100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips Wat is squirten?

Wat is squirten?

Squirten, ook wel vrouwelijke ejaculatie genoemd, is echt interessant. Het gebeurt wanneer sommige vrouwen tijdens een orgasme vloeistof vrijlaten. Sommigen druppelen, anderen stromen meer. Maar wat is het precies? Is het urine? En hoe komt het eruit? Dit artikel zal dat allemaal uitleggen, dus lees verder en ontdek meer over squirten!

De beste sextoys waarvan je gaat Squirten!

Ontdek de beste sextoys voor squirten! Bij het kiezen van een dildo, zoek naar een gebogen vorm met een ronde kop, gemaakt van stevig materiaal zoals glas of siliconen. Waarom? Voor optimale G-spot stimulatie en comfortabel gebruik. Klaar om te beginnen? Pak je dildo en wat glijmiddel, en volg deze tips voor een spuitend avontuur!

Top 5 G-spot vibrators

Satisfyer - Touch Me - G-Spot en Clitoris Stimulator — blauw

(0 beoordelingen)
59,95
 • Merk: Satisfyer
 • Kleur: Rood
 • Materiaal: Siliconen
 • G-spot stimulatie
 • Bodysafe
 • 12 vibratiestanden
 • Pushbutton
 • Makkelijk te reinigen
 • USB oplaadbaar
 • Gemaakt van siliconen
Op voorraad

Bekijk hier: alle G-spot vibrators

Tips voor Hoe te Spuiten met een Dildo

Hoewel we allemaal verschillend zijn, en wat voor de één werkt, misschien niet voor de ander werkt, kunnen deze algemene tips je helpen als je het spuiten verkent.

Als je een dildo wilt uitkiezen voor squirten, zijn er enkele belangrijke kenmerken waarnaar je moet zoeken. Een gebogen dildo met een uitgesproken, afgeronde kop is ideaal, en het materiaal moet stevig zijn. Dit kan een echt hard materiaal zijn zoals glas, staal, hout of plastic, of een stabiele siliconen. De redenen hiervoor zijn als volgt:

Om een spuitend orgasme te bereiken, is G-spot stimulatie meestal noodzakelijk, en de G-spot bevindt zich aan de voorkant van de vagina. Die sexy kromming helpt je om het comfortabel te bereiken. De afgeronde kop is ook nodig om de G-plek te stimuleren. Een kleinere of puntige kop (zoals je zou kunnen vinden bij een dildo bedoeld voor anale spelletjes) kan ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je je G-spot prikt in plaats van de consistente druk te geven die het nodig heeft. Het stevige materiaal is ook een onderdeel van dat "consistente druk" aspect. Je wilt niet dat je speeltje helemaal zacht wordt als je probeert druk uit te oefenen op je G-plek. Dus, een mooie stevige dildo.

Zodra je je dildo hebt geselecteerd (en wat glijmiddel hebt gepakt), is het tijd om aan de slag te gaan! Hier zijn enkele tips om je te helpen beginnen aan je avontuur met squirten.

vagina stimulatie voor squirten

Verschillende methoden om vrouwen spuitend te laten klaarkomen

En zijn er verschillende methoden om vrouwen te laten squirten. Hieronder en verkennen we de verschillende manieren waarop je dit intieme moment kunt beleven en verbeteren.

De haak

haat methode voor vrouwelijke ejaculatie geschikt voor sommige vrouwen

De haak is de beste techniek waarbij je alleen je handen gebruikt. Om het uit te voeren, ga op je rug liggen en schuif je hand langs je buik, met je handpalm naar je buik gericht. Wanneer je je vagina bereikt, steekt je je middel- en ringvinger in, waarbij je wijsvinger en pink naar buiten laat en naar beneden wijst naar het bed, zoals in het onderstaande diagram. Gebruik voldoen vocht of glijmiddel

Nu moet je je G-plek vinden met de top van je vingers en zachtjes beginnen te masseren terwijl je hand in de Hook-positie is. Er zijn een aantal verschillende manieren om je G-spot te masseren en te stimuleren met behulp van de Hook.

