100% Durex, 100% betrouwbaar

Cockringen

Filteren
Sorteer op:

17 artikelen

  Wat is een cockring? 

  Een cockring zorgt voor een stevige erectie en verbetert het uithoudingsvermogen. Een cockring wordt ook wel een penisring genoemd. De ring wordt zo ver mogelijk naar het lichaam toe tot het schaamhaar aangebracht wanneer de penis stijf. Door het knellen van de ring wordt de penis een klein beetje groter, de erectie harder en houden mannen het langer vol. Pas wel op de je de ring niet te lang om houd, en dat de ring niet veel te klein is, dit is gevaarlijk voor de bloedstroming in de penis.

  Cockring gebruiken

  Zoals al eerdergenoemd kan je een cockring niet te lang gebruiken, gebruik een cockring dan ook niet langer als 30 minuten. Wanneer de ring niet fijn zit, kan je hem beter verwijderen om eventuele irritaties te voorkomen. De ring kan je weer verwijderen na het klaarkomen, de penis wordt dan slap en de ring komt los te zitten. Lees ook altijd nog even de gebruiksaanwijzing vooraf. De ring is niet gevaarlijk wanneer er op de juiste manier gebruik van wordt gemaakt.

  Vibrerende cockring

  Durex beschikt ook over vibrerende cockringen in het assortiment. De ring zorgt in combinatie met de trillingen voor een langere en stevigere erectie en stimuleert tegelijk de vrouw. Tijdens de seks komt de ring met trillingen tegen de clitoris wat sensueel is voor de vrouw.

  De vibrerende cockringen zijn ingebouwd met een batterij die helaas niet vervangbaar is. De batterij gaat 30 minuten mee en is daarna leeg. De ring is daarna wel nog te gebruiken als cockring maar kan niet meer worden opgeladen.

  • Copyright © 2022 Condoom.nl