Condoom.nl

100% Durex, 100% betrouwbaar

100% Durex, 100% betrouwbaar

  Tenga biedt een reeks interessante en betaalbare seksspeeltjes voor mannen. Het bedrijf is in 2005 in Japan opgericht met als doel hoogwaardige en innovatieve producten op de markt te brengen. De naam Tenga werd gekozen om het vulgaire imago te compenseren. Als je de naam hoort, maak je niet direct contact met het seksspeeltje. Tenga's masturbatie is niet te vergelijken met mannelijke seksspeeltjes.

  Tenga ontwerpt hun producten, in tegenstelling wat veel mensen denken, niet als vervanging van de menselijke vagina. Erotische of seksuele beelden worden opzettelijk vermeden in het productontwerp en de reclame. De producten en hun verpakking zijn ontworpen door een stylist voor consumptiegoederen die wordt ingehuurd door Matsumoto. Ze hebben meestal effen kleuren rood, wit, zwart of grijs, en worden beschreven als 'stijlvol' en als appel van de seksspeeltjesindustrie'. Het ontwerp vermindert de verlegenheid voor potentiële klanten. Een van hun producten "Rolling Head Cup" is een voorbeeld van de ontkoppeling van de stimulerende functie van het verschijnen of simuleren van gewone seksuele activiteit. 

  Hygiëne van Tenga masturbator

  Sommige van deze seksspeeltjes kunnen om hygiënische redenen, maar één keer worden gebruikt. Als het goed wordt onderhouden, kan het duurdere Tenga Flip Hole echter tot 50 keer worden gebruikt. Dit is een relatief duur speeltje dat kan worden schoongemaakt. Let vooraf goed op de producttekst. Hier wordt uitgelegd of het product vaker gebruikt kan worden en hoe het product indien nodig kan worden gereinigd.

  Welk Tenga product past bij mij?

  Heb je ooit geoefend in de producten van Tenga, maar weet je niet welke je moet kiezen? We helpen je graag verder!

  Voordelig in prijs

  Heb je wat minder te besteden, maar ben je toch op zoek naar een leuke masturbator? Kies dan voor de stoere Tenga Ei. Dit is misschien wel de goedkoopste masturbator die we aanbieden, maar niet de kleinste. Perfect als je voor het eerst aan de slag wilt met een masturbator. Wil je wat meer uitgeven? Voor een paar euro meer heb je een Tenga cup die wat meer variatie biedt dankzij de stimulerende werking van de binnenkant en zuigkracht. Deze bekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en sterktes.

  Tenga in de prijzen

  De "Tenga 3D" serie werd in Duitsland bekroond met de Red Dot Award: Product Design 2012.  Volgens Tenga is dit de eerste keer dat een hulpmiddel voor mannelijke masturbatie deze onderscheiding ontvangt.

  • Copyright © 2021 Condoom.nl