100% Durex, 100% betrouwbaar

Bathmate Hydro 7 Penispomp (blauw)

Bij Bathmate penispompen draait alles om handig, veilig gebruik en echte resultaten. We hebben het gebruik van al onze hydropompen heel eenvoudig gemaakt - vul je Hydro7 gewoon met warm water en sluit hem gedurende drie sessies van 5 minuten tegen je lichaam om je reis naar fantastische resultaten te beginnen.

De Bathmate Hydro7 is het meest geschikt voor gebruikers die tussen de 13 en 18 cm meten in erectie, waardoor het een ideale keuze is voor de meeste beginners. 

Bathmate is het nummer 1 merk ter wereld voor penispompen en hebben in de loop der jaren meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd geholpen. De Hydro7 was de allereerste stap op onze reis naar de top. Oorspronkelijk bekend als de Bathmate Hercules, zorgde het unieke ontwerp op waterbasis van onze Hydro7 ervoor dat we ons onderscheidden van alle concurrenten en betere resultaten leverden zonder risico voor gebruikers.

Sindsdien hebben we een breed scala aan Bathmate-producten ontwikkeld, waaronder de ongelooflijke Bathmate Hydromax7, ontworpen om 35% meer vermogen te leveren dan de standaard Hydro7 om nog betere prestaties voor gebruikers te creëren.

Met een uniek ontwerp levert de Hydro7 betere, veiligere prestaties dan traditionele penispompen, waardoor echte effecten voor gebruikers worden gecreëerd, waarbij maar liefst 78%* van de ondervraagde gebruikers meetbare veranderingen ervaart in hun penisgrootte, kracht en seksleven. 

Lees meer »
89,99

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • Voor een penis van 13-18 cm
 • Hydrotherapie pomp
 • Voor maximale verlenging
 • Waterproof
 • Voor een langere en dikkere penis
 • Kleur: Blauw

Wij adviseren

Merk informatie

Product beoordelingen

 • 10
  Het was eerst ongemakkelijk en niet echt goed beschreven hoe je de penis pump van druk kon laten. Kwam hier na een paar dagen pas achter dat je dat bovenste gedeelte moet indrukken. Eenmaal hier opgekomen vond ik dit product uitstekend. Je kan zelf in zekere zin de druk bepalen van de pump en is zeer eenvoudige om te gebruiken. Het boekje dat erbij komt geeft goeie informatie over hoe je het moet doen en zit gelijk een gids bij hoe je het optimaal kon gebruiken. Raad dit product aan voor veel mensen. Natuurlijk eerst dat boekje lezen voordat je het gebruikt
  08-04-2024
 • 10
  Ik zou dit product aan iedereen aanbevelen. Visueel controleren of alles veilig gaat is kost wat moeite bij deze pomp. Een sterk punt is wel dat de pomp duidelijk veel dikte/omtrek geeft.. Ik blijf hem dus af en toe gebruiken naast mijn veilige basispomp
  08-04-2024
Alle beoordelingen
1101
 • Copyright © 2024 Condoom.nl