100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom aanbiedingen

  Wil jij de beste condooms kopen voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij Condoom.nl aan het juiste adres. Met ons grote assortiment is er altijd wel een passend condoom te vinden in jouw maat en voorkeur. Wij hebben een groot aantal condooms in de aanbieding bij Condoom.nl. Profiteer ook van onze 3+1 condooms actie.

  Welke maat condoom heb ik?

  Wis je dat de maat van het condoom afhangt van de omtrek van de penis, niet de lengte wat veel mensen denken! Bij het bepalen van de maat is de lengte niet zo belangrijk. Een condoom met de juiste maat helpt om comfortabeler en veiliger te zijn. Als je condooms vervelend vindt, kan het de verkeerde maat hebben! De maat bepaal je dus door de omtrek van de penis te meten, dit kan met een meetlint, maar ook met een penismeter die meteen de juiste maat aangeeft. 

  Om het juiste condoom te kopen kan je een aantal stappen doorlopen. Ben jij benieuwd naar deze stappen of kan je wat hulp gebruiken tijdens het kiezen van het juiste condoom? Dan hebben wij een uitgebreid artikel die misschien heel interessant is om te lezen.

  Hoe gebruik ik een vrouwencondoom?

  Vrouwen gebruiken het vrouwencondoom om te voorkomen dat sperma de baarmoeder binnendringt. Het vrouwencondoom ziet eruit als een zak met twee flexibele lussen. Wij hebben een aantal tips om deze zo gemakkelijk en veilig mogelijk in te brengen. Deze tips kan je lezen in onze blog: Hoe gebruik je vrouwencondooms?

  Hoe doe ik een condoom om?

  Een condoom omdoen is net zo eenvoudig als je denkt, maar dat betekent niet dat je geen fouten kunt maken. Van het scheuren tot de verkeerde dood van het condoom, er gaan veel dingen mis met condooms. Wil je er toch zeker van zijn dat alles soepel verloopt dan kan je even onze blog doorlezen, dan ben je zeker goed voorbereid!

  • Copyright © 2022 Condoom.nl