100% Durex, 100% betrouwbaar

Nieuws/Blog

Herpes

Herpes

Herpes is een veelvoorkomend virus dat zich in twee hoofdvarianten manifesteert: HSV-1, meestal gerelateerd aan koortslippen, en HSV-2, dat vaak genitale herpes veroorzaakt. Hoewel er nog geen genezing is, kan het virus met medicatie beheerst worden. Het dragen van een condoom vermindert aanzienlijk het risico op overdracht. Echter, bewustzijn en educatie zijn essentieel, aangezien herpes ook kan worden overgedragen zelfs als symptomen niet zichtbaar zijn. Wees veilig, wees geïnformeerd.

Lees meer

Welke condoom maat heb ik?
Condoom advies

Welke condoom maat heb ik?

Hey daar, niet zeker over je condoommaat? Laat ons je helpen! In onze blogpost, 'Welke condoom maat heb ik?', leggen we alles uit wat je moet weten over het kiezen van de perfecte maat. Niet alleen helpt de juiste pasvorm je om maximaal te genieten, maar het is ook essentieel voor je veiligheid. Ontdek de ins en outs van condoommaten en hoe je de beste keuze kunt maken voor jouw comfort en bescherming. Dus, geen giswerk meer, alleen zekerheid en plezier. Check het nu!!

Lees meer »

Ce-keurmerk condooms
Condoom advies

Ce-keurmerk condooms

Ontdek wat het betekent om verantwoord en veilig te vrijen in ons blogartikel "Het CE-keurmerk op Condooms": Wat betekend dit keurmerk dat op de verpakking van condooms wordt aangetroffen. Begrijp de strenge normen die een product moet halen om dit keurmerk te verdienen, en waarom het kiezen voor CE-gecertificeerde condooms betekent dat je jezelf en je partner de best mogelijke bescherming biedt.

Lees meer »

  • Copyright © 2023 Condoom.nl