100% Durex, 100% betrouwbaar

Feiten en informatie Alles wat de penisgrootte beïnvloedt

Alles wat de penisgrootte beïnvloedt

Je hebt misschien gemerkt dat je penis in de loop van de dag van grootte verandert en dat niet elke erectie gelijk is. Maar waarom is dat? Het belangrijkste om te onthouden is dat je lul een vasculair orgaan is dat wordt aangedreven door bloeddruk. Het reageert op de toestand van je lichaam; dus als je voor jezelf zorgt, zorg je ook voor je pik. Wanneer je lichaam niet krijgt wat het nodig heeft, zal het minder moeite doen voor je voortplantingsstelsel, omdat het zich in plaats daarvan richt op het in leven houden van jezelf. Gezien alle goede dingen en minimale slechte dingen, kun je je piekomvang op een meer regelmatige basis bereiken.

Laten we ingaan op alle dingen die van invloed kunnen zijn op hoe groot je penis hangt en hoe groot je stijven zijn ...

Hydratatie

Een goede wateropname is enorm belangrijk voor alle functies van je lichaam. Als je niet goed gehydrateerd bent, worden niet-essentiële activiteiten zoals de bloedstroom in de penis beperkt. Met minder bloed dat in je geslachtsdelen stroomt, zullen zowel je zachte maat als je harde maat eronder lijden.

Spanning

Als je gestrest bent, bereidt je lichaam zich voor op vecht-of-vluchtacties. Een van de grootste fysiologische effecten komt van de productie van het hormoon cortisol, dat de bloedstroom naar belangrijke spiergroepen zoals je benen leidt en weg van dingen die je niet nodig hebt om uit een gevecht met een sabeltandtijger te komen, zoals een grote penis. Dat is de reden waarom wanneer je gestrest bent, je waarschijnlijk zult merken dat je penis en testikels zich dichter bij je lichaam terugtrekken - zowel om ze te beschermen als om dat bloed ergens anders te gebruiken.

Bovendien kan de mentale druk van stress het moeilijk maken om een erectie te krijgen en te behouden. Als je hoofd er gewoon niet in zit, heb je moeite om je hoofd erin te krijgen.

Blessure

De penis is een bloedspons verpakt in een huidballon. Wat ondanks de "boner" bijnaam en het keiharde gevoel, wanneer het volledig volgezogen is, enigszins kwetsbaar kan zijn. Wanneer het penisweefsel volledig rechtop staat, staat het onder aanzienlijke spanning en is er niet veel nodig om een inwendig membraan te scheuren.

Het probleem is dat bij genezing het menselijk lichaam de neiging heeft om littekenweefsel te ontwikkelen. En wanneer in de penis dat littekenweefsel het expansiepotentieel van de erectiele weefsels kan beperken. Dit kan leiden tot een verminderde erectiegrootte of kromming naar de zijkant van het letsel.

Wees dus voorzichtig tijdens seks; een harde impact op je penis kan op het moment pijn doen en tot een leven lang problemen leiden.

Alcohol

"Whiskey Dick" is echt. Alcohol is een boosdoener, in die zin dat het de signalen die door het zenuwstelsel worden verzonden, vermindert. Dit heeft tot gevolg dat het moeilijker wordt om hard te worden, hoe graag je brein het ook wil. Als de signalen niet uitgaan, zullen de slagaders en aders die essentieel zijn voor de kwaliteit van de erectie gewoon niet doen wat ze moeten doen. Alcohol werkt ook bloedvat verwijdend en opent bloedvaten - wat het tegenovergestelde is van wat je wilt voor de aderen die de bloedstroom uit de penis regelen.

Temperatuur

Een van de instrumenten van het menselijk lichaam om kou te bestrijden, is om bloed van de ledematen naar de romp te leiden, waardoor die inwendige organen warm blijven en goed werken. Dus kom de wintertijd aan, aangezien je vingers en tenen steeds kouder aanvoelen, kun je ook verwachten dat je slappe lul in ieder geval wat terugtrekt vanwege de verminderde bloedtoevoer. De erectiekwaliteit lijdt doorgaans niet onder het koudere weer. Het is ook gebruikelijk dat testikels tijdens de kou dichter bij het lichaam hangen in een poging om de optimale temperatuur voor de productie van sperma te behouden.