Druk op de knop

druk op de G-spot

Je kunt je G Spot herhaaldelijk met je vinger indrukken zoals je op een knop zou drukken. Zorg ervoor dat je experimenteert met hoeveel druk je uitoefent. Licht drukken kan voor sommige vrouwen voldoende zijn, terwijl anderen intense druk nodig hebben. Dit persen kan plezierig zijn, maar de volgende technieken zorgen ervoor dat je een spuitend orgasme krijgt.

Kom hier methode

g-spot bewerken voor de bestel vrouwelijke ejaculatie en seksuele opwinding

Door met je middel- en ringvinger een 'kom hierheen' of 'wenkende' beweging te maken, kunnen je vingertoppen over en achter uw G-plek gaan, waardoor je veel meer stimulatie krijgt. Nogmaals, zorg ervoor dat je experimenteert met de hoeveelheid uitgeoefende druk en met de exacte locatie van waar je de druk uitoefent. Je zult deze techniek misschien opmerken en Push The Button kan je vingers en pols vrij snel vermoeien.

De Arm Shaker

arm shaker methode squirten voor seksuele opwinding

De Arm Shaker is als een combinatie van Push The Button & Come Hither... op steroïden. In plaats van je vingers en hand te gebruiken om stimulatie te geven, ga je je hele arm gebruiken. Eerst moet je je vingers stevig op hun plaats houden, met de punten tegen je G-spot gedrukt. Dan moet je je hele arm gaan gebruiken om druk uit te oefenen, veel meer druk dan voorheen.

Doe dit door je arm behoorlijk stijf te houden terwijl je hem snel probeert op te heffen en te laten zakken. Terwijl je vingers tegen je G-spot worden gedrukt, kun je er enorme hoeveelheden druk op uitoefenen. Dit is bijna gegarandeerd om je te laten squirten.

Squirten, ook wel bekend als vrouwelijke ejaculatie, is een fascinerend onderwerp dat al lange tijd aandacht trekt. Het verwijst naar het verschijnsel waarbij sommige vrouwen vloeistof vrijlaten tijdens het bereiken van een orgasme. De hoeveelheid van deze vloeistof kan variëren: van een paar druppels tot een meer opvallende stroom die vanuit de vulva komt. Er zijn veel vragen en onduidelijkheden rondom de aard van deze vloeistof. Vragen zoals: is het urine of een ander type vloeistof? En via welke opening komt deze vloeistof vrij? Dit artikel zal dieper ingaan op het fenomeen squirten, om zo meer duidelijkheid te verschaffen over dit boeiende onderwerp.

Waar vind ik de G-spot?

klieren van skene

De G-spot bevind zich in de vagina richting de buik. Je kan het herkennen aan het geribbelde oppervlak en je zult het meteen voelen wanneer je hem hebt gevonden. Wanneer je met je vinger in de vagina gaat met je handpalm naar boven zal je op ongeveer 5 cm de G-spot moeten kunnen vinden.

Je kan het jezelf ook makkelijk maken door een G-spot vibrator te kopen en op onderzoek te gaan met de vibrator. De vibrator herken je meestal aan de gebogen bovenkant. Ook wordt er bij vermeld wanneer een vibrator G-plek stimulatie bied.

Is squirten het zelfde als klaarkomen?

Squirten is klaarkomen voor vrouwen waarbij ze net als de man vloeistof ejaculeert (uitstoot). Bij dit type vrouwelijke ejaculatie spuit de vrouw een bepaalde vloeistof wanneer ze klaarkomt. Dat zijn misschien een paar druppels, maar het kan ook veel meer zijn. Het was voor een lange tijd niet duidelijk of deze vloeistof urine was of iets anders. In de Verenigde Staten hebben wetenschappers onderzoek gedaan, waaruit bleek dat de vloeistof die vrijkomt bij het squirten eigenlijk voornamelijk uit urine bestaat. Bij sommige vrouwen bleek dat de samenstelling van de vloeistof enigszins verschilt van hun urine, maar nog steeds uit de blaas komt. Bovendien lijken de klieren van Skene een rol te spelen. Deze klieren kan je vinden tussen de urinebuis en de vagina en maken vaginaal vocht aan voor onder andere de penetratie te verzachten.

