100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom aanbiedingen


Merken condoom


Soort condoom


Omtrek

NULL
Filteren
Sorteer op:

12 artikelen

  Wil jij de beste condooms kopen voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij Condoom.nl aan het juiste adres. Met ons grote assortiment is er altijd wel een passend condoom te vinden in jouw maat en voorkeur. Wij hebben een groot aantal condooms in de aanbieding bij Condoom.nl. Profiteer ook van onze 3+1 condooms actie.

  Aanbiedingen van 25 t/m 40% korting

  Durex condooms, glijmiddel, erotische toys en massagel bestel je online bij Condoom.nl! Extra korting, super voordelig. Voor 24.00 uur besteld, is morgen in huis. Hoge kortingen en mooie samenstelde Durex voordeelpakketten, Condoom.nl heeft de populairste producten voor jouw samengesteld. Nu weet je zeker dat je voordelig condooms en seksspeeltje koopt. Niet alleen de voordeelpakketten zijn extra voordelig, ook is de verzending gratis!

  Goedkope condooms kopen, Durex voordeelpakketten Extra voordelig Durex en Durex Play kopen. Bekijk onze leuke voordeelpakketten eens. Zo beschik je meteen over een leuk en spannend pakket en dat met extra korting. Condoom.nl heeft deze pakketten speciaal samengesteld in verschillende thema's. Zo vindt je hier pakketten voor hem & haar. glijmiddel/massage pakketten en alles in een pakketten. Maar bijvoorbeeld ook lekker lang genieten pakketten of smaak pakketten. Ook zetten wij iedere maand een nieuwe deal klaar op de website. Klikt hier voor de Durex Deal van de maand.

  Durex condooms, glijmiddel, massage en sexstoys in aantrekkelijke pakketten Op zoek naar leuke Durex condooms, glijmiddel, massage en sexstoys voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk dan nu onze Durex voordeelpakketten, een voordeelpakket van Durex met de beste condooms, glijmiddel, massage en sekstoys voor een optimaal gevoel. De inhoud van Durex voordeelpakketten zitten altijd condooms van hoge kwaliteit. De condoomspecialist Durex heeft verschillende soorten condooms zoals:

  • Durex standaard condooms
  • Durex ultra dunne condooms
  • Durex stimulerende condooms
  • Durex smaak en kleur condooms
  • Durex extra sterke condooms
  • Durex grote condooms
  • Durex latexvrije condooms

  Alle Durex condooms bieden dezelfde veiligheid en bescherming. De condoomspecialist heeft een unieke formule voor een goed huid-op-huid gevoel en een natuurlijke en intense beleving van de seks.

  Welke maat condoom heb ik?

  Wis je dat de maat van het condoom afhangt van de omtrek van de penis, niet de lengte wat veel mensen denken! Bij het bepalen van de maat is de lengte niet zo belangrijk. Een condoom met de juiste maat helpt om comfortabeler en veiliger te zijn. Als je condooms vervelend vindt, kan het de verkeerde maat hebben! De maat bepaal je dus door de omtrek van de penis te meten, dit kan met een meetlint, maar ook met een penismeter die meteen de juiste maat aangeeft. 

  Om het juiste condoom te kopen kan je een aantal stappen doorlopen. Ben jij benieuwd naar deze stappen of kan je wat hulp gebruiken tijdens het kiezen van het juiste maat condoom? 

  Hoe gebruik ik een vrouwencondoom?

  Vrouwen gebruiken het vrouwencondoom om te voorkomen dat sperma de baarmoeder binnendringt. Het vrouwencondoom ziet eruit als een zak met twee flexibele lussen. Wij hebben een aantal tips om deze zo gemakkelijk en veilig mogelijk in te brengen. Deze tips kan je lezen in onze blog: Hoe gebruik je vrouwencondooms?

  Hoe doe ik een condoom om?

  Een condoom omdoen is net zo eenvoudig als je denkt, maar dat betekent niet dat je geen fouten kunt maken. Van het scheuren tot de verkeerde dood van het condoom, er gaan veel dingen mis met condooms. Wil je er toch zeker van zijn dat alles soepel verloopt dan kan je even onze blog doorlezen, dan ben je zeker goed voorbereid!

  Lees ook: Goedkope condooms

  • Copyright © 2024 Condoom.nl