100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips Wat is squirten?

Wat is squirten?

Kan elke vrouw dit? Hoe doe je dit dan? Uit wat bestaat squirt? Je zal vast veel vragen hebben en deze gaan we allemaal voor je beantwoorden in deze blog!

Wat is squirten?

Squirten is klaarkomen voor vrouwen waarbij ze net als de man vloeistof ejaculeert (uitstoot). Bij dit type vrouwelijke ejaculatie spuit de vrouw een bepaalde vloeistof wanneer ze klaarkomt. Dat zijn misschien een paar druppels, maar het kan ook veel meer zijn. Het was voor een lange tijd niet duidelijk of deze vloeistof urine was of iets anders. In de Verenigde Staten hebben wetenschappers onderzoek gedaan, waaruit bleek dat de vloeistof die vrijkomt bij het squirten eigenlijk voornamelijk uit urine bestaat. Bij sommige vrouwen bleek dat de samenstelling van de vloeistof enigszins verschilt van hun urine, maar nog steeds uit de blaas komt. Bovendien lijken de klieren van Skene een rol te spelen. Deze klieren kan je vinden tussen de urinebuis en de vagina en maken vaginaal vocht aan voor onder andere de penetratie te verzachten.

Skene klier

Hoe kan je een vrouw laten squirten?

Een van de belangrijkste onderdelen om te leren hoe je jezelf kunt laten squirten, is begrijpen dat je het moet opbouwen. Jezelf laten spuiten doe je niet alleen door mijn technieken mechanisch te volgen. Je moet jezelf eerst langzaam in de juiste stemming brengen, waar je erg opgewonden en erg comfortabel bent. Iedereen heeft verschillende routines om te ontspannen en los te komen. Het kan zijn dat je een beetje moet experimenteren om erachter te komen wat het beste voor je werkt.

Opgewekt raken

Vervolgens moet je beginnen om opgewonden te raken. Enkele suggesties om jezelf op te winden:

Maak je tijdens het opwinden niet al te veel zorgen over je G-spot. Concentreer je op de andere delen van je lichaam. Idealiter zou je ongeveer 20-30 minuten moeten proberen om jezelf zo op te werken dat je reikhalzend uitkijkt naar een orgasme.

Naarmate je opgewonden raakt, zal de klier van je Skene beginnen te zwellen [5] en groter worden, waardoor je G-spot groter en gevoeliger wordt. Soms kan deze zwelling van de klier van Skene het gevoel geven dat je moet plassen. Dit komt simpelweg omdat de klier van de Skene zich direct naast de blaas bevindt en extra druk op de blaas zal gaan uitoefenen als deze opzwelt.

Op dit punt moet je G-spot ook voldoende vergroot en gevoelig genoeg zijn om gemakkelijk met je vingers te kunnen vinden. Onthoud dat het zich op de bovenwand van de vagina bevindt, zoals aangegeven in het onderstaande diagram:

Al dit 'voorspel' is belangrijk om jezelf op te bouwen tot squirten. Zonder dit is de klier van je Skene niet opgezwollen en is je G-spot niet zo gevoelig. Met andere woorden, als je je van tevoren niet opwindt, wordt het een stuk moeilijker om daadwerkelijk te spuiten. Nu, de goede dingen...

Snelle opmerking: iedereen reageert anders op deze onderstaande technieken. Zorg er dus voor dat je wat experimenteert om te ontdekken wat het beste voor u werkt.

vagina stimulatie voor squirten

Verschillende methode om een vrouw spuitend te laten klaarkomen

De haak

haat methode

De haak is de beste techniek waarbij je alleen je handen gebruikt. Om het uit te voeren, ga op je rug liggen en schuif je hand langs je buik, met je handpalm naar je buik gericht. Wanneer je je vagina bereikt, steekt je je middel- en ringvinger in, waarbij je wijsvinger en pink naar buiten laat en naar beneden wijst naar het bed, zoals in het onderstaande diagram.

Nu moet je je G-spot vinden met de top van je vingers en zachtjes beginnen te masseren terwijl je hand in de Hook-positie is. Er zijn een aantal verschillende manieren om uw G-spot te masseren en te stimuleren met behulp van de Hook.

Druk op de knop

druk op de G-spot

Je kunt je G Spot herhaaldelijk met je vinger indrukken zoals je op een knop zou drukken. Zorg ervoor dat je experimenteert met hoeveel druk je uitoefent. Licht drukken kan voor sommige vrouwen voldoende zijn, terwijl anderen intense druk nodig hebben. Dit persen kan plezierig zijn, maar de volgende technieken zorgen ervoor dat je een squirtend orgasme krijgt.

Kom hier

g-spot bewerken

Door met uw middel- en ringvinger een 'kom hierheen' of 'wenkende' beweging te maken, kunnen uw vingertoppen over en achter uw G-spot gaan, waardoor u veel meer stimulatie krijgt. Nogmaals, zorg ervoor dat u experimenteert met de hoeveelheid uitgeoefende druk en met de exacte locatie van waar u de druk uitoefent. U zult deze techniek misschien opmerken en Push The Button kan uw vingers en pols vrij snel vermoeien.

