100% Durex, 100% betrouwbaar

Seksstandjes

Seksstandjes

10 Seksstandjes voor extra plezier in de slaapkamer

Je weet wat het betekent als ze die blik op haar gezicht krijgt. Je weet wat je nodig hebt als je dat strakke, anticiperende verlangen over je hele lichaam voelt. Soms wil je gewoon aan de slag. Geen snelle vrijpartij, geen uitgebreid voorspel, geen gedoe, geen franje, jullie willen natuurlijk allebei graag aan de slag! Make it hapen!

Dit is je bucketlist voor seksstandjes

Hoe fleur jij je slaapkamer op? Seksstandjes zijn een geweldige manier om vrijen interessant te maken, maar er zijn zoveel verschillende nieuwe seksstandjes dat het moeilijk kan zijn om te weten welke het beste zijn! In deze blog 10 beste seksstandjes voor extra plezier in de slaapkamer. Lees hier de tips en instructies hoe je elke standje het beste kunt doen om het vrijen spannender te maken dan ooit tevoren.

1 Standje Missionaris

beste in bed met één been op de grond , beste seksstandjes die je leuk vindt

Dit is misschien wel de meest populaire seksstandje omdat het zo gemakkelijk te bereiken is en er niet veel vaardigheid of techniek bij komt kijken. Er zijn veel variaties die het plezier kunnen vergroten. Bij dit standje kun je penetreren en knuffelen in dezelfde bewegingen. Missionaris positie is het eerste standje van je seksleven.

2 Standje Doggy Style voor diepere penetratie

op zijn hondjes zijn de beste seksstandjes

Dit is een seksstandje waarbij de man achter zijn partner zit, die op handen en knieën kan zitten of tegen hem aan kan zitten. Bij dit sekstandje kan de man het genot van zijn partner overnemen en haar een intens orgasme geven. De vrouw kan ook haar hand gebruiken om zichzelf te stimuleren als ze dat wenst. De penis moet bij haar langzaam binnengaan om de vagina de tijd te geven zich aan te passen. Eenmaal binnen kan hij het tempo naar wens verhogen en bij elke slag diep stoten. Vrouwen houden hiervan. Er zijn veel variaties die deze basispositie biedt, waaronder het laten leunen van de vrouw over een bureau, armleuning van de bank of salontafel (waardoor hij dieper kan binnen dringen). Met deze variatie zal de vrouw een verhoogde clitorale stimulatie hebben omdat ze ondersteboven ligt, wat vaak leidt tot een sneller en krachtiger orgasme. Niet alleen ligt de focus volledig op jouw genot, jij hebt ook de touwtjes in handen.

3 Standje Reverse Cowgirl, benen gebogen en omgedraaid

reverse cowgirl

De favoriet voor vrouwen, Reverse Cowgirl stelt beide partners in staat om de werklast te delen als het gaat om stimulatie en controle. Het is iets moeilijker om uit te voeren dan de meeste andere posities, maar niet onmogelijk met een beetje hulp van je partner. Ga bovenop hem zitten met de rug naar hem toe. Je moet op je knieën zitten, hij pakt je billen vast (of heupen) om je helpen bij het penetreren.Lees ook: Cowgirl standje

Face to Face

4 Standje Face to Face

Het kan moeilijk zijn om op nieuwe ideeën te komen als je de dingen al zo lang op een bepaalde manier doet. Er zijn veel redenen waarom het nuttig is om dingen een beetje door elkaar te halen, en een daarvan is om wat meer spanning en variatie aan je slaapkamerervaring toe te voegen. Elke partner ligt op hun zij met hun rug naar elkaar. Daarna zetten ze hun benen tussen elkaars benen. De man penetreert de vrouw terwijl ze haar armen om hem heen slaat of haar hoofd op zijn borst legt. Heb jij gedroomd dat je seks had met een collega? Dit standje kun je proberen op je bureau.

69 penis in de mond


5 Staand 69, beste stekstandje voor orale seks

Standing 69 is een opwindende nieuwe manier om elkaars lichaam te verkennen, mogelijk gemaakt doordat de vrouw rechtop kan staan en haar heupen kan optillen voor een betere toegang. En het werkt goed voor stellen met verschillende lengtes, omdat geen van beide partners te ver hoeft te bukken of op de tenen hoeft te balanceren. Je kunt ook proberen met je rug tegen een muur te leunen, zodat je allebei wat steun van achteren kunt voelen. Begin met een uitgebreide kus en laat de dingen op een natuurlijke manier verlopen. Zorg ervoor dat je tijdens het hele proces goed oogcontact en veel communicatie houdt - dit helpt ervoor te zorgen dat iedereen zich altijd op zijn gemak voelt. Grote favoriet bij vrouwen en bij mannen die van beffen houden.

