100% Durex, 100% betrouwbaar

Mister Size Ultra Dun (7 maten)


Omtrek


Kwantiteit


Dikte

Filteren
Sorteer op:

11 artikelen

  Voel je pas goed als het goed is! Denk er eens over na: alles wat u op uw lichaam draagt - van handschoenen tot hoeden tot jassen - is ontworpen volgens uw figuur. Nu, uw condoom ook. Met op maat gemaakte MISTER SIZE condooms voel je alles, en ben je nergens bang voor!

  De grootte van het appartement, het perfecte condoom - we hebben er echt niet over nagedacht of gepraat. Vaak weten mannen echt niet wat hun juiste condoommaat is. Bovendien is er niet veel hulp op de markt om mannen voor te lichten over hun juiste condoommaat. Het dragen van de verkeerde condoommaat kan uitglijden, breuken, doffe pijn en vooral gebrek aan plezier veroorzaken.

  Bovendien variëren condooms die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn sterk in textuur, smaak en vorm. Maar hun grootte fluctueert nauwelijks. Omdat de breedte tussen de 52 en 56 mm ligt, mag de maat van het condoom niet echt vermeld worden. De grootte van condooms is slechts 57 mm, en er zijn er maar een paar die als erg groot worden beschouwd. Als we echter kijken naar recente onderzoeken naar penis in erectie, zien we dat de breedte van 58-61 mm de gemiddelde grootte is.

  Welk condoom is het dunste?

  Welke condoom is de dunste condoom? Deze vraag krijgen wij regelmatig te horen. Daarom komen wij, van redactie Condoom.nl met de 10 dunste condooms op een rijtje!!

  • Copyright © 2022 Condoom.nl