100% Durex, 100% betrouwbaar

Trojan Double Ecstasy condooms (10 stuks)

Heb je een hekel aan het gebruik van condooms? Als dat zo is, komt dat waarschijnlijk omdat je de Trojan Double Ecstasy Condooms nog niet hebt geprobeerd. Dit innovatieve condoom is ontworpen om beide partners van nul naar een climax te brengen, terwijl het hem voldoende bewegingsruimte geeft - en een beetje extra stimulatie! In de woorden van Trojan zelf, "voelt het alsof er niets is" wanneer je Double Ecstasy Condooms gebruikt.

De bolvormige vorm met een afgeronde bovenkant en zonder reservoir verhoogt de hoeveelheid sensaties die je voelt en zorgt voor een natuurlijke bewegingsvrijheid. Een nauwsluitende, taps toelopende basis houdt het condoom op zijn plaats en voorkomt morsen. Met een lengte van 190-210 mm en een basisbreedte van 53 mm, komt de comfortvorm uit op een breedte van 73 mm richting de punt van de penis.

Diepe ribben bij de basis en aan de bovenkant van het condoom versterken de stimulatie voor haar en hem. Tegelijkertijd bevat dit condoom het UltraSmooth-glijmiddel van het merk aan de binnenkant en een versterkt glijmiddel met een verwarmend effect aan de buitenkant - voor sensaties die je nog nooit eerder hebt gevoeld.

Trojan Double Ecstasy Condooms hebben een nominale breedte van 53 mm aan de basis en 73 mm in het midden van de schacht. Deze condooms zijn 210 mm lang en gemaakt van zacht, natuurlijk rubberlatex. Ontworpen om zwangerschap en de overdracht van soa's te helpen voorkomen.

Alle Trojan condooms zijn elektronisch getest op veiligheid en voldoen aan of overtreffen alle Europese normen. 

Lees ook: Welke condoom maat heb ik?

Lees meer »
14,99 12,74

incl. 9% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Sterk geribbelde condooms
  • Bolvormig condoom zonder reservoir
  • Verwarmend glijmiddel aan binnen- en buitenkant 
  • Maat 54 tot 65mm

Merk informatie

Product beoordelingen

  • 10
    Nieuwe merk proberen.
    10-07-2024
Alle beoordelingen
1022
  • Copyright © 2024 Condoom.nl