100% Durex, 100% betrouwbaar

Male Edge - Basic (Penisvergroter )

De Male Edge Basic Penisverlenger staat bekend om zijn revolutionaire benadering van penislengte- en omtrekverbetering. Dit innovatieve apparaat is ontworpen voor mannen die hun seksuele zelfvertrouwen willen vergroten door middel van een veilige, niet-chirurgische methode. Met de Male Edge Basic geniet je van een comfortabele en effectieve manier om de grootte van je penis te vergroten, ondersteund door klinisch onderzoek en talloze succesverhalen.

Kenmerken en Voordelen:

Innovatieve Technologie: De Male Edge Basic maakt gebruik van tractietechnologie, die geleidelijke en pijnloze druk uitoefent op de penis. Dit stimuleert de celgroei en resulteert in een zichtbare toename van zowel de lengte als de omtrek.

Comfort en Veiligheid: Ontworpen met jouw comfort en veiligheid in gedachten, is de Male Edge Basic uitgerust met een lichtgewicht en huidvriendelijk materiaal. Het verstelbare ontwerp zorgt ervoor dat je de pasvorm en trekkracht naar wens kunt aanpassen.

 • Gebruiksgemak: Dit apparaat is eenvoudig in gebruik en kan discreet onder losse kleding worden gedragen, wat je de vrijheid geeft om het dagelijks te gebruiken zonder onderbreking van je routine.
 • Wetenschappelijk Bewezen: Steunend op klinisch onderzoek, biedt de Male Edge Basic een effectieve methode voor penisvergroting, met duurzame resultaten die je zelfvertrouwen een boost geven.
 • Betaalbaar Alternatief: Als een kosteneffectief alternatief voor chirurgische ingrepen, biedt de Male Edge Basic een veilige en natuurlijke oplossing voor penisvergroting, zonder de noodzaak voor dure en riskante procedures.

Inclusief:

Bij aankoop van de Male Edge Basic Penisverlenger ontvang je niet alleen het apparaat zelf, maar ook een handige opbergdoos, een liniaal/maatgids, en toegang tot een online trainingsprogramma om je resultaten te maximaliseren.

Ervaar het Zelf:

Verleg je grenzen en ontdek grotere mogelijkheden met de Male Edge Basic Penisverlenger. Of je nu streeft naar een toename in lengte, omtrek, of beide, dit apparaat biedt een bewezen, veilige en comfortabele methode om je doelen te bereiken. Bestel nu en begin aan jouw reis naar meer zelfvertrouwen en tevredenheid.

Bekijk ook eens: Vergelijk de 3 verschillende Male Edge Penisverlengers

Lees meer »

Specificaties

De MaleEdge maakt gebruik van de penistractiemethode, wat de meest natuurlijke manier is om de penis te vergroten. Maar hoe werkt penistractie? Door in de loop van de tijd een gestage rek uit te oefenen op de schacht van de penis, delen en vermenigvuldigen de weefselcellen zich - een proces dat 'cytokinese' wordt genoemd - voor een duurzame toename van zowel de lengte als de omtrek. Ja – de effecten van de MaleEdge zijn PERMANENT! De penisvergrotingstechniek die Jes Extender gebruikt, kan discreet thuis worden gedaan, dus niemand hoeft iets te weten over uw zoektocht naar zelfverbetering.

De MaleEdge is ontworpen in Denemarken en gebruikt alleen de beste kwaliteitsmaterialen. 

Gebruik

Trainingschema:

Ons 'Slow Start-Up Schedule' van zes weken is een ideaal trainingsprogramma voor nieuwe gebruikers om te wennen aan het MaleEdge-apparaat en de penistractiemethode. Het initiële MaleEdge-trainingsprogramma geeft uw lichaam de tijd om zich aan te passen, door te beginnen met weinig tractie en korte gebruiksperioden van het apparaat.

De tractie en de gebruiksduur worden vervolgens geleidelijk van week tot week verhoogd. Het opstartschema is bedoeld als richtlijn – als u denkt dat u sneller vooruit kunt dan aangegeven, dan kan dat, want het product is in ieder geval veilig. Zodra de gewenste resultaten zijn bereikt, kan het programma voor penisvergroting eenvoudig worden stopgezet en de resultaten zijn blijvend zonder enige training.

119,95

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

 • Veilig en pijnloze penis verlenging systeem
 • Weefsel wordt geleidelijk uitgebreid en uitgerekt
 • Penis groeit in lengte en omtrek
 • Positief effect op erecties door verhoogde cel-activiteit

Merk informatie

Product beoordelingen

 • 10
  Kan dit product zeker aanraden! Voorheen had ik een kleine penis, maar na het gebruik van dit product "Male Edge Basic" is mijn penis enorm geworden. We hebben het over enkele centimeters over een paar maanden! Super product
  10-04-2024
 • 10
  Goed apparaat, makkelijk in gebruik en niet pijnlijk. Na de eerste paar keer doe je hem makkelijker om, vandaar uit is het gaan met de banaan. Resultaat is pas snel zichtbaar, je voelt dat ie het doet hoor.
  10-04-2024
Alle beoordelingen
1161
 • Copyright © 2024 Condoom.nl