100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips Hoe geef je een erotische massage? Tips en technieken

Hoe geef je een erotische massage? Tips en technieken

Wil je tot rust komen en in de stemming komen voor sexy tijden? Wat dacht je van een sensuele massage om de geest te kalmeren en het lichaam op te winden. Het geschenk van aanraking is iets waar beide partners van kunnen genieten. Een sensuele massage kan aan je partner worden gegeven als een eenvoudig geschenk op zich, zonder verplichtingen of als een voorspel.

Aanraking is niet alleen een teken van vertrouwen en genegenheid voor je partner, het heeft ook het extra voordeel dat het een gevoel van geluk vrijgeeft - ook wel het 'liefdeshormoon' genoemd.

Geef een massage met Pjur

Tips om een meesterlijke massage te geven:

 1. De juiste massagesfeer krijgen: Het creëren van een omgeving die bevorderlijk is voor comfort en ontspanning is een absolute must voor elke goede massage.
 2. Je massage-locatie kiezen: Hoewel een bed misschien wel de meest comfortabele plek is om je partner achterover te laten leunen, zal een lange bank of een matras net zo goed werken zolang de sfeer rustig en aangenaam is. Sommige mensen vinden het moeilijk om te ontspannen als ze worden omringd door chaos, dus zorg ervoor dat het gebied zo opgeruimd mogelijk is.
 3. Kamertemperatuur: Let goed op de temperatuur van de kamer. Als het te warm is, zullen jullie waarschijnlijk allebei gaan zweten voordat de actie begint - en niet op een goede manier. Als het te koud is, zullen de spieren van uw partner eerder samentrekken dan ontspannen. Comfort staat centraal.
 4. Sfeerverlichting: Zorg ervoor dat de verlichting zacht is. Je hoeft niet op te raken om een dimmer schakelaar voor je verlichting te kopen, een eenvoudige bedlamp werkt goed (op de grond als het te fel is naast het bed). Kaarsen zijn een andere perfecte manier om de stemming voor massage te bepalen. Ze zorgen niet alleen voor een lekker aroma in de kamer, het zachte flikkeren van kaarsen werpt een heerlijke gloed over jullie beiden. Bekijk de voordelen van massagekaarsen.
 5. Ontspannende geluiden: Je wilt een soundcheck doen voordat het plezier begint. Dit omvat het uitschakelen van mobiele telefoons. Sommige mensen vinden de rustige geluiden van een kabbelend beekje of regen ontspannend, maar anderen vinden ze misschien een beetje te cheesy. Ambiance muziek of rustgevende R&B zijn misschien een betere keuze, zolang je maar iets speelt dat je allebei aantrekkelijk vindt. Waar je ook voor kiest, zoals de verlichting, je wilt dat het geluidsniveau zacht en laag is.

Dit zijn de zaken die u klaar wilt hebben; voordat je de massage start:

Maak je handen klaar

Het volledige en comfortabele gebruik van uw handen is cruciaal voor het geven van een sensuele massage aan je partner. Zorg er dus voor dat je niet vlak voor een massage uren in je plaatselijke gemeenschapstuin hebt gewerkt. Een van de meest over het hoofd geziene aspecten van het beheersen van een gedenkwaardige massage is het controleren van de staat van je nagels. U hoeft in geen geval naar een salon te gaan voor een manicure van topkwaliteit. Eenvoudige persoonlijke verzorging, zoals ervoor zorgen dat je nagels netjes geknipt zijn, is echt alles wat nodig is.

Massage hulpmiddelen

Sommige mensen houden ervan om een beetje afwisseling aan hun basismassage toe te voegen door stenen stimulators toe te voegen (voor diepere weefselstimulatie),  Je kunt creatief zijn met lichte aanrakingen met behulp van kietels of veren om hun zintuigen te prikkelen voordat je glijmiddel aan de mix toevoegt.

Massage Oliën

Het gebruik van massageoliën zal de wrijving tussen jou en je partner verlichten om een comfortabelere ervaring te creëren. Gelukkig is er een grote verscheidenheid aan massageoliën om uit te kiezen. Verwarmende oliën, verkoelende oliën, eetbare oliën, geurende oliën en natuurlijke oliën zijn allemaal gemakkelijk verkrijgbaar. Touch Me Massage Oils zijn er in verschillende geuren die je zeker zullen bevallen. Siliconen glijmiddel is ook geweldig voor massage.

Bekijk ook eens: Shunga Massage Olie

Massagelotions

Als je geen grote fan bent van het gebruik van oliën, zijn massagelotions geweldige alternatieven. Ze geven minder snel vlekken dan oliën; Houd er rekening mee dat lotions de neiging hebben om sneller in te trekken dan oliën en mogelijk vaak opnieuw moeten worden aangebracht.

Massagekaarsen

Massagekaarsen zoals Shunga mini massage kaars fungeren als fantastische multi-taskers als het gaat om sexy massages. Ze zorgen niet alleen voor de perfecte verlichting en geur van je massage. Massagekaarsen zijn kaarsen op basis van soja die branden bij lagere temperaturen om verbranding van de huid te voorkomen. Je blaast gewoon de vlam uit en sprenkelt de gesmolten was over je partner voor een sensuele massage.

