100% Durex, 100% betrouwbaar

Velv'Or - JBoa 301 Adjustable Cock Ring (Zwart)

De JBoa van Velv'Or is een volledig verstelbare penisring die is ontworpen om de penis aan de basis te vernauwen, wat resulteert in superharde, langdurige erecties en euforische ejaculaties.

Om echt van de voordelen van de JBoa te genieten, moet je hem zo dicht mogelijk bij je lichaam dragen. Hoe dichter het bij de basis van uw penis is, hoe beter het effect zal zijn. Je erectie zal voller en harder zijn als de JBoa op de juiste plek wordt gedragen. Je kunt deze positionering bereiken door de aangespannen lasso met uw duimen naar je lichaam te duwen.

Eenmaal op je plek ben je klaar om te gaan. Geniet van je JBoa tijdens het voorspel, geslachtsgemeenschap of masturbatie.

Hoe lang je ingesnoerd kunt blijven, hangt af van jou en hoe strak je de grip van de JBoa hebt gemaakt. Schuif indien nodig de toggle gewoon terug naar de uiteinden van het siliconen koord om de grip van uw JBoa losser te maken, zodat deze kan worden verwijderd. Het is erg belangrijk om altijd de aanwijzingen van je lichaam te volgen!

Lees meer »
29,95

incl. 21% BTW | Gratis verzending

Dit product is momenteel niet leverbaar

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Sterkere Erecties
  • Stevig Materiaal
  • Volledig Verstelbaar
  • Copyright © 2024 Condoom.nl