In de warmere zomer gebeurt het tegenovergestelde - "zomerlul". Er wordt meer bloed in je ledematen gepompt, inclusief penis, wat leidt tot een grotere slappe omvang.

Gezondheid gedrag

Zoals al een paar keer vermeld, is de penis een vasculair orgaan; een bloedspons in een huidballon. Als zodanig reageert het zeer goed op de toestand van je cardiovasculaire gezondheid. Hoe beter u in vorm bent, hoe beter en consistenter je erectiekwaliteit zal zijn. Als je minder fit bent, zal de kwaliteit en grootte van je erectie eronder lijden.

Nicotine

Of het nu wordt ingenomen via roken of dip of kauwgom of vapen, nicotine heeft een schadelijk effect op de sterkte en grootte van de erectie. Nicotine zorgt ervoor dat bloedvaten door het hele lichaam samentrekken, waardoor de beschikbare bloedtoevoer die nodig is om een erectie te krijgen en te behouden, wordt beperkt.

Het goede nieuws is dat hoewel dat het een permanente impact kan hebben, het nooit te laat is om te stoppen en een deel van die capaciteit te herstellen. Binnen drie maanden na het stoppen met nicotine kun je verbeteringen in de erectiekwaliteit verwachten.

Hormonen

Chemische verbindingen die hormonen worden genoemd, regelen veel van wat er in ons lichaam gebeurt. Het stresshormoon cortisol stuurt de bloedstroom naar essentiële organen en spieren. Een laag testosteron kan ook een negatieve invloed hebben op het vermogen om een erectie te krijgen.

Opwindingsniveau

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar blijkbaar moet het worden vermeld: hoe meer je opgewonden bent, hoe gemakkelijker het is om een erectie te krijgen. Bovendien, hoe meer opgewonden je bent, hoe beter je kunt verwachten dat je erectiekwaliteit zal zijn en dit hoe groter en harder je penis zal worden. Het verschil kan significant of verwaarloosbaar zijn en wordt duidelijker met de leeftijd. Je kunt dus absoluut een grotere stijve verwachten als je relaties hebt met je partner dan wanneer je alleen masturbeert. Als dat niet het geval is, wil je misschien die relatie opnieuw onderzoeken.

Lichaamsgewicht

Als je ondergewicht het, kan je lichaam moeite hebben om voldoende testosteron te produceren om volledige erectiekracht te bereiken. Maar met minder lichaamsvet rond de schaamstreek, zal meer van de basis van de penis worden blootgesteld. En hoe magerder het lichaam waaraan het is bevestigd, hoe groter de penis zal lijken.

Aan de andere kant kan overgewicht ook problemen met erectiestoornissen veroorzaken. Overtollig lichaamsvet zal zich ook ophopen rond de basis van de penis, waardoor meer van de schacht wordt verborgen. En hoe dikker het lichaam waaraan het is bevestigd, hoe minder indrukwekkend de penis zal lijken. Hoewel het vetkussentje samendrukbaar is (en wordt samengedrukt voor gestandaardiseerde penismetingen), zal het slechts zo veel samendrukken. Zwaarte wordt ook geassocieerd met andere aandoeningen die de erectiele functie kunnen schaden, zoals hoge bloeddruk en hoog cholesterol.

Bloeddruk

Omdat de penis volledig afhankelijk is van gezonde bloedvaten betekend dat deze erg gevoelig is voor veranderingen in bloeddruk. Erecties worden gecreëerd door de slagaders die het bloed in de penis transporteren te ontspannen en de aders die het bloed afvoeren te beperken. De onbalans van verhoogde inkomende stroom en verminderde uitgaande stroom drijft de interne bloeddruk op, waardoor de erectiele weefsels worden gevuld en uitgebreid. Tada, het is een stijve!

Een te hoge bloeddruk resulteert in het algemeen in slechtere erecties. Hoge bloeddruk wordt vaak geassocieerd met verharding en vernauwing  van de bloedvatwanden, waardoor het moeilijker wordt voor de penisaders om contact te maken en de slagaders los te laten, en dit leidt tot een slechte erectiekwaliteit.