Skene klier, klieren van skene zorgen voor seksuele opwinding. gebruik een paar druppels glijmiddel

Hoe kan je een vrouw laten squirten?

Een van de belangrijkste onderdelen om te leren hoe je jezelf kunt laten squirten, is begrijpen dat je het moet opbouwen. Jezelf laten spuiten doe je niet alleen door deze technieken te volgen. Je moet jezelf eerst langzaam in de juiste stemming brengen, waar je erg opgewonden en erg comfortabel bent. Iedereen heeft verschillende routines om te ontspannen en los te komen. Het kan zijn dat je een beetje moet experimenteren om erachter te komen wat het beste voor je werkt.

Seksuele opwinding

Zorg eerst dat je opgewonden raakt . Enkele suggesties om jezelf op te winden:

Maak je tijdens het opwinden niet al te veel zorgen over je G-spot. Concentreer je op de andere delen van je lichaam. Idealiter zou je ongeveer 20-30 minuten moeten proberen om jezelf zo op te werken dat je reikhalzend uitkijkt naar een orgasme.

Naarmate je opgewonden raakt, zal de klier van je Skene beginnen te zwellen [5] en groter worden, waardoor je G-spot groter en gevoeliger wordt. Soms kan deze zwelling van de klier van Skene het gevoel geven dat je moet plassen. Dit komt simpelweg omdat de klier van de Skene zich direct naast de blaas bevindt en extra druk op de blaas zal gaan uitoefenen als deze opzwelt.

Op dit punt moet je G-plek ook voldoende vergroot en gevoelig genoeg zijn om gemakkelijk met je vingers te kunnen vinden. Onthoud dat het zich op de bovenwand van de vagina bevindt, zoals aangegeven in het onderstaande diagram:

Al dit 'voorspel' is belangrijk om jezelf op te bouwen tot squirten. Zonder dit is de klier van je Skene niet opgezwollen en is je G-spot niet zo gevoelig. Met andere woorden, als je je van tevoren niet opwindt, wordt het een stuk moeilijker om daadwerkelijk te spuiten. Nu, de goede dingen...

Snelle opmerking: iedereen reageert anders op deze onderstaande technieken. Zorg er dus voor dat je wat experimenteert om te ontdekken wat het beste voor u werkt.

Wat voel je als je squirt? 

Net zoals bij elk aspect van seks, zal niet iedereen squirten op dezelfde manier ervaren. Sommige mensen zeggen dat het intenser is dan een clitoraal orgasme, terwijl anderen het als minder intens beschrijven. Veel mensen spreken over een diep gevoel van bevrijding dat verschilt van elk ander orgasme.

Een onderzoek uitgevoerd door een team van onderzoekers vond dat bijna 80% van de vrouwen die aangaven te squirten, en 90% van hun partners, vonden dat het hun seksleven verbeterde.

Kan iedere vrouw squirten?

Niet iedere vrouw kan van nature squirten. Dit hangt voornamelijk af van de hoeveelheid klieren die en vrouw heeft in haar urinebuis. Er is te weinig onderzoek gedaan naar squirten om met zekerheid te zeggen of elke vrouw het in zich heeft om te ejaculeren. Maar uit huidige onderzoeken blijkt dat iedere vrouw het wel zou moeten kunnen leren. Dit doe je onder andere door ineens te stoppen met plassen. Zo train je de spieren die nodig zijn om te ejaculeren.  De tweede effectieve manier om te leren squirten is door de G-plek te stimuleren.

Bekijk ook eens: Klaarkomen uitstellen: 10 Tips om je orgasme te beheersen

Bekijk ook eens: 12 Tips voor masturberen voor jongens
Ook interessant

 • Copyright © 2024 Condoom.nl