100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips Hoe moet je pijpen? + 21 Opwindende tips om een pijpbeurt spannender te maken

Hoe moet je pijpen? + 21 Opwindende tips om een pijpbeurt spannender te maken

Er zijn talloze manieren om intimiteit en genot te ervaren met je partner, en een daarvan is pijpen' Maar hoe kun je hem bet beste in je mond nemen?" is een vraag die veel mensen hebben. Dit kan inderdaad best lastig zijn, vooral als je nieuw bent. Gelukkig ben je hier op de juiste plek, in dit artikel gaan we die vraag beantwoorden en meer!

Orale Verwennerij oftewel in de mond nemen:

Als je toch dieper wilt kun je oefenen met een tandenborstel achterop je tong leggen. Pijpen met de mond wordt niet voor niks zuigen genoemd.

Ga je binnenkort voor eerst een penis in de mond nemen? Perfect, dan zit je hier goed! Pijpen kan een waanzinnige toevoeging zijn aan je seksleven, mits je het goed en veilig aanpakt. Laten we het hebben over de ins en outs!

1. Set the mood: Voor je begint, is de sfeer key. Zorg dat jullie beiden op je gemak zijn. Een chill muziekje, gedimd licht of die heerlijk zachte lakens kunnen wonderen doen.

2. Warm elkaar op: Geen haast! Begin rustig met wat kusjes en aanrakingen die niks met de daad zelf te maken hebben. Deze stap is essentieel: het bouwt de spanning op en zorgt dat jullie allebei in de mood raken.

3. Praat met elkaar: Jep, communicatie blijft koning. Zorg ervoor dat je weet wat je partner fijn vindt en dat jullie beiden zin hebben in de volgende stap.

4. Verken langzaam: Na wat intense zoen- en streelsessies, kun je richting de meer gevoelige zones gaan. Glijd met je kussen langzaam van de lippen, via de nek naar de borst en... nou ja, je voelt wel waar de reis heengaat!

5. Van voorspel naar hoofdact: Je bent nu bijna daar. Dit deel is de brug tussen voorspel en de daad. Je wilt de overgang soepel laten verlopen, van zoete intimiteit naar het echte werk.

Remember: De kunst van orale seks draait allemaal om respect, instemming en afstemming op wat jullie beiden fijn vinden. Volg deze stappen, en jullie zijn gegarandeerd op weg naar een hemelse ervaring voor beiden!

Tips & Tricks: De Kunst van het Verwennen

Wanneer je je op je gemak voelt, kun je de schacht van de penis stevig, maar voorzichtig vastpakken. Dit helpt je om de controle te behouden terwijl de piemel blijft waar je wilt. Het is belangrijk dat niemand zich ongemakkelijk voelt.

Bij dit zacht liefdesspel draait alles om de tong en natuurlijk om de techniek. Probeer verschillende bewegingen zoals het draaien van rondjes of het zachtjes langs de schacht bewegen. Maar let op die tanden! Niet te hard natuurlijk, maar als je zacht zuigt maak je je mond kleiner en het pijpen intenser.

De eikel en met name het toompje en de corona zijn super gevoelig. Schenk er wat extra aandacht aan! Voor de ene persoon is een beetje zuigkracht geweldig, terwijl de ander het juist fijner vindt als je het langzamer probeert. Voel de vibe van je partner aan en check regelmatig wat hij ervan geniet.

Als de voorhuid helemaal over de eikel zit, kun je deze voorzichtig terugtrekken. Hierdoor kun je nieuwe gevoelige plekjes ontdekken. Speeksel gebruiken kan helpen als natuurlijk glijmiddel. Maar, zoals bij alles: niet te veel. Je wilt natuurlijk niet dat de sensatie verloren gaat.

Wordt het je allemaal even te veel? Geen probleem. Neem een pauze, zuig zachtjes aan andere delen zoals de ballen of focus je weer even op de schacht. Onthoud: het is okay als je niet alles in één keer perfect doet.

Wat je ook kiest, of het nu gaat om het tempo, het slikken of het soort stimulatie, het belangrijkste is dat je geniet. En mocht je partner klaarkomen en je weet niet zeker of je wilt slikken, praat erover. Communicatie is key.

Samenvattend, de kunst van het verwennen is een samenspel tussen techniek, communicatie en aanvoelen wat de ander lekker vindt. Geniet van elk moment en blijf exploreren!

Zo laat je hem in de mond glijden

geef kusjes op zijn ballen tijdens het pijpen. Dan kun je het ook eens wat langzamer proberen, advies van Deepthroat Mandy

Zodra je je op je gemak voelt en je bent in bed beland, kun je overgaan naar de daadwerkelijke handeling van het pijpen, wat letterlijk betekent dat je de penis van je partner in je mond neemt. Vergeet natuurlijk niet een comfortabele positie in te nemen en hij mag zich helemaal overgeven als je de schacht stevig vast pakt. .

Het is een goed idee om een hand te gebruiken om de schacht van de penis vast te houden terwijl je met je mond en tong werkt. Je lippen kunnen worden gebruikt om zachte kusjes te geven aan de penis, terwijl je tong wordt ingezet voor extra stimulatie. Probeer je tong in verschillende bewegingen te gebruiken, zoals rondjes draaien of op en neer bewegen langs de schacht. Focus dan op de eikel, de corona (het randje onder zijn eikel) en het toompje (stukje huid waarmee de voorhuid vastzit). Dit zijn de gevoeligste zones.

