100% Durex, 100% betrouwbaar

Fleshlight Pink Lady Vortex (Masturbator)

Deze mastrubator is één van de klassiekers van Fleshlight. De Lady vortex is gemaakt van real feel super skin wat zorgt voor een zeer natuurlijk en realistisch gevoel. 

Binnenin de Lady vortex bevinden zich verschillende spiraalvormige kamers. Welke door de geribbelde structuur zorgen voor puur genot. 
De sleeve van de Vortex is uitneembaar waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Ook kun je zo zorgen voor nieuwe ervaringen. De sleeve ontwikkeld om langdurig warmte vast te houden. Plaats de sleeve voor gebruik in warm water en creëer een prettig warm gevoel.

Aan de achterkant bevindt zich een dop welke waarmee jij de druk binnen in de vortex kunt regelen. Draai de dop los voor minder zuigkracht. of toch liever dicht voor extra zuigkracht.

Kortom meer dan voldoende functies welke zorgen voor pure verwennerij!

Lees meer »

Vergelijken

Fleshlight vs Tenga 

Fleshlights verdienen hun brede populariteit door TPE te gebruiken om je te voelen als een humane figuur die je aftrekt.

Met zijn huidachtige textuur en gelijkenis met pornoster-vagina's, voelt het gebruik van een fleshlight gevaarlijk alsof je de rokende hete vrouw in je stoutste dromen neukt.

Afhankelijk van welk Fleshlightproduct je koopt, ze geven je intense zuiggevoelens op je penis door afwisselende geribbelde patronen. Fleshlight geeft je het gevoel van een echte pijpbeurt.

Er zijn zoveel manieren om je plezier aan te passen, allemaal met dank aan TPE-materialen die aan het werk zijn. Fleshlight zal je altijd laten verlangen naar meer, en er zullen altijd meer producten zijn.

Tenga zorgt voor een constant gevoel van enorm plezier. In plaats van te spelen met je verwachtingen en anticipatie, geeft het je dezelfde verbazingwekkende textuur en strakheid die te mooi voelt om waar te zijn.

Of je de Tenga nu stil houdt en er naar toe duwt, of je de Tenga om je heen beweegt, je weet wat je kunt verwachten en je kunt er vrijuit je volle kracht in zetten.

Als je niet meegezogen wilt worden in de verslavende wereld van seksspeeltjes, is Tenga geweldig, want als je er eenmaal een hebt geprobeerd, heb je de hele productlijn geprobeerd.

59,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Real feel skin
  • Spiraalvormige kamers
  • Sleeve uitneembaar

Wij adviseren

Merk informatie

Product beoordelingen

  • 10
    Ik wilde dit een tijdje aanschaffen maar vond het raar. Uiteindelijk wel gedaan en het gevoel is ongelooflijk realistisch. Zeker een aanrader zelfs als je vriendin hebt.
    10-04-2022
Alle beoordelingen
463
  • Copyright © 2024 Condoom.nl