100% Durex, 100% betrouwbaar

Satisfyer G-Force Vibrator (Beige)

Voor bijzonder intensieve missies komt de Satisfyer G-Force in beeld - een absolute professional als het gaat om G-spot-stimulatie, aan wie je met een gerust geweten je hotspot kunt toevertrouwen!

G-SPOT? TOEGANG!

De knappe Satisfyer G-Force heeft 10 vibratieprogramma's en 5 intensiteiten in zijn repertoire. Zijn ongelooflijk krachtige motor laat niets te wensen over - de opwindende G-spot stimulatie van deze krachtpatser kan je even gek maken! De G-Force is elegant en ergonomisch perfect gebogen en heeft de perfecte invalshoek om moeiteloos de hotspot van alle hotspots te raken - de zachte groeven zorgen voor extra aantrekkingskracht. Dankzij het aangenaam grote handvat heb je altijd controle over wat er gebeurt en de afgeplatte, iets bredere punt maakt een grotere stimulatie van de hete zone mogelijk. Je kunt het platte uiteinde trouwens ook gebruiken om je clitoris te stimuleren - want waarom niet?!

HIER GEEF JE HET COMMANDO

De Satisfyer G-Force van soepele siliconen accepteert jouw commando's maar al te graag via het intuïtieve bedieningspaneel. Hij is waterdicht (IPX7) en is daarom ook beschikbaar voor manoeuvres onder water - zowel onder de douche als in bad. Omdat de robuuste vibrator geen last heeft van water, kan hij na de werkzaamheden eenvoudig worden gereinigd. Satisfyer G-Force meldt zich voor dienst, klaar voor de volgende missie!

Geef hem macht!

Uw Satisfyer is voorzien van geïntegreerde batterijen en kan daardoor milieuvriendelijk worden opgeladen. Indien nodig kan de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel worden aangevuld met een standaard 5V-stekker.

Materiaal en verzorging

Uw waterdichte (IPX7) Satisfyer is gemaakt van zijdezachte siliconen van medische kwaliteit, die extreem glad zijn en uw lichaamswarmte snel absorberen. Het product kan eenvoudig worden gereinigd onder lauw water met een beetje zeep. Met een beetje desinfecterende speelgoedreiniger zorg je vervolgens voor een bijzonder grondige hygiëne - idealiter met de perfect op elkaar afgestemde desinfecterende spray van Satisfyer. Voor maximaal soepel genot gebruik je je vibrator altijd met één van de glijmiddelen op waterbasis van Satisfyer die ideaal is afgestemd op het product. Ze zijn verkrijgbaar in klassieke, zijdezachte en verwarmende versies. De vegan samenstelling op waterbasis is zacht voor het materiaal en houdt het oppervlak van je Satisfyer mooi soepel.

Lees meer »
35,96

incl. 21% BTW Gratis verzending
| Op voorraad

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

  • Sensuele G-spot-stimulatie
  • Krachtige motor 
  • Lichaamsvriendelijke siliconen
  • Waterdicht (IPX7)
  • 50 trilcombinaties
  • Makkelijk schoon te maken
  • Inclusief magnetische USB-oplaadkabel
  • Lithium-ion batterij

Merk informatie

1259
  • Copyright © 2024 Condoom.nl