100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips Jouw eerste Rabbit vibrator, lees eerst alle tips!

Jouw eerste Rabbit vibrator, lees eerst alle tips!

Sex in the city

Je hoeft niet de Samantha (sex in the city) van je groep te zijn om nieuwsgierig te zijn naar het gebruik van een Rabbit vibrator. Als je hebt gehoord over het speeltje van Sex and the City, herinner je je misschien dat de schaapachtige Charlotte degene was die het meest van haar konijn hield. In tegenstelling tot Bullet vibrators of toverstokken, zijn Rabbit vibrators dual-stimulerende seksspeeltjes. 

Wat is een Rabbit vibrator?

De Rabbit is een speciaal soort vibrator die wordt geleverd met een extra arm en is ontworpen om tegelijkertijd de clitoris en vagina te stimuleren en masseren. Dit zorgt voor extra plezier om de gebruikerservaring nog orgastischer te maken.

De vroegste modellen waren speciaal ontworpen om op een konijn te lijken. Ze kwamen meestal met 'oren', die in een fladderende beweging bewogen. Het ontwerp is echter in de loop van de tijd behoorlijk geëvolueerd.

De schacht

Rabbit vibrator

Een vibratiemotor wordt meestal in de schacht gemonteerd om intense stimulatie toe te voegen. De schacht is meestal ingesteld met ten minste een paar knoppen. Hiermee kunt je het trillingsniveau en andere speciale functies regelen. De schacht is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je er een kunt kiezen die perfect aan je behoeften voldoet. Sommige schachten zijn ontworpen om licht te buigen of hebben een meer bolvormige punt die perfect is voor intensere G-spot-stimulatie

Externe nub (uitsteeksel)

Dit is een van de belangrijkste kenmerken waardoor een Rabbit zich onderscheidt van de rest. De vroegste modellen hadden meestal een externe knobbel in de vorm van een konijn. De grootte en vorm van de nub is in de loop der jaren echter veranderd om extra stimulatie te bieden.

Waarom een Rabbit vibrator?

Volgens een eigen onderzoek uit 2021 onder vrouwen, gaf slechts 18% van de ondervraagden aan dat ze alleen zouden kunnen klaarkomen met penetreren. Verder zei 72% van de ondervraagden dat ze clitorale stimulatie nodig hebben om het af te maken of liever nog wanneer er een combinatie is van beide. Omdat Rabbit vibrators zorgen dat penetratie en clitorale stimulatie, kunnen ze je kans op een orgasme vergroten.
De meeste vrouwen kunnen geen orgasme bereiken door alleen penetratie. Rabbit vibrator kunnen tegelijkertijd meerdere erogene zones stimuleren, waardoor de gebruiker gemengde orgasmen kan bereiken - of tegelijkertijd clitoris- en G-spot-orgasmes. Als je moeite hebt om klaar te komen tijdens penetrerende seks of als je nog nooit een orgasme hebt gehad, kan de dubbele kracht van het konijn je echt goed doen.

Is een Rabbit vibrator iets voor mij?

Voordat je op jacht gaat naar een Rabbit vibrator wil je waarschijnlijk weten of dit het juiste speeltje voor jou is. De verlangens en voorkeuren van iedereen anders, de meeste mensen weten van nature niet wat voor soort sensaties voor hen werken.
Het onbevredigende antwoord is dat je nieuwe dingen moet uitproberen om te zien hoe je erover denkt De verlangens en voorkeuren van iedereen zijn anders, dus onderzoek om jezelf beter te leren kennen.

Een Rabbit vibrator is misschien iets voor jou is als je iemand bent die houdt van het gevoel van interne volheid en externe stimulatie. Als je je clitoris met je hand wilt stimuleren terwijl een partner je penetreert, of altijd met twee handen masturbeert, weet je misschien al dat je van een dubbele sensatie houdt. Maar als je nog nooit enige vorm van gelijktijdige interne en externe stimulatie hebt ervaren, wil je het misschien proberen. Als je al een speeltje hebt, probeer het dan te gebruiken terwijl je jezelf vingert, of probeer clitorisstimulatie toe te passen tijdens seks met een partner.

Waar moet je op letten bij je eerste aankoop?

Het kopen van een seksspeeltje kan een beetje overweldigend zijn. Behalve dat je weet van welk merk je moet kopen, is het speelgoed zelf er in zoveel vormen, maten en materialen. De meeste betere seksspeeltjes zijn gemaakt met lichaamsveilige speelgoedmaterialen bestaande uit glas, roestvrij staal en siliconen van medische kwaliteit. Deze speeltjes zijn over het algemeen beter voor je en zullen minder snel bacteriën verzamelen omdat ze niet-poreus zijn en gemakkelijker schoon te maken zijn. Hoewel speelgoed ook van rubber, latex, plastic of gelei kan worden gemaakt, raadt ze aan om met een Rabbit vibrator van medische kwaliteit te gaan.
Naast materiaal zijn er nog nog enkele andere zaken die je moet overwegen voordat je  een Rabbit koopt:

Prijs: Seksspeeltjes variëren in prijs. Voordat je verliefd wordt op iets dat buiten je budget valt, moet je beslissen wat je kunt uitgeven en vervolgens beginnen met zoeken in de filters.
Intensiteit en functie: Als je weet welke sensaties je in je speeltje wilt, kunt je de perfecte vinden. Ben je op zoek naar een super intensive Rabbit die inwendig stoot? De Feelztoys Lea Rabbit vibrator kan het zijn. Bent je op zoek naar iets dat intern roteert? De Eclipse Ultra Seven Penguitronic Rabbit is de absolute topper. Als je directe G-Spot-stimulatie wilt, zoals iemand die je vingert, kijk dan naar Lucid Dream Nr 14. Misschien ben je op zoek naar iets dat op een penis lijkt? Probeer de Geat Real Classic vibrator. Ze maken Rabbits met luchtstimulatoren, die orale seks simuleren. Er zijn zelfs verwarmde Rabbits die je G-spot letterlijk opwarmen. 

