Condoom.nl

Dunne condooms


Kwantiteit


Dikte


Textuur


Smaak condoom

Filteren
Sorteer op:

33 artikelen

Feel Safe Ultra Thin (10 stuks)

Feel Safe Ultra Thin

10 stuks
9,95
Durex Emoji Feel Thin (6 stuks)

Durex Emoji Feel Thin

6 stuks
6,99
Durex Thin Feel (12 stuks)

Durex Thin Feel

12 stuks
13,49
Durex Feeling Sensual (12 stuks)

Durex Feeling Sensual

12 stuks
13,49
LELO HEX Condooms (12 stuks)

LELO HEX Condooms

12 stuks
22,95
Pasante Unique (3 stuks)

Pasante Unique

3 stuks
5,99

  Extra dunne condooms bij Condoom.nl

  Bij Condoom.nl bestel je snel, voordelig en anoniem een grote collectie aan dunne condooms. Een extra dunne condoom is speciaal ontworpen om te zorgen voor meer gevoel. Condoom.nl heeft een ruime voorraad ultradunne condooms met de beste merken. 

  Zijn dunne condooms net zo veilig als gewone condooms?

  Een dunnere condooms is voor veel mannen en vrouwen een absolute uitkomst! Ze voelen zich tijdens de seks meer op hun gemak en ervaren meer gevoel met dunnere condooms. Veel mensen vragen zich af of dunne condooms net zo veilig zijn als gewone condooms. Een logische vraag! Zodra een condoom namelijk scheurt ben je niet beschermd tegen een soa en zwangerschap. Condooms zijn medische hulpmiddelen en moeten daarom voldoen aan strenge richtlijnen. Ook moeten condooms verplichte testen kunnen doorstaan. Deze regels gelden voor elk merk dat je in Europa kunt kopen. Je ziet aan het CE-logo op de verpakking of een condoom voldoet aan de regelgeving. Bij juist gebruik zal een dunner of ultradun condoom veilig zijn, net als voor elk condoom geldt dat het je beschermt als je het goed gebruikt. Zorg dus dat je weet hoe je condooms op de juiste manier gebruikt en geen foutjes maakt. Dan kun je optimaal genieten en voel je je beschermd!

  Dunne condooms kopen

  Veilig en anoniem binnen 24 uur thuisbezorgd. Dunne condooms koop je bij Condoom.nl! Kan een condoom behoren tot een van de betere dingen in het leven? Jazeker, probeer eens een van onze extra dunne condooms. Ultradunne condooms voor bijna iedereen een bijzondere ervaring, zonder dat deze condooms aan veiligheid inleveren. Zo zorgen deze condooms voor nog meer gevoel en zijn ze gemakkelijk aan te brengen.

  • Copyright © 2021 Condoom.nl