100% Durex, 100% betrouwbaar

Condooms bedrukken

Filteren
Sorteer op:

2 artikelen

  Of het nu in een reclamecampagne is of als aanvulling op een gezondheidscampagne, bij Condoom.nl bieden we je al onze ervaring en knowhow in het ontwerpen en maken van je gepersonaliseerde condoomhoesjes

  Laat je merk of boodschap op een ludieke manier opvallen door middel van uw eigen condoomhoesje. CE gecertificeerde Condooms van Condoom.nl met hoge klantwaardering met een condoomhoesje. Ontwerp je hoesje of laat ons tegen een kleine vergoeding opmaken. Een condoomhoesje is een doeltreffend promotiemiddel met een hoge attentiewaarde!

  Condoomhoesjes samenwerkingen 

   
  Condoom.nl heeft al voor verschillende partners een condoomhoesje ontworpen. Het doel van de bedrukte condooms hoesjes was wisselend. Naast reclame maken was het doel ook om jongeren bewust te maken van de gevolgen van onveilige seks. Hieronder lees je meer over de verschillende samenwerkingen. 
   

  GGD

  Condoom.nl heeft een hoesje ontworpen voor de GGD. Het doel was om jongeren bewust te maken van de gevolgen van onveilige seks en veilige seks te stimuleren. Veel jongeren denken veel lichter over de gevolgen. De GGD heeft de condooms gratis uitgedeeld in de hoop dat jongeren veilige seks gaan hebben en het aantal soa’s en ongewenste zwangerschappen hierdoor daalt. 

  DJ Radical Redemption 

  Dj Radical Redemption, artiestennaam van Joey van Ingen, is een Nederlandse hardstyle-dj en -producer. Hij heeft op verschillende festivals gedraaid zoals Dominator, Hard Bass en Loudness. Afgelopen zomer heeft hij ook veel populaire vakantiebestemmingen voor jongeren bezocht. Hier heeft hij condooms uitgedeeld mijn zijn eigen condooms hoesje.  

  SLAM FM 

  SLAM! is een Nederlands commercieel, landelijk radiostation. Het radioprogramma richt zich vooral op de jongeren en kiezen daarom vooral voor dance-genres. Het programma wisselt mixshows af gedurende de dag. Het pand van SLAM! is gevestigd in Naarden. Condoom.nl heeft samen met SLAM condoomshoesje ontworpen. 

  Intents Festival 

  Intents Festival is een drie dagen durend dancefestival wat jaarlijks terugkeert in Juni en is een van de meest vooruitstrevende dancefestivals van Nederland. Het festival wordt georganiseerd door carnavalsstichting De Kloontjes en de meeste medewerkers op het festival zijn vrijwilligers. In samenwerking met Intents Festival deelt Condoom.nl condooms uit de op “IntentsCity”, de camping van het festival. Condoom.nl en Intents Festival willen jongeren stimuleren om veilig te vrijen. Jongeren zijn vaak niet voorbereid op veilig vrijen en daar wil Condoom.nl verandering in brengen. Er is voor het festival een speciaal hoesje ontworpen die helemaal aansluit bij het Intents Festival thema en datum voor het volgende jaar vermelden! 

  Totally vakanties

  Iedereen heeft er vast weleens van gehoord. Het concept van GOGO voor de perfecte zomervakantie Totally. Totally heeft in samenwerking met Condoom.nl hoesje ontworpen. Totally heeft de condooms uitgedeeld op de georganiseerde vakanties en de feesten. Totally wil jongeren stimuleren om veilig te vrijen. 

  Het perfectie promotiemateriaal 

  Wil jij de aandacht trekken onder de doelgroep jongeren? Dan is ons zelf ontworpen condoomhoesje perfect geschikt. Een condoomhoesje met een mooi en opvallend design trekt snel de aandacht. De condoomhoesjes zijn ideaal als toevoeging aan je evenement of ter promotie! Het is mogelijk om het hoesje geheel zelf naar wens te ontwerpen. 

  Hier u vragen over condoomhoesjes dan kunt u contact op nemen met onze klantenservice: +31 13 711 0378 of info@condoom.nl. 

  Lees ook: beflapjes


  • Copyright © 2024 Condoom.nl