100% Durex, 100% betrouwbaar

Wat is standje 68?

Wat is standje 68?

Verken standje 68, een sensuele en intieme variatie op de klassieke standje 69 positie. Dit standje biedt zowel plezier als comfort, waardoor beide partners tegelijkertijd kunnen genieten van genot en connectie. Lees verder om te ontdekken hoe je standje 68 uitvoert en welke voordelen het kan brengen voor jullie seksuele ervaringen. Perfect voor koppels die op zoek zijn naar een nieuwe dimensie van wederzijds genot.

Standje 68 is een variatie op de meer bekende standje 69, waarbij het zich richt op het plezier van één persoon tegelijk, in plaats van gelijktijdige orale bevrediging. In standje 68 ligt één persoon op zijn of haar rug met de benen gebogen en de voeten plat op het bed, terwijl de andere persoon zo positioneert dat hun genitaliën zich boven het gezicht van de liggende partner bevinden. Dit standje is ideaal voor diepgaande orale bevrediging en biedt een uitstekende gelegenheid voor de ene partner om de andere te verwennen zonder wederzijdse stimulatie.

standje 68 op je rug liggen en werkt als de billen omhoog gaat. De ene persoon gaat met de knieën gebogen en voeten plat op de grond op z'n rug liggen. Als je standje 69 lekker vindt, is dit zeker het proberen waard.

Hoe voer je standje 68 correct uit?

Standje 68 kan een opwindende toevoeging zijn aan je repertoire van seksstandjes, vooral als je op zoek bent naar een standje waarbij één partner de volledige focus van de activiteit krijgt en de andere zich volledig kan concentreren op het geven van plezier.

 1. Positionering van de onderste persoon: De ene persoon gaat op z'n rug liggen op het bed met de knieën gebogen en de voeten plat op het bed. Deze positie helpt om de heupen licht opgetild te houden en biedt comfortabele toegang voor de bovenste partner.

 2. Positionering van de bovenste persoon: De andere persoon gaat vervolgens bovenop liggen, maar in plaats van een standje 69 positie waarbij beide personen elkaars geslachtsdelen bereiken, positioneert de bovenste persoon hun dijen aan weerszijden van het hoofd van de liggende partner. Het doel is om de genitaliën boven het gezicht van de onderste persoon te plaatsen.

 3. Comfort en toegang: De bovenste persoon gaat ervoor zorgen dat ze laag genoeg liggen zodat hun genitaliën gemakkelijk bereikt kunnen worden door de mond van de onderste persoon. De onderste persoon kan zijn of haar handen gebruiken om de dijen of billen van de bovenste partner vast te houden voor stabiliteit en om de positie aan te passen voor optimaal comfort.

 4. Communicatie: Zoals bij alle seksuele standjes is goede communicatie essentieel. Beide partners moeten open staan voor feedback om ervoor te zorgen dat de positie plezierig en comfortabel is. Dit kan betekenen dat de hoek van de benen of de positie van het hoofd moet worden aangepast.

 5. Geniet van de ervaring: Terwijl de bovenste persoon geniet van de orale stimulatie, kan de onderste persoon zich concentreren op het verwennen van de partner. Dit standje is proberen waard voor koppels die genieten van orale seks en elkaar willen verwennen in een minder wederzijdse setting dan standje 69.

  Standje 68; de ene persoon gaat met de knieën gebogen en voeten plat op de grond op z'n rug liggen. De andere persoon gaat bovenop liggen. Als je standje 69 lekker vindt, is dit het proberen waard; een variatie op standje 69

Standje 68 kan een opwindende toevoeging zijn aan je repertoire van seksstandjes, vooral als je op zoek bent naar een standje waarbij één partner de volledige focus van de activiteit krijgt en de andere zich volledig kan concentreren op het geven van plezier.

Voordelen van Standje 68

Standje 68 biedt diverse voordelen die het aantrekkelijk maken binnen een intieme relatie. Ten eerste, doordat de onderste persoon op zijn rug kan liggen met de knieën gebogen, biedt dit comfort tijdens de seksuele activiteit, waardoor men zich volledig kan concentreren op het genot. Dit standje zorgt voor uitstekende toegang tot de genitaliën, wat ideaal is voor diepgaande orale stimulatie. Voor de persoon die bovenop ligt, biedt het de kans om intens verwend te worden zonder zich zorgen te maken over het gelijktijdig plezieren van de partner, wat in sommige gevallen de druk kan verlagen en meer ontspanning kan brengen.

