100% Durex, 100% betrouwbaar

Pjur Woman Glijmiddel op Siliconenbasis (30ml)

De vrouwenhuid is delicaat en gevoelig en heeft speciale zorg en aandacht nodig, vooral in de intieme delen. pjur WOMAN is speciaal ontworpen om vrouwen te helpen zich geweldig te voelen en te intensiveren wat je voelt met al je zintuigen. Dit glijmiddel en massagegel zorgt voor een extreem langdurige smering en laat je huid zijdezacht aanvoelen.

Glijmiddel op siliconenbasis voor gebruik met condooms. Kan de symptomen van vaginale droogheid verlichten. Voor de gevoelige vrouwenhuid. Zeer veelzijdig. Extra langdurige smering. Uiterst efficiënt. Geen conserveringsmiddelen. Gemaakt zonder parfum of toegevoegde smaken.


Lees meer »

Specificaties

Wat zit er in Pjur Woman?

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol.

Vergelijken

Wat is het verschil tussen pjur ORIGINAL en pjur WOMAN?

pjur WOMAN en pjur ORIGINAL lijken erg op elkaar omdat beide producten dezelfde ingrediënten bevatten. Het enige verschil ligt in hun concentratie. pjur WOMAN is speciaal ontworpen voor vrouwen met een gevoelige huid en laat de huid bijzonder zacht aanvoelen, wat vooral belangrijk is voor vrouwen.

Wat is het verschil tussen producten op waterbasis en op siliconenbasis?

pjur glijmiddelen op waterbasis zorgen ervoor dat uw intieme zone goed gesmeerd is en verzorgen ook je huid. Het zijn de klassieke formules voor glijmiddel. Ze worden opgenomen in de bovenste huidlagen en laten de huid geweldig aanvoelen terwijl ze tegelijkertijd een uitstekende smering leveren zonder enige plakkerigheid. Glijmiddelen op waterbasis kunnen ook bij al het speelgoed worden gebruikt. pjur glijmiddelen op siliconenbasis bevatten siliconen van de hoogste kwaliteit die zorgen voor extra langdurige smering en tal van andere voordelen. Siliconenmoleculen zijn groter dan de poriën in de menselijke huid. Als zodanig vormen ze een ademende beschermende film die de huid zacht en glad maakt. Wat meer is, onze op siliconen gebaseerde persoon.

  • Copyright © 2022 Condoom.nl