100% Durex, 100% betrouwbaar

Mister Size Condooms


Omtrek


Kwantiteit


Dikte

NULL
Filteren
Sorteer op:

14 artikelen

  Wanneer een condoom gewoon past, voordelen van Mister Size.

  Iedereen moet zich helemaal kunnen laten gaan tijdens het mooiste van de wereld; zonder zorgen, vervelende discussies of stomme bijwerkingen van anticonceptie. Dit is precies waar onze MISTER SIZE condooms voor zijn gemaakt. Hun individuele maat en perfecte pasvorm geven je niet alleen nauwelijks opvallen, maar geven je ook een natuurlijk gevoel en zorgen voor optimale veiligheid. Zo kunt u samen genieten van de voordelen, het plezier voelen en u vrijelijk uitleven in alle goede gevoelens - soms is het echt zo simpel.

  Lees ook: Bepaal je condoom maat

  Zijn voordelen

  De zoektocht naar de perfecte match geldt ook voor anticonceptie of voorkoming van SOA's. Als je tot nu toe ontevreden bent geweest over condooms, heb je waarschijnlijk nog niet het juiste maatje voor je Mr Happy and Proud gevonden. Wanneer uitgerust met het juiste Mister Size condoom, is er geen knijpen, geen vervelend rollen of andere vervelende bijwerkingen. Je merkt het condoom nauwelijks, maar de intense pure sensaties wel. Bovendien geeft de veilige betrouwbare bescherming je een sterk gevoel van veiligheid, waardoor je kunt ontspannen en jezelf volledig kunt laten gaan.

  De voordelen voor koppels

  Seks is geweldig, vooral als je allebei verantwoordelijkheid neemt en je liefdevol aan elkaar overgeeft. MISTER SIZE biedt je deze mogelijkheid. MISTER SIZE vormt met zijn flinterdunne en nauwelijks waarneembare laag niet langer een barrière tussen jullie, maar wordt eerder een unieke verbinding, waardoor jullie je allebei veilig voelen en genieten van seks in al zijn plezier en intensiteit.

  Haar voordelen

  Dames, hebt je er genoeg van om alleen verantwoordelijk te zijn voor anticonceptie? Met MISTER SIZE hoef je je niet meer rot te voelen als je besluit te stoppen met de pil of andere anticonceptiva. Je man, vriend of wie dan ook is nu altijd perfect uitgerust met een condoom dat geen minpunten meer heeft.

  PS: Als je de maat van je lover nog niet weet, neem dan gewoon een van onze Test Packs en de Mister Sizer mee. Dit geeft je een onverwachte ijsbreker voor het begin van een prachtige liefdesaffaire.

  Het Mister Size verhaal

  Tot nu toe was het condoom nogal een karwei om jezelf en je partner te beschermen tegen overdraagbare ziekten en om ongewenste zwangerschap te voorkomen - maar good old rubber werd algemeen beschouwd als een genotmiddel. Vinergy is e op zoek gegaan naar het perfect passende condoom zonder de plezierbeleving te beperken. Het resultaat is MISTER SIZE, het condoom als lustmoordenaar is verleden tijd. Niet elk XL condoom past, kies je juiste maat. Mister Size is de een tegenhanger va het merk My.Size

  Geweldige seks voor iedereen!

  Seks is ontspannend, seks is vreugdevol, seks brengt plezier en maakt gelukkig. Met seks wordt bijna alles beter; daarom vinden we dat iedereen geweldige seks verdient. Niet één keer, maar elke keer weer. Er moeten onnodige obstakels worden weggenomen, maar we hebben wel eenvoudige anticonceptiemethoden nodig die zonder de zorgen of vervelende bijwerkingen komen. Daarom geloven we in MISTER SIZE — het maakt precies dat mogelijk.

  Lees ook: Wat is een micropenis? - Tips en standjes voor mannen met een kleine penis.

  • Copyright © 2024 Condoom.nl