De Arm Shaker

arm shaker methode squirten

De Arm Shaker is als een combinatie van Push The Button & Come Hither... op steroïden. In plaats van je vingers en hand te gebruiken om stimulatie te geven, ga je je hele arm gebruiken. Eerst moet je je vingers stevig op hun plaats houden, met de punten tegen je G-spot gedrukt. Dan moet je je hele arm gaan gebruiken om druk uit te oefenen, veel meer druk dan voorheen.

Doe dit door je arm behoorlijk stijf te houden terwijl je hem snel probeert op te heffen en te laten zakken. Terwijl je vingers tegen je G-spot worden gedrukt, kun je er enorme hoeveelheden druk op uitoefenen. Dit is bijna gegarandeerd om je te laten squirten.

Kan iedere vrouw squirten?

Niet iedere vrouw kan van nature squirten. Dit hangt voornamelijk af van de hoeveelheid klieren die en vrouw heeft in haar urinebuis. Er is te weinig onderzoek gedaan naar squirten om met zekerheid te zeggen of elke vrouw het in zich heeft om te ejaculeren. Maar uit huidige onderzoeken blijkt dat iedere vrouw het wel zou moeten kunnen leren. Dit doe je onder andere door ineens te stoppen met plassen. Zo train je de spieren die nodig zijn om te ejaculeren.  De tweede effectieve manier om te leren squirten is door de G-spot te stimuleren.

Waar vind ik de G-spot?

G-spot van Gravenberg

De G-spot bevind zich in de vagina richting de buik. Je kan het herkennen aan het geribbelde oppervlak en je zult het meteen voelen wanneer je hem hebt gevonden. Wanneer je met je vinger in de vagina gaat met je handpalm naar boven zal je op ongeveer 5 cm de G-spot moeten kunnen vinden.

Je kan het jezelf ook makkelijk maken door een G-spot vibrator te kopen en op onderzoek te gaan met de vibrator. De vibrator herken je meestal aan de gebogen bovenkant. Ook wordt er bij vermeld wanneer een vibrator G-spot stimulatie bied.

Alles op een rijtje over squirten:

  • Squirten is niet hetzelfde als klaarkomen
  • Squirten kan je oefenen. De meeste vrouwen kunnen het pas na een aantal keer oefenen.
  • Er bestaat een kans dat je squirt zonder dat je het door hebt. Dit kan omdat de hoeveelheid vloeistof die vrij komt soms heel weinig is.
  • De vloeistof die vrijkomt tijdens het squirten is doorzichtig en heeft weinig geur. Deels bestaat het vocht uit urine
  • Vrouwen (bijna geen) gaan niet squirten van een penetratie.
  • Er zijn sekstoys die het squirten kunnen opwekken 

Hoe voelt een spuitorgasme?

Bij de ene voelt het als een orgasme, de ander ervaart het weer als een drang naar spuiten. 
Het is een opbouwend gevoel van opwinding en een druk die plotseling vrijkomt. Het kan heel erg lijken op het gevoel dat je krijgt als je moet plassen, vooral vlak voor het spuiten. Waardoor het voor sommige mensen heel eng wordt om toch door te gaan omdat ze niet willen plassen tijdens de seks. Als je daar doorheen kunt komen en genoeg ontspant om door te gaan, kun je het spuit moment bereiken.
In tegenstelling tot een orgasme daalt de zin naar seks niet altijd na het spuiten. Vaak worden vrouwen met squirten meer opgewonden en willen ze meer seks hebben. Iemand kan ook meerdere keren achter elkaar spuiten als ze de vaardigheid hebben om dat te doen. En het gevoel hoeft niet minder te worden. 

De beste sextoys waarvan je gaat Squirten!

1: BSwhis Bgee Classic Plus G-Spot vibrator

2: Lucid Dreams nr 14: Fluister stille krachtige G-Spot vibrator. Gemaakt van zeer buigzaam zacht materiaal.

3: FeelzToys Lea Rabbit medium: Zijde zacht materiaal, 2 krachtige motoren die de G-Spot stimuleren en tegelijkertijd de clitoris.

4: B Swish - bcute classic curve: Waterproof lekker voor onder de douche. De kromming zorgt ervoor dat je precies op de juiste plek zit.

5: Pleasurelab Moonshake massager 2; Waterdichte wand vibrator. Wand is het Engelse woord voor toverstaf. Hiermee kun je eigenlijk elk plekje "bevredigen"  Squirt topper


 Hopelijk ben je nu iets wijzer geworden van deze blog. Uiteindelijk zijn we een website in condooms en willen jullie informatie geven over over veilig vrijen. Lees ook dit blog over maatvoering in condooms

Condoom.nl: Merk condooms van Condoom.nl  Jaarlijks verkoopt Condoom.nl miljoenen condooms. Om condooms zo laagdrempelig te maken voor iedereen zijn wij gestart met onze eigen lijn condooms. Condooms worden door de bekende merken te duur aangeboden. Wij willen met ons eigen merk laten zien dat het anders kan. Onze condooms voldoen aan de de strengste eisen en zitten net zo comfortabel.

Bekijk ook eens: Klaarkomen uitstellen: 10 Tips om je orgasme te beheersen
  • Copyright © 2023 Condoom.nl