100% Durex, 100% betrouwbaar

Massage Kaarsen


Geur Massage

NULL
Filteren
Sorteer op:

9 artikelen

  Massagekaarsen die je seksleven zullen opwarmen

  Hete wax kan een uitstekende, toegankelijke manier zijn om wat spanning  in je seksleven te brengen. Het heeft een erotische, eerste BDSM ervaring die intens is zonder super intens te zijn, en aangezien een recent onderzoek heeft uitgewezen dat 50 procent van de Nederlanders BDSM in een of andere vorm wil proberen, lijkt hot wax ook een geweldige plek om de verkenning.

  Massagekaarsen prikkelen zoveel zintuigen tegelijk. De verleidelijke geur, vaak gecreëerd met afrodisiacumgeuren en essentiële oliën, bepalen de stemming in combinatie met een prachtige stralende gloed van het kaarslicht.

  Maar hoe brengt iemand wax precies in de slaapkamer, vooral als jij en je partner het nog nooit eerder hebben gedaan? Het laatste wat je wilt, is je uitpuilende huid verbranden omdat je iets nieuws en sexy hebt geprobeerd - zo ongeveer de antithese van sexy. Gelukkig hebben wij de beste producten. Hier is je stapsgewijze handleiding voor het introduceren van hete was in de slaapkamer, brandwonden niet inbegrepen.

  Grijp niet zomaar een willekeurig theelichtje en ga wild tekeer

  Voorkom een grote teleurstelling, ga niet aan de slag met het eerste de beste theelichtje. Dit is niet de beste manier om hete was op je partner te druppelen tijdens de seks. Je huid zal verbranden. Dus laat het absoluut duidelijk zijn: het gebruik van een kaars uit je badkamer of keuken zal resulteren in tweedegraads brandwonden, littekens en mogelijk een reis naar de eerste hulp. Gelukkig zijn er producten op de markt die speciaal gemaakt en bedoeld zijn om lekker warme massage aan elkaar te geven als voorspel. Massagekaarsen zijn op sojabasis en hebben een laag smeltpunt. In plaats van om te smelten tot was, worden ze olie. Omdat ze niet zo heet worden als gewone kaarsen, hoef je je geen zorgen te maken over brandwonden of wax van je huid. Let op dat massage kaarsen latex kunnen aantasten. Gebruik dit enkel als voorspel zonder te penetreren als je veilig wilt vrijen. 

  Laat de massage kaars eerst 30 minuten branden 

  Het enige matig irritante aan massagekaarsen is de wachttijd. Wanneer je was over je partner giet, kan de was in de kaars ongelijkmatig branden, waardoor het moeilijk is om de kaars in de toekomst te gebruiken, omdat er aan de ene kant te veel was is en aan de andere kant niet genoeg. Bovendien ziet het er gewoon uit als een rommeltje.
  Om deze valkuil te vermijden, wacht je 30 minuten na het aansteken van de kaars en laat je de was gelijkmatig smelten tot aan de randen van de houder van de kaars. Neem de tijd en laat de verleidelijke geur de stemming bepalen en geniet van koesteren in de sexy gloed van het kaarslicht. 

  Blaas de vlam uit voordat je de wax gebruikt.

  Hoe krijg je het kaarsvet uit de kaars zonder dat de kaars uitgaat?
  Het antwoord is dat je de kaars van tevoren uitblaast! 

  De wax op sojabasis smelt tot massageolie die niet in een oogwenk uithardt zoals bij een gewone kaars. De wax blijft ongeveer 30 minuten vloeibaar, waardoor je genoeg tijd hebt om hem te gebruiken. Soja is ook rijk aan vitamine E om de huid zacht, gevoed en verjongd te maken.

  Ken de beste plaatsen om te schenken.

  Als je nog maar weinig ervaring hebt met massage kaarsen dan is de ideale plek om het uit te proberen rond de nek en schouders. Ook voeten zijn een goed startpunt, omdat ze lichte opwinding kunnen veroorzaken en een gemakkelijke overgang bieden naar meer invloedrijke erogene zones, zoals de achterkant van de knieën en de binnenkant van de dijen.
  Je mag de was in geen geval in je lichaam doen. Dat betekent dat je het absoluut niet in de vagina mag druppelen, anders krijg je irritatie en/of een schimmelinfectie. Als u het op de schaamlippen moet gebruiken, wees dan uiterst voorzichtig. Massageolie is geen glijmiddel en mag niet op die manier worden gebruikt.

  De wax verwijderen zodra het voorspel voorbij is.

  Douchen of niet douchen? Dat is de vraag na hot wax play. De massageolie zit vol met rijke vitamines, is veilig voor de huid en uitstekend geschikt voor hydratatie, dus als je het laat zitten, zou het uiteindelijk in de huid moeten trekken, waardoor douchen overbodig wordt. Dat gezegd hebbende, als het een beetje te vettig is en je een vies gevoel geeft, spring dan gewoon onder de douche en spoel af - het zou er gemakkelijk af moeten komen met een beetje body wash of zeep. Nogmaals, als je veilig met condoombeflapje of vrouwencondoom wilt vrijen, haal de wax van je lichaam en voorkom dat het condoom scheurt. Olie of wax kan het condoom (gemaakt van natuurlijk rubber latex) aantasten en verzwakken.

  Hoe gebruik je een massagekaars?

  1. Vergeet niet om je handen voor en erna te wassen.
  2. Steek de kaars 15-30 minuten aan, blaas de vlam uit, laat de olie twee minuten afkoelen. De eerste keer dat je de kaars aansteekt, moet je hem zo lang laten branden het duurt voordat de hele bovenkant gelijkmatig is gesmolten, dit zorgt ervoor dat de kaars niet gaat tunnelen.
  3. Giet de olie over je huid en masseer het zachtjes in.  En nogmaals, massage kaarsoliën zijn geen veilig glijmiddel, dus houd het strikt op je huid. Een bord of een kleine kom kan handig zijn als u zich niet op uw gemak voelt om de olie rechtstreeks uit de kaars te schenken. 
  4. Houd de kaars uit de buurt van brandbare voorwerpen of materialen. Wees veilig, oefen toestemming en veel plezier!

   Lees ook: Shunga Massage kaarsen

  • Copyright © 2024 Condoom.nl