Bescherm je bed

Het is een goed idee om uw bed of bank te beschermen tegen gemorste olie. Een zachte strandhanddoek of badlaken heeft de voorkeur omdat deze een groter beschermingsgebied biedt, maar een badhanddoek of iets dat uw massagegebied bedekt, zal ook werken. Als je massage tot seks leidt, zijn er natuurlijk ook condooms je bescherming geven. Het belangrijkste om te onthouden is dat massageoliën latexcondooms beschadigen, dus gebruik een siliconen glijmiddel voor massageolie. Dat geldt ook voor het beflapje en het vrouwencondoom, beide producten zijn gemaakt van natuurlijk rubber latex..

Beste sexy massagetechnieken

Op welk lichaamsdeel je ook concentreert, houd rekening met de druk die uw handen uitoefenen en denk eraan om ta vragen of je partner het fijn vindt Probeer naar voren te leunen en te fluisteren: "Hoe voelt dit?"

 1. Massage aanraking en druk: Lichte, zachte aanrakingen brengen zorg naar je partner, terwijl sterker, dieper wrijven een gevoel van veiligheid geeft. Zorg ervoor dat je handen zo plat mogelijk zijn en dat uw vingers ontspannen blijven om je handen te beschermen tegen krampen en vermoeidheid. Het gebruik van je lippen om hun huid te strelen kan je vingers een snelle rust geven en kan ook opwindend zijn.
 2. Hoofd en gezicht masseren: Het is waarschijnlijk dat het gezicht, de oren en de slapen van uw partner al geruime tijd niet veel aandacht hebben gekregen. Gebruik zachte, aanhoudende aanrakingen in deze gebieden. Als je face-to-face bent, wees dan niet verlegen voor een beetje oogcontact. Dit verzekert uw partner dat u geïnteresseerd bent in hun plezier en op hen gericht bent.
 3. De nek en schouders: Begin onder hun oren en schuif zachtjes naar beneden. Diepere slagen met uw duimen en vingers langs de halslijn en schouders zijn geweldig voor het loslaten van spanning.
 4. De armen en handen masseren: Probeer de spieren in hun boven- en onderarmen te masseren, en dan hun handen en vingers. Het midden van de handpalm van een persoon is bijzonder gevoelig voor aanraking. Als je zin hebt in een vies praatje, terwijl je liefdevol hun vingers streelt, kun je zeggen: "Omdat ik geniet van je vingers op mijn lichaam, wil ik ze wat speciale aandacht geven." Technieken voor rugmassage: Wanneer je op de rug van je partner concentreert, is de meest comfortabele positie voor u schrijlings, zittend op hun kont of erover zweven. Probeer lange, stevige halen, beginnend bij hun schouders, langs hun rug en naar hun billen, voordat je je vingernagels of vingertoppen gebruikt om hun zijden licht te strelen op je weg terug naar boven. Dit kan heerlijke tintelingen op hun ruggengraat sturen. Test verschillende slagen en drukniveaus om te zien welke het beste werken voor jullie beiden.
 5. De benen en voeten masseren: Sommige partners houden er niet van dat hun voeten worden aangeraakt, dus vraag eerst toestemming voordat je je een weg baant naar dat gebied. Sommige delen van de benen, zoals de binnenkant van de dijen en de achterkant van de knieën, zijn supergevoelig voor sensuele aanraking, dus verken deze gebieden en kijk hoe je partner reageert.
 6. Vagina massage: Begin langzaam en met een zachte aanraking en gebruik een of twee vingers om over de vagina en buitenste schaamlippen van je partner te bewegen, waarbij je eerst in kleine cirkels streelt. Hoewel het verleidelijk kan zijn om direct naar de clitoris te gaan, kun je in plaats daarvan de tijd nemen om deze minder vaak aangeraakte gebieden te verkennen. Wees consistent over uw snelheid en druk, en neem aanwijzingen van de lichaamstaal van uw partner. Als je eenmaal een ritme hebt vastgesteld, kun je wat creatiever worden. Probeer de schaamlippen in lange halen met twee vingers te wrijven, licht met uw vingers te tikken of gebruik drie of vier vingers om een groter gebied te masseren. Oefen meer druk uit terwijl u over de schaamlippen en in de richting van de clitoris beweegt, en ga door zolang u en uw partner ervan genieten! Tip gebruik extra glijmiddel op siliconenbasis. Wil je nog meer experimenteren gebruik een vibrator.

Na je sexy massage

Sexy massage is een geweldige manier om je genegenheid aan je partner te tonen en om je emotioneel en fysiek met hem of haar te verbinden. Neem na een lekkere massagesessie even de tijd om samen te koesteren in de sfeer van rust en ontspanning.

Misschien wil je even knuffelen of samen een luxe bad of warme douche nemen. Natuurlijk wil je misschien ook het vuur hoger zetten en ook naar seks gaan, waar je ook zin in hebt!

Bekijk ook eens: Erogene Zones van de man en vrouw • Copyright © 2023 Condoom.nl