Nadelen van Standje 68

Hoewel standje 68 vele voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen. Het voornaamste nadeel is dat het kan zorgen voor een ongelijke verdeling van plezier, aangezien één persoon de volledige focus van de activiteit krijgt terwijl de andere werkt om te plezieren. Dit kan soms als oneerlijk worden ervaren als het niet wordt afgewisseld met andere activiteiten waarbij beide partners gelijkelijk worden gestimuleerd. Bovendien kan de positie fysiek veeleisend zijn voor de onderste persoon, vooral als de bovenop liggende persoon relatief meer weegt of als de onderste persoon moeite heeft met het ondersteunen van het gewicht van hun partner.

Hoe maak je standje 68 comfortabeler en plezieriger?

Om standje 68 comfortabeler en plezieriger te maken, zijn er verschillende aanpassingen en tips die je kunt volgen:

 1. Gebruik van kussens: Plaats kussens onder de rug van de onderste persoon om de druk op de rug te verminderen en het hoofd op een comfortabele hoogte te houden.

 2. Communicatie: Het is essentieel dat beide partners open communiceren over hun comfortniveau en plezier tijdens het uitvoeren van dit standje. Aanpassingen in de positie of de manier van stimuleren kunnen nodig zijn op basis van de feedback.

 3. Af en toe wisselen: Om te voorkomen dat het standje eentonig of oneerlijk aanvoelt, kan het helpen om van rol te wisselen of het standje af te wisselen met andere standjes waar beide partners actief bij betrokken zijn.

 4. Ontspanning en voorbereiding: Zorg ervoor dat beide partners ontspannen en opgewonden zijn voordat je begint. Voorspel kan bijzonder nuttig zijn om de onderste persoon voor te bereiden en de algehele ervaring te verbeteren.

Door deze aanpassingen kan standje 68 een genotvol onderdeel van je seksleven worden, waar beide partners van kunnen genieten en waarbij de intimiteit binnen de relatie kan worden verdiept.

Veelgestelde vragen over dit standje

Hieronder vind je de veelgestelde vragen die we gevonden hebben op het internet.

Is standje 68 comfortabel voor alle koppels?

Niet alle koppels vinden standje 68 comfortabel, vooral als de vrouw bovenop ligt en het gewichtsverschil aanzienlijk is. Overwegingen voor comfort kunnen het gebruik van kussens onder de borst of het hoofd van de onderliggende partner omvatten, om de druk op de rug te verminderen en de nek te ondersteunen.

Hoe kan de penetrerende partner actief deelnemen in standje 68?

In standje 68 kan de penetrerende partner, vaak de persoon wiens buik of borst zich dicht bij het gezicht van de onderliggende partner bevindt, actief deelnemen door zachtjes met hun heupen te bewegen. Dit kan helpen om de juiste hoek en diepte voor orale stimulatie te bereiken.

Wat zijn de beste technieken om de juiste hoek en diepte te bereiken?

De beste technieken omvatten het aanpassen van de positie van de benen van de vrouw die bovenop ligt om de penetratie van de penis of de toegang tot de vagina te optimaliseren. Het licht buigen van de knieën of het veranderen van de hoek van de heupen kan helpen.

Zijn er specifieke veiligheidstips voor standje 68?

Veiligheidstips voor standje 68 omvatten het zorgen voor voldoende ondersteuning voor de nek en rug van de onderliggende partner om blessures te voorkomen. Het is ook belangrijk om communicatiekanalen open te houden, zodat elke ongemak of pijn onmiddellijk wordt aangepakt.

Hoe kan standje 68 het beste worden geïntegreerd in een gevarieerd seksleven?

Standje 68 kan worden afgewisseld met andere seksuele activiteiten waarbij beide partners gelijkmatig plezier ontvangen. Het kan een interessante afwisseling zijn na meer traditionele standjes en kan gebruikt worden als onderdeel van een uitgebreider voorspel.

Kan standje 68 helpen bij het verhogen van intimiteit?

Hoewel standje 68 voornamelijk gericht is op het fysieke genot van één partner, kan het ook bijdragen aan het versterken van emotionele verbindingen door het vertrouwen en de overgave die nodig zijn om het standje succesvol uit te voeren. Het biedt een unieke manier voor partners om elkaar te verwennen en hun liefde te tonen. • Copyright © 2024 Condoom.nl