100% Durex, 100% betrouwbaar

Satisfyer

  De missie van Satisfyer

  De missie is duidelijk en uniek: innovatieve producten en hoogwaardige ontwerpen leveren tegen onverslaanbare prijzen. De volgende factoren zijn bijzonder belangrijk voor Satisfyer:

  Seksueel welzijn van iedereen

  Ze zijn van harte welkom om alle mensen in de wereld te ontmoeten die met zelfvertrouwen seks willen ervaren, nieuwe dingen willen accepteren en van hun liefdesleven willen genieten.

  Mannen, vrouwen, alleenstaanden, stellen, homoseksuelen, heteroseksuelen, jong en oud Satisfyer heeft een breed scala aan producten om aan de behoeften van elke wens te voldoen. Dit bevestigt de diverse gemeenschappen en de culturele veranderingen van onze tijd. Je kunt Satisfyer momenteel in meer dan 100 landen over de hele wereld kopen

  Luxe en kwaliteit voor een eerlijke prijs

  Ze zijn er vast van overtuigd dat seksuele gezondheid nooit een prijskwestie mag zijn. De producten zijn goedkoop, voor iedereen betaalbaar en van de beste kwaliteit.

  Blijven optimaliseren en evalueren

  Ze evolueren constant om in te spelen op de behoeften en behoeften van de community: ze houden altijd rekening met de feedback en wensen van de fans, en ontwikkelen elk jaar meer dan 200 nieuwe Satisfyers. Elk soort plezier heeft zijn plaats ... ze danken je voor je inspiratie! 

  Wat is de Satisfyer Air Pulse-technologie?

  De Satisfyer Air Pulse Technology is een revolutionair aanraakvrij stimulatiesysteem dat werkt door het clitorisgebied te omringen met een siliconentip en zachtjes drukgolven toe te voegen.

  Ons verhaal begon met de Satisfyer Pro 2, een revolutionair product dat een internationale bestseller blijft. Miljoenen vrouwen wereldwijd zweren bij onze Air Pulse stimulatoren en vibrators! Onze gepatenteerde Air Pulse Technology stimuleert de clitoris met aanrakingsvrije, pulserende drukgolven. Al onze Air Pulse-producten worden geleverd met een zachte siliconen kop die om de clitoris past. Onze technologie is in vele landen wereldwijd gepatenteerd!

  Best seller wereldwijd

  Ons succesverhaal van Satisfyer begint met het product waar de wereld naar uitkijkt: in 2016 bereikte de revolutionaire Satisfyer Pro 2 triomfantelijk het hoogtepunt van seksuele gezondheid. Met zijn luchtpulstechnologie en contactloze clitorisstimulatie met drukgolven blijft Pro 2 een internationale bestseller en inspireert het mensen over de hele wereld.


  • Copyright © 2022 Condoom.nl