100% Durex, 100% betrouwbaar

Male Edge - Extra (Penisvergroter )

Ontdek een revolutionaire benadering voor natuurlijke penisvergroting met de MaleEdge Extra penisvergroter. Ontworpen met precisie en toewijding aan kwaliteit, biedt dit apparaat een veilige, effectieve en niet-chirurgische methode om de lengte en omtrek van de penis te vergroten.

Kenmerken en Voordelen

 1. Wetenschappelijk Ontworpen: Gebaseerd op het principe van tractie, werkt de MaleEdge Extra door geleidelijke en consistente druk uit te oefenen op de penis, wat kan leiden tot celdeling en vermeerdering.

 2. Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzame, medische kwaliteit materialen die zowel hypoallergeen als huidvriendelijk zijn.

 3. Comfort op Maat: De verstelbare instellingen zorgen ervoor dat je de perfecte pasvorm krijgt, waardoor het zowel comfortabel als effectief is voor dagelijks gebruik.

 4. Discreet ontwerp: Het lichte en ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je het gemakkelijk onder kleding kunt dragen zonder dat het opvalt.

 5. Uitgebreid Pakket: De Extra versie wordt geleverd met een uitgebreid accessoirepakket voor optimaal gebruiksgemak en comfort.

 6. Bewezen Resultaten: Vele mannen hebben positieve resultaten gemeld na het gebruik van MaleEdge.

Wat zit er in de doos?

 1. MaleEdge Extra Penis Vergroter
 2. Meetlat
 3. Officiële MaleEdge reistas
 4. Extra rubberen band en beschermkussen
 5. Gebruiksaanwijzing

Hoe te gebruiken?

De MaleEdge Extra penisvergroter is eenvoudig te gebruiken. Volg gewoon de stapsgewijze instructies in de meegeleverde handleiding. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen het apparaat regelmatig en consistent te gebruiken.

Tot slot

Als je op zoek bent naar een veilige, effectieve en niet-invasieve methode om de lengte en omtrek van je penis te vergroten, dan is de MaleEdge Extra penisvergroter jouw ideale keuze. Investeer in je zelfvertrouwen en fysieke welzijn met een product dat is ontworpen om resultaten te leveren.

Het wordt altijd aanbevolen om eerst medisch advies in te winnen voordat je begint met een penisvergrotingsregime. Elk individu is uniek en de resultaten kunnen variëren

Lees meer »
129,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • 100% veilig en pijnloos systeem
 • Penis verlenging door constante tractie
 • Sterkere erecties door verhoogde cel-activiteit
 • Incl. instructievideo
 • Groei in lengte en omtrek

Merk informatie

1222
 • Copyright © 2023 Condoom.nl