maar ze hebben nog steeds toegang tot dezelfde delen van het lichaam van de ontvanger.

terwijl jij bezig bent op je buik seks standje dit is wat vrouwen fijn vinden

8: De Kevin Methode

De Kevin-methode is een techniek die het best kan worden uitgelegd als zijwaarts oraal. In tegenstelling tot de bovengenoemde verticale benadering, komt de gever bij de Kevin-methode tussen de benen in een horizontale hoek, wat de blootstelling aan de tong en de focus op en over de clitoris, grote schaamlippen en kleine schaamlippen maximaliseert. De clitoris is niet een kleine knobbel, maar in plaats daarvan een veel groter en langer inwendig orgaan is met duizenden plezierige zenuwuiteinden. In plaats van op en neer gelikt te worden vindt het likken in de lengte plaats, wat betekent dat de stimulatie over een groter oppervlak wordt verspreid. En bij deze methode kan het zijn dat ze binnen drie minuten een climax bereikt.

Kevin methode dit is wat vrouwen fijn vinden

Bekijk ook eens: 10 seks standjes voor extra plezier in de slaapkamer • Copyright © 2024 Condoom.nl