Voedingsmodus: sommige konijnen werken nog steeds op batterijen. Hoewel dit vervelend kan zijn als je geen batterijen hebt rondslingeren, voorkomt het dat je nog een draad aan je bundel opladers hoeft toe te voegen.

Geluidsniveau: Zorgt het idee dat uw gezinsleden of huisgenoten uw seksspeeltje horen ervoor dat je je in een bunker wilt verstoppen? Hoewel stiller speelgoed misschien minder krachtig is, kunnen ze je op de lange termijn comfortabeler maken. Lees recensies om een idee te krijgen hoe luidruchtig uw speelgoed is.
Waterbestendigheid: als je graag onder de douche of in bad masturbeert, kan het belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat je konijn waterdicht is.

Grootte: als je je Rabbit in een kleine la wilt verbergen, wil je misschien iets aan de kleine kant, zoals een Mini-Rabbit. Bovendien, als je fysieke beperkingen hebt, kan een lichtere Rabbit gemakkelijker voor je zijn om vast te houden en te gebruiken.

Hoe een Rabbit vibrator te gebruiken?

hoe gebruik je een rabbit vibrator

Als je een Rabbit voor de eerste keer gebruikt, test het op andere delen van je lichaam om te zien hoe het voelt. Voel het in je handen en probeer dan je tepels, nek of armen. Speel met de instellingen en knoppen om een idee te krijgen hoe het speelgoed werkt.

Zodra jezelf gemakkelijk voelt met het speeltje, zoek om een comfortabele plek om te zitten of te liggen en ervoor te zorgen dat je je veilig en ontspannen voelt. Zorg voor wat privacy en zorg voor sfeer met muziek of kaarsen. Als het speeltijd is, zorg er dan voor dat je speeltje volledig is opgeladen of nieuwe batterijen heeft. Vriendelijke herinnering: gebruik nooit niet-waterdicht gemotoriseerd speelgoed in de douche of in bad. Gebruik op je speelgoed echter altijd met een hoogwaardig glijmiddel op waterbasis om wrijving te verminderen. (Het gebruik van siliconen glijmiddel op een siliconen speeltje is sterk af te raden) Gebruik ook geen condoom om de schacht van de vibrator uit bescherming. Hier zit altijd glijmiddel op op siliconen basis.
Na het toevoegen van wat glijmiddel op waterbasis, begin je met het laagste vermogen en onderzoek je welke soorten stimulatie goed voelen.

Bij de meeste Rabbits kun je de interne en externe delen afzonderlijk besturen. Misschien wil je met één beginnen en de andere toevoegen als je er klaar voor bent. Bovendien wil je misschien eerst het interne onderdeel gebruiken en later als het goed aanvoelt gebruik je de kleine stimulator voor de clitoris.

Bij het gebruik van een Rabbit raden we aan om met standjes te experimenteren. Neem verschillende houdingen aan en oefen verschillende bewegingen met je heupen om te zien of je in contact kunt komen met plekken die goed aanvoelen. Je kunt het ook goed voelen als je staat, gehurkt tegen een muur of op je knieën te gebruiken in plaats van op je rug te liggen.

samen een rabbit vibrator gebruiken

Rabbits kunnen ook worden gebruikt bij partnerseks. Laat je partner het op je gebruiken, of laat zien hoe je het graag op jezelf gebruikt. Het speeltje kan worden gebruikt door mannen die een pauze willen in het penetreren met hun penis en toch de stimulatie en het plezier willen laten stromen.

Gebruik met een cockring

Als je met een partner wilt spelen, zal het een betere ervaring zijn om je man een cockring te laten dragen. Dit zal je man helpen een stevige erectie te behouden tijdens je spel. Condoom.nl heeft een grote selectie innovatieve cockringen om uit te kiezen. Je man kan ook genieten van de vibrerende sensatie met de Feelztoys Thor een vibrerende cockring. Ze zijn gemaakt van zacht maar stevig siliconen dat de bloedstroom beperkt en extra stimulatie geeft.

Bekijk ook eens: 10 manieren om je penis te vergroten

Hoe bewaar je je Rabbit Vibrator?

Als het gaat om nazorg voor jou en je Rabbit zijn hydratatie, reflectie, hygiëne en een goede opslag de sleutelwoorden. Als je het met een partner hebt gebruikt, praat dan over wat je wel en niet leuk vond en of je het een andere keer samen zou willen gebruiken.
Wij raden aan het speelgoed zo snel mogelijk schoon te maken en op te bergen. Om eventuele bacteriën os SOA's te verwijderen, gebruik je wat schoonmaakmiddel voor seksspeeltjes of wat antibacteriële zeep en warm water. Zodra het schoon is, zet je hem op de oplader om er zeker van te zijn dat het klaar is voor de volgende keer. Bewaar je Rabbit na het verschonen op een koele, droge plaats, zoals een make-uptasje of een la.

Bekijk ook eens: Erogene Zones van de man en vrouwOok interessant

  • Copyright © 2024 Condoom.nl