100% Durex, 100% betrouwbaar

Durex Intense Delight Bullet Ø 20 mm (Vibrator)

Durex Intense Delight Bullet

De Durex Intense Delight Bullet is een kleine en discrete sensuele stimulator met krachtige vibraties - waardoor het uw sexy bondgenoot is in de wereld van plezier. Het is ideaal voor stimulatie van de clitoris en het hele lichaam om u en uw partner te helpen een orgasme te bereiken. Biedt tot 5 uur lang fluisterstil genot, ervaar het zachte fluweelachtige gladde oppervlak terwijl je de vibrator tegen je tepels, clitoris en schaamlippen streelt.

Vrouwen hebben niet altijd een orgasme als ze seks hebben. Wij vinden dat vrouwen net as mannen iedere keer een orgasmes verdiend, en met ons waarschijnlijk heel veel vrouwen. De Durex Intense Delight Bullet kan de vrouw daar goed mee helpen. Doe mee met de missie bij #OrgasmsForAll

De Durex Intense Delight vibrator is een kleine unieke vibrator van Durex. Compact en waterdicht, dat betekent dat je hem ook onder de douch kunt gebruiken. De vibrator werkt op één AAA batterij die gratis wordt meegeleverd en makkelijk te vervangen is. Dit zorgt ervoor dat je de bullet vaker kan gebruiken.

De Durex Intense Delight is een sensueel erotisch speeltje met een gladde gebogen vorm die lijkt op een vinger. De vibrator is gebruiksvriendelijk, net als alle andere producten die Durex op de markt brengt. Speel in je eentje met de bullet of samen met een partner. De Intense Delight Bullet kan gebruikt worden tijdens het voorspel of de daad zelf en zal je niet teleur stellen.

Durex Intense Delight Bullet specificaties

MerkDurex
WaterdichtJa
MateriaalZacht, glad siliconen
WeekmakersNee
Lengte9 cm
Batterij1 x AAA Batterij (1 batterij word gratis meegeleverd)
GebruiksduurTot 5 uur
Lees meer »
19,49

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Werkt op 1 x AAA batterij meegeleverd
  • Bevat geen weekmakers
  • Lengte: 9cm
  • Diameter: 2cm

Wij adviseren

Merk informatie

Product beoordelingen

  • 10
    Leuk speelgoed! Vooral samen goed te gebruiken
    06-07-2020
Alle beoordelingen
57
  • Copyright © 2022 Condoom.nl