100% Durex, 100% betrouwbaar

Satisfyer - Curvy 2+ met App Connect (roze)

Wil je je intieme momenten nog specialer en opwindender maken? Stap dan nu over op de innovatieve technologie van de Curvy 2+ met App Connect. Ontworpen voor zowel soloplezier als parenspelletjes, dit is een game-changer in je slaapkamer die de wereld van plezier naar een geheel nieuw niveau tilt.

De Curvy 2+ is niet zomaar een speeltje. Het is een elegant ontworpen, lichaamsvolgend apparaat dat perfect is afgestemd op de vrouwelijke vormen. Met zijn twee sterke motoren en verscheidenheid aan trilpatronen, geeft het een precieze, krachtige en ongeëvenaarde stimulatie. Het meest opwindende is dat de Curvy 2+ compatibel is met de gratis Satisfyer App, beschikbaar op zowel iOS als Android.

Satisfyer Connect App

Satisfyer heeft een gloed nieuwe lijn gelanceerd met diverse toys die naadloos samenwerken met de gratis te downloaden Satisfyer Connect App. De unieke app biedt je talloze mogelijkheden om eindeloos te experimenteren met de Curvy 2+ van Satisfyer. Het allerleukste van de app is: hij is gratis en er worden iedere maand nieuwe, opwindende functies geüpload. Geen wonder dat de Satisfyer Connect-app een prijs ontving op 's werelds grootste vakbeurs voor consumentenelektronica, CES in Las Vegas.

Te bedienen via telefoon, Apple Watch of internet

De Satisfyer Curvy 2+ Roze is eenvoudig via je mobiel of Apple Watch via Bluetooth of internet te bedienen om jouw Satisfyer of Satisfyers van anderen op afstand te bedienen (uiteraard alleen en als beide partijen dat willen!)

Vibratie designer

De app maakt het mogelijk om je eigen vibratiepatronen te ontwikkelen en te delen met andere gebruikers van de Satisfyer Connect App. Daarnaast is het mogelijk om patronen van andere gebruikers te downloaden. 

Muziek vibratiemodus

Naast de te downloaden vibratiestanden is het ook mogelijk om jouw Satisfyer te laten trillen op je favoriete muziek. Gebruik hiervoor de microfoon op je telefoon om geluid om te zetten in trillingen. Ook kan je jouw favoriete playlist van bijvoorbeeld Spotify omzetten naar trillingen!

Lees meer »

Specificaties

MerkSatisfyer
ArtikelSatisfyer Curvy 2+ met App Connect - Roze
Lengte14cm
KleurRoze
WaterproofJa
Weekmaker vrijJa
MateriaalSiliconen
Geschikt glijmiddelWaterbasis
CE KeurmerkJa
StimulatieClitoris
BedieningPushbotton
PowerOplaadkabel USB 
VibratiesVariabele trillingen - multispeed
44,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • App control
  • Stimulerende Airpulse-technologie
  • Muziek vibratiemodus
  • Waterdicht
  • Oplaadbaar met USB

Merk informatie

1106
  • Copyright © 2024 Condoom.nl