Een lage bloeddruk kan ook een negatieve invloed hebben op erecties. Je penis is een drukvat, en als je hart en slagaders worstelen om inkomende bloedstroom te bieden, zullen je erecties niet zo indrukwekkend zijn als ze zouden kunnen zijn.

Onderkleding

Voor alle duidelijkheid: geen enkel ondergoed van de juiste maat zal de grootte van je erecties of de vorm van een kromming kwetsen of beperken. Zo werkt het gewoon niet.

Maar de onderkleding die u wel (of niet) draagt, kan je slappe maat gedurende de dag beïnvloeden. Ondergoed dat strakker om je lul zit, comprimeert de hoeveelheid ruimte die door bloed kan worden ingenomen, zodat je zachte penis kleiner zal zijn en het scrotum hoger zal zitten, zelfs als je het ondergoed uitdoet, simpelweg daarom. Omgekeerd zal het dragen van lossere ondergoed zoals boxershorts of buidelondergoed (of commando gaan zonder helemaal geen) je rommel niet zo veel samendrukken, waardoor het bloed vrijer kan stromen en alles bij de hand lager is.

Nogmaals, dit is niet permanent en heeft geen invloed op je erectiegrootte. Jongens die wisselen tussen lossere en strakkere ondergoed, kunnen getuigen van het verschil in hun slappe hang op basis van de manier waarop ze die dag hebben gedragen.

Marihuana

Wiet is grappig omdat het mannen anders beïnvloedt. Voor sommige mannen kan het innemen van marihuana ertoe leiden dat ze gemakkelijker opgewonden raken met hardere en aanhoudende erecties. Voor anderen heeft het een tegenovergestelde effect: moeite om hard te worden. Wiet kan ook van invloed zijn op het vermogen van een man om een climax te bereiken, waarbij sommige mannen voortijdige ejaculatie ervaren wanneer ze high zijn, terwijl anderen een vertraagd orgasme kunnen krijgen of het zelfs onmogelijk vinden om het af te maken. Ten minste één onderzoek heeft aangetoond dat wiet mannen met erectiestoornissen kan helpen.

Genetica

De grootste bijdrage aan de grootte van je penis is je DNA. Het definieert bijna alles over je lichaam, en meerdere genen spelen een rol in je penisgrootte op manieren die nog niet volledig worden begrepen.

Beide ouders dragen genen bij die de penisgrootte beïnvloeden, evenals willekeurige mutaties. Menselijk DNA bevat 3 miljard verbindingen tussen moleculen waarvan de helft afkomstig is van de moeder en de andere helft van de vader. 
Meestal hebben deze genetische mutaties en combinaties geen impact; er zijn veel menselijke genen die geen bekend doel hebben. 
Hoewel veilig kan worden aangenomen dat de penisgrootte grotendeels erfelijk is, is dit niet altijd zo. En soms is het dat, maar geen van beide familielijnen had tot nu toe de juiste combinatie van genen. 
Hoe dan ook, als je vader net een bepaalde maat heeft, wil dat nog niet zeggen dat jij dat ook zult zijn.

Slaap

Rust is van vitaal belang voor het goed functioneren van je hele lichaam. Niet genoeg slaap verpest je vermogen om helder te denken, je energieniveaus, spijsvertering en zelfs hormonen. Hoe meer je uitgeput bent, hoe moeilijker het zal zijn om hard te worden.

Slaap is ook wanneer je lichaam de meeste van zijn zelfherstellende functies uitvoert en wanneer er veel groei plaatsvindt tijdens de puberteit (er is een reden waarom tieners zo veel slapen). Hoe minder slaap je krijgt, hoe minder je lichaam zich kan bezighouden met die essentiële onderhoudstaken en hoe slechter je algehele prestaties zullen zijn.

