100% Durex, 100% betrouwbaar

Anal toys & buttplugs

Filteren
Sorteer op:

28 artikelen

  Waar is buttplug voor?

  Anale pluggen zijn perfect voor het verwijden en trainen van de anus voor anale penetratie en geslachtsgemeenschap. Er zijn verschillende maatregelen waarmee je een geleidelijke aanpak kunt hebben, bijvoorbeeld door te beginnen met een kleine anale plug, kan dit helpen om de anus zachter en elastischer te maken en deze voor te bereiden op echte penetratie. Alleen op deze manier kunnen vervelende snijwonden of rectale irritatie worden voorkomen.

  Dit soort seksspeeltjes zijn ook ontworpen om anaal seksueel genot te stimuleren en te vergroten voor beide partners en voor beide geslachten, vrouw of man, waardoor het orgasme wordt bevorderd en verbeterd. Als voorspel op anale seks is rimmen een goede start. Weet je nog niet genoeg van rimmen?

  De anale plug voor mannen

  De prostaat voor mannen is een extreem gevoelig punt en bevindt zich op enkele centimeters afstand van de anus en reageert daarom goed op stimulatie vanuit het rectum. In sommige gevallen is alleen stimulatie van de prostaat voldoende om een orgasme te bereiken, een intens en langdurig genot.

  Om het mannelijke anale seksueel genot te vergroten, is het raadzaam om de anale plug te vervangen door steeds meer te kiezen voor een grotere plug met een minder rechte vorm en de voorkeur te geven aan gebogen vormen . Hierdoor wordt de anus getraind, waardoor deze steeds elastischer wordt en penetratie wordt vergemakkelijkt, zodat beide partners intensere en aangenamere orgasmes krijgen.

  De anale plug voor vrouwen

  We leggen uit waarom vrouwen dol zijn op anale pluggen: anale seksspeeltjes oefenen lichte druk uit op de vagina en stimuleren de opwinding enorm. Als de anale plug bijvoorbeeld wordt gedragen tijdens orale seks, zal dit de gevoelens van genot versterken en een orgasme bevorderen. Wat mannen betreft, wordt penetratie gemakkelijker en aangenamer voor beide partners voor vrouwen die een anale plug gebruiken. Dit is een geweldige manier om volledig te genieten zonder enige pijn of gevolgen na de geslachtsgemeenschap. Het enige echte geheim van een gezonde en evenwichtige anale omgang.

  • Copyright © 2022 Condoom.nl