100% Durex, 100% betrouwbaar

Wat je niet kan gebruiken als glijmiddel

Goede seks is om vele redenen goed. De mix van sensaties die zich opbouwen tot dat laatste hoogtepunt van plezier kan een onvergetelijke ervaring zijn. Een van de gemakkelijkste manieren om je seksleven te verbeteren, is door glijmiddel in de mix te brengen. Hoewel je misschien denkt dat het gebruik van glijmiddel alleen voor de oudere generaties is, kun je niet meer verkeerd zijn.

De waarheid is dat glijmiddel een natuurlijk onderdeel is van seks. Het zorgt niet alleen voor comfort voor beide partijen, het kan ook het plezier enorm vergroten, afhankelijk van de variëteit van het gebruikte glijmiddel. Het is niet beschamend om glijmiddel te gebruiken en het maakt seks niet minder sexy. In feite zeggen 9 van de 10 vrouwen dat glijmiddel het nog beter maakt. Het komt zelden voor dat het lichaam uit zichzelf volledig optimaal vochtig wordt, dus help het soms om glijmiddel te gebruiken.

Er zijn echter enkele dingen die je absoluut nooit als glijmiddel voor seks moet gebruiken!

Kokosolie als glijmiddel

Kokosolie is een populair product. Met schijnbaar oneindig gebruik, is het een nietje geworden in de kasten van velen in het hele land. Glijmiddel voor kokosolie is echter niet ideaal.

Waarom? Kokosolie bevat antivirale en antibacteriële eigenschappen die de vaginale PH-balans die leidt tot verstoring kunnen verstoren

Zo zijn er nog veel meer producten die worden gebruikt als glijmiddel. Wij adviseren om geen producten te gebruiken bij intieme zones die daar niet voor bedoeld zijn. Een glijmiddel heb je in talloze smaken, geuren en hoeveelheden en kan je gemakkelijk bestellen. Loop daarom geen risico en gebruik de juiste producten.

Wat je niet kan gebruiken als glijmiddel


  • Copyright © 2022 Condoom.nl