100% Durex, 100% betrouwbaar

Gebruikerservaring Sophie's eerste keer met de Condoom.nl Intens Condooms?

Sophie's eerste keer met de Condoom.nl Intens Condooms?

“Veilig vrijen vind ik belangrijk, maar dat mag niet ten koste gaan van het genieten. En bij gewone condooms was dat helaas het geval. Als we die gebruikten, voelde ik mijn vriend altijd veel minder. En dat is ook wel logisch, want strakgespannen latex is nou eenmaal stukken gladder dan een huid met al zijn onregelmatigheden.

Maar wat moet je dan? Vóór het zingen de kerk uit hebben we geprobeerd, maar dat ging niet altijd goed. Soms bleef mijn vriend tóch in de kerk en zong hij vrolijk mee, zeg maar. Ik wil niet zwanger worden, dus van dat soort ongelukjes schiet ik alleen maar in de stress. 

Toen probeerden we condooms met noppen en ribbels. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten. Mijn vriend komt er niet zo snel meer klaar mee en ik juist veel sneller. Niet aan hem doorvertellen, maar ik vind het stiekem zelfs lekkerder voelen dan zónder condoom. Dat onregelmatige oppervlak van het rubber stimuleert me enorm en ik krijg er hemelse orgasmes door. 

Vroeger kwamen we om beurten klaar. Hij liet mij dan eerst genieten en daarna was hij aan de beurt. Maar sinds de condooms met noppen en ribbels gebruiken, kunnen we tegelijkertijd klaarkomen. Zoiets lekkers en zoiets intiems samen kunnen beleven, vind ik erg bijzonder. Daarom zorgen we er altijd voor dat we op tijd Condoom.nl Intens-condooms bijbestellen.”



  • Copyright © 2024 Condoom.nl