Leeftijd

Penisgrootte en leeftijd lopen in een boog. Het is duidelijk dat je van je kindertijd tot aan de puberteit en tot het begin van de volwassenheid kunt verwachten dat je penis groeit. Het gebeurt niet op een lineaire manier; penisgroei komt vaak met horten en stoten, net als lengte en lichaamshaar. En er is geen gedefinieerde leeftijd waarop de penisgroei stopt dankzij verschillende factoren die de timing en snelheid van de puberteit beïnvloeden, maar meestal stopt de penisgroei in de late tienerjaren - maar sommige eindigen een paar jaar eerder, terwijl andere hun piek niet bereiken tot hun begin jaren '20. Maar voor de meeste jongens kunnen ze tegen de tijd dat ze 18 worden, verwachten dat ze hun maximale grootte hebben bereikt.

Aan de andere kant van de leeftijdscurve zijn er twee kanten aan de penisgroottevergelijking. Vanaf de leeftijd van 40 tot 50 jaar kunnen mannen een afname van de erectiegrootte ervaren. Naarmate het hele lichaam ouder wordt, presteert het minder goed, inclusief het cardiovasculaire systeem dat erecties mogelijk maakt. 

Erectiestoornissen

Het is duidelijk dat mannen die aan erectiestoornissen lijden, in het begin moeilijk een erectie kunnen voelen, maar ze kunnen ook moeite hebben om hun volledige grootte te bereiken als ze erin slagen om hard te worden. Het is allemaal hetzelfde fysiologische proces van 0 tot 100: het losmaken van slagaders en het aanspannen van aders.

Geneesmiddelen zoals Viagra (Sildenafil) en Cialis (Tadalafil) zijn beide vaatverwijders en helpen zo de bloedstroom naar de penis te verbeteren. Dit kan het voor mannen die te maken hebben met fysiologische erectiestoornissen gemakkelijker maken om een erectie te krijgen, en kan hun slappe grootte vaak beïnvloeden met de algehele verbetering van de bloedsomloop.

Mannen die te maken hebben met psychologische erectiestoornissen worden vaak geholpen door de behandeling van een sekstherapeut die hen kan helpen bij de mentale blokkades die hun vermogen om goed opgewonden te raken, belemmeren.

suikerziekte

Diabetes type 2 gaat vaak hand in hand met hoge bloeddruk en obesitas, die beide ernstige negatieve gevolgen hebben voor de kwaliteit van de erectie. Maar de hoge bloedsuikerspiegels die gepaard gaan met diabetes, zijn ook op de lange termijn schadelijk voor de bloedvaten die het nodige bloed leveren om een erectie te krijgen. Het is ook schadelijk voor het zenuwstelsel, vermindert de gevoeligheid en maakt het moeilijker voor fysieke sensaties om voldoende stimulerend te zijn om opgewonden te raken of een climax te bereiken

Eetpatroon

Je lichaam is een biologische machine en het moet goed worden onderhouden (oefening) en gevoed (voedsel) om goed te kunnen functioneren. Goede voeding met minimale rommel stelt je in staat om dichter bij je top te presteren, zowel in het leven als in bed.
Dat betekent niet dat je jezelf niet kunt trakteren op rood vlees of bier of snoep of wat dan ook. Alles met mate. Het is eigenlijk belangrijk voor je mentale gezondheid om de dingen te kunnen hebben die niet zo goed voor je zijn. Ze veroorzaken de afgifte van die feel-good endorfines. En als je je goed voelt over jezelf, presteer je ook seksueel beter. Houd het allemaal in balans en het komt goed.

Steroïden

Dezelfde anabole steroïden die je kunt nemen om je spiermassa op te pompen en helemaal op te zwellen, zullen niets voor je penis doen. Hij wordt niet kleiner en ook niet groter. Alle voordelen van erectiekwaliteit die verband houden met steroïden, zijn eigenlijk die van het sporten die u moet doen om er volledig van te profiteren - d.w.z. het verbeteren van je cardiovasculaire gezondheid.
Steroïden hebben invloed op de grootte van je testikels, en dat is niet niet goed. Veel gebruikers van anabole steroïden zullen bijna altijd onder lijden, gemiddelde afname van meer dan 20% van het volume, waarbij zwaardere gebruikers een groter volumeverlies zien. 

Bekijk ook eens: Wat is een micropenis?Ook interessant

  • Copyright © 2022 Condoom.nl