100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom advies My.Size versus Mister.Size condooms

My.Size versus Mister.Size condooms

Mister.Size is het nieuwe broertje van het merk My.Size. De condooms zijn nog steeds beschikbaar in maar liefst 7 verschillende maten en voorzien van hele goede kwaliteit. 

Het bedrijf

Na MY.SIZE, het individuele condoom in zeven verschillende maten, hebben ze nu weer een mijlpaal bereikt. Het creatieve team van de Vinergy Group is continu op zoek naar vernieuwende ideeën, naar tintelende nieuwe producten die nog meer plezier en een hogere erotische factor beloven. Als je goede seks wilt hebben, moet je je gedachten de vrije loop kunnen laten - dat was het uitgangspunt. Bij de oprichter van het bedrijf, Jan Vinzenz Krause, draaide alles al heel vroeg om condooms, en hij runde al een online condoombezorgservice en adviseerde over alle aspecten van condooms in de crèche van zijn ouderlijk huis in Bonn. Het gebruik van een condoom moet vanzelfsprekend worden - zonder mentale druk, zonder angst, zonder interne remmen. Wat lang als een hopeloze onderneming werd beschouwd, is nu realiteit met MISTER SIZE.

Kwaliteit 

My.Size en Mister.Size condooms zijn condooms van topkwaliteit en ze zijn een internationaal geregistreerd merk door R&S consumer goods GmbH, München, Duitsland.

Kwaliteit is altijd de meest kritische factor in het strategisch model geweest sinds R&S in 1997 begon in de condoombusiness. Ze begrijpen dat ze zonder totale kwaliteit de bedrijfsdoelen niet kunnen bereiken. Daarom besteden ze in elke fase van de productiecyclus extra aandacht om ervoor te zorgen dat de kwaliteit nooit in gevaar komt. Deze strenge interne kwaliteitscontrole betekent zelfs dat de productiemethoden en systemen de industrienorm overtreffen: EN ISO 4074. 

Ze kopen alleen eersteklas, puur, natuurlijk latexrubber, zorgvuldig geselecteerd door het technisch personeel. Al de condooms zijn gemaakt van de unieke hoogwaardige latex-gebaseerde samenstelling, terwijl de persoonlijke smeermiddelen een gladde formule hebben voor meer genot.

Vergelijk My.Size met Mister.Size:

mysize 47


mistersize 47


ProductMySizeMisterSize (ultradun)
MateriaalNatuurlijk Rubber LatexNatuurlijk Rubber Latex
Nominale breedte47 mm47 mm
GlijmiddelSiliconenbasisSiliconenbasis
GeurNeutraalNeutraal
SmaakNeutraalNeutraal
VormRecht Recht
Dikte70 Microns50 Microns
StructuurGladGlad
LatexvrijNeeNee
VeganistischNeeNee
Bekijk ook eens: Welke condoom maat heb ik?


  • Copyright © 2024 Condoom.nl