Condoom.nl

100% Durex, 100% betrouwbaar

100% Durex, 100% betrouwbaar

My.Size pro Condooms 72 mm (72st.+ Gratis glijmiddel Condoom.nl)

My.Size pro 72 mm condooms zijn extra dunne condooms voor meer veiligheid door juiste pasvorm met tegelijkertijd een intens gevoel. De My.size pro condooms zijn gemaakt van Vytex latex, 90% minder latexproteïnen dan gewone latex. Uitermate geschikt voor mensen met een latex allergie. De My.Size pro condooms ruiken ook niet naar rubber omdat er gebruikt gemaakt is van zeer ziuivere Vytex Later

My.Size pro condooms zijn bijzonder dun met een minimale wanddikte van 0,05 tot 0,06 mm en zijn daarom bijzonder gevoelig voor aanraking, je merkt eigenlijk niet dat je een condoom draagt.

De condoombreedte, die kan worden aangepast aan de mannelijke persoonlijkheid, vermindert de inspanning die nodig is om het condoom om te doen: bij standaard condooms ontstaan in deze eerste gebruiksfase vaak ‘condoompannetjes’ door contact met vingernagels, dit zijn kleine beschadigingen aan het condoom.

Bij de productie en fabricage van My.Size pro worden alleen producten gebruikt die vrij zijn van dierlijke ingrediënten en niet op dieren zijn getest. De speciale sluitfolies van de My.Size pro condooms zijn bijzonder dun en daardoor makkelijker te openen.

Ver boven de norm, veganistische kwaliteit en gecertificeerde duurzame productie. Alle condooms zijn CE-gemarkeerd en voldoen aan de EU-richtlijn voor medische hulpmiddelen 93/42 EEG.

Lees meer »

Specificaties

MerkMy.Size Pro
MateriaalNatuurlijk Rubber VYTEX-latex
Nominale breedte72mm
Lengte condoom225mm
GlijmiddelNormaal
KleurTransparant
GeurNeutraal
SmaakNeutraal
VormRecht Condoom
DikteUltra Dun
StructuurGlad
56,85 47,95

incl. 9% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Nominale breedte 72mm / lengte 225mm
  • Penis met een omtrek van af 15 cm (in erectie)
  • Wanddikte 0,05-0,06 mm)
  • Glad, cilindrisch, met reservoir
  • Extreem zuivere VYTEX-latex
  • Vegan

Wij adviseren

972
  • Copyright © 2021 Condoom.nl