6 Standje LeapFrog

meest sexy

Leap Frog is een positie waarbij de vrouw, leunend op haar kuiten, met haar billen omhoog ontvangt. De man gaat achter haar staan, buigt dan zijn knieën en staat wijdbeens. Extra opwindend kan zijn wanneer je haar dan eerst even likt. Hij kruist zijn enkels achter de hare en gaat naar haar schouders toe als hij haar van achteren diep neemt. Ze moet haar ruggengraat buigen en haar borst naar voren duwen zodat deze evenwijdig aan de grond is. Ze moet ook met haar benen naar beneden blijven drukken om meer druk op hem te creëren wanneer ze allebei tegelijkertijd klaarkomen.

7 The Spread Eagle, benen in de lucht!

beste penetratie in bed

Dit is een vrij gemakkelijke positie om in te komen. Als je eenmaal op je rug ligt, spreid je je benen en til je ze recht omhoog voor een diepe penetratie voor een betere g spot stimulatie. Als je partner een man is, moet hij dan tussen je dijen stappen en je van voren of van achteren binnenkomen. Als je op deze manier seks hebt met je vrouwelijke partner, kan ze haar vagina zachtjes tegen je aan schuren voor stimulatie van de clitoris. Je geliefde kan ook zijn handen over je hele lichaam wrijven terwijl hij stoot. Jullie kunnen elkaar aankijken en er is ook alle ruimte voor andere sexy stimulatie!

8 Flatiron

lekker tegen de billen

Laten we eerlijk zijn, als het op seksatandjes aankomt, wordt het niet beter dan op zijn hondjes. Deze positie zorgt niet alleen voor diepere penetratie en ongelooflijke stimulatie van de G-spot, maar je krijgt ook de sensatie dat je partner door jou wordt gedomineerd. Het beste is dat het niet uitmaakt welk hoogteverschil er tussen jullie twee is, deze positie zal werken! Als ze groter zijn, kunnen ze hun handen op de grond leggen terwijl ze op handen en voeten knielen. Als ze korter zijn, laat ze dan knielen op een kussen of een ander soort zacht oppervlak, zodat hun gezicht op jouw niveau is. Je kunt ook een paar kussens onder hun buik gooien om ze naar je toe te kantelen voor gemakkelijker toegang.

9 De Caboose

lepeltje lepeltje tegen haar billen zit

De Caboose is als doggy style's maar dan met de rug naar hem toe. Deze positie biedt ook penetratie onder een andere hoek, dus als jij van achteren stoot, kun je haar ook makkelijk kussen. Voor samen een romantisch lepeltje lepeltje seksstandje. Een erg opwindend standje, zorgt voor meer vuurwerk in de slaapkamer. Misschien iets om te proberen?

10 Pinbal Wizard

penis kan dieper

Als je partner op zijn rug ligt, kun je erop klimmen en erop afdalen. Deze positie, Pinball Wizard genaamd, geeft hem een beter zicht en meer controle, maar zorg ervoor dat je jezelf een beetje steunt door je ergens aan vast te houden als het moeilijk is om deze positie vast te houden. Het idee is dat hij je van achteren binnenkomt terwijl hij staat of knielt aan de rand van het bed. De beste manier om vanuit deze positie een orgasme te bereiken, is door met de jouwe tegen zijn bekken of clitoris te schuren.

Andere standjes zijn:

  1. Hand behind ankles

  2. The butterfly

  3. Rocking Horse

  4. Seated scissors

  5. Joystick Joyride

Wat als je bent uitgekeken op deze sekstandjes?

Verdiep je in kinky of bondage. Leuk om te ontdekken.

Conclusie betreft seksstandjes

Dus daar heb je het, een lijst met 10 seksstandjes die je liefdesleven wat pit zullen geven en dingen heter dan ooit zullen maken. Welk van deze seksstandjes kan jij al afstrepen? Wees niet verlegen en probeer een paar van deze standjes. Wat is tenslotte het ergste dat kan gebeuren? Behalve dat je partner met zijn of haar ogen rolt als je het voorstelt?

Lees ook: Hoe geef je een erotische massage?  • Copyright © 2024 Condoom.nl