Iedereen is anders en geniet op verschillende manieren van orale seks. Sommigen geven de voorkeur aan een krachtigere, intensere aanpak, terwijl anderen het prettig vinden als er zacht en langzaam wordt begonnen. Het kan een goed idee zijn om met je partner te praten over wat hij prettig vindt, of om verschillende technieken uit te proberen om te zien wat het beste werkt.

Als de voorhuid van je partner niet teruggetrokken is, kun je dit voorzichtig doen. Dit kan nieuwe sensaties en plezier geven aan je partner, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn om ongemak of pijn te voorkomen.

Speeksel kan een geweldig natuurlijk glijmiddel zijn bij het pijpen. Het helpt om dingen soepel te laten verlopen en kan de sensatie voor je partner verhogen. Maar zorg ervoor dat je het niet overdrijft, want te veel kan de sensaties verminderen en de ervaring minder aangenaam maken.

Het is volkomen normaal om te moeten pauzeren of het tempo te verlagen tijdens het pijpen. Als je merkt dat je moeite hebt om het ritme vast te houden, kun je even pauzeren en je aandacht richten op andere gebieden, zoals de ballen of de schacht van de penis. Onthoud, orale seks is niet alleen over de penis - het hele genitale gebied is vol met zenuwuiteinden en gevoelig voor stimulatie.

Deepthroating en gezicht neuken

Deepthroating is een meer geavanceerde techniek in orale seks die niet voor iedereen geschikt is. dat, Hoewel het een intensere ervaring kan bieden kun je proberen te deepthroaten als je je er comfortabel bij voelt en klaar voor bent.

Bij deepthroating neem je de penis dieper in je mond en keel dan bij het traditionele pijpen. Het is cruciaal dat je volledig ontspannen bent en jezelf kunt overgeven aan de sensatie. Als je ongemak of verstikking ervaart, is het belangrijk om onmiddellijk langzamer te gaan of te stoppen.

Een andere techniek die soms wordt geassocieerd met orale seks is 'gezicht neuken'. Dit houdt in dat de persoon die de penis ontvangt passief blijft, terwijl de persoon die penetreert de bewegingen maakt.

Hoewel dit voor sommige koppels een opwindende dynamiek kan zijn, is het absoluut noodzakelijk om veiligheidsmaatregelen te nemen. Een veilig woord is cruciaal in deze situatie - een woord of zin die, wanneer uitgesproken, betekent dat alles onmiddellijk moet stoppen.

Het is ook belangrijk om voortdurend in te checken bij je partner om ervoor te zorgen dat alles nog steeds comfortabel en consensueel is. Hoewel het verkennen van nieuwe technieken opwindend kan zijn, moet de veiligheid en het comfort van beide partners altijd de hoogste prioriteit hebben bij elke seksuele activiteit.

Condooms en orale seks: veiligheid boven alles

sperma niet in de mond maar in een condoom van een soa wordt niemand gelukkig.

Hoewel een condoom gebruiken tijdens het pijpen - de ervaring een beetje kan veranderen, is het een cruciale stap in de richting van veilige intimiteit. Een condoom vangt dan ook gelijk zijn kwakje op. een condoom beschermt tegen mogelijke seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's).

Ook al beweert je partner volledig vrij te zijn van soa's, spuugt het uit omdat je gewoon niet van schaaldieren houdt. Het blijft essentieel om alert en beschermd te blijven. Veel soa's vertonen namelijk geen symptomen. Dus zelfs als jij of je partner zich gezond voelen, is er een kans dat er onopgemerkte aandoeningen zijn. Hoewel er wel eens gezegd wordt 'sperma slikken is gezond', is het wijs om voorzichtig te zijn en enkel acties te ondernemen binnen een vertrouwensband.

Bij Condoom.nl moedigen we aan om altijd veiligheid op de eerste plaats te zetten. Dat betekent dat we het gebruik van een condoom adviseren, niet alleen bij vaginale of anale seks, maar ook bij orale seks. Het draait niet alleen om jouw veiligheid, maar ook om die van je partner. Het kan even een aanpassing zijn, maar met de juiste mindset kan veilig pijpen net zo voldoening gevend en plezierig zijn.

Wanneer je na het zoenen langzaam naar beneden gaat neem je niet meteen zijn pik in je mond te pijpen.

Pijpen kan een intense en intieme ervaring zijn voor beide partners. Onthoud altijd dat communicatie de sleutel is - praat met je partner over wat hij of zij leuk vindt en wat niet. Oefening baart kunst, dus wees niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen te proberen. Vergeet niet om plezier te hebben!

Dit artikel bevatte veel informatie en je zou het als een geselecteerd ondertiteling instellingen handleiding kunnen zien. Maar ondertitelingen ondertiteling in een extra venster sluiten einde, kan nuttig zijn om standaardwaarden te herstellen en om je te herinneren hoe de perfecte pijpbeurt eruit ziet.

Het belangrijkste is om te onthouden dat orale seks draait om het geven en ontvangen van plezier. Of je nu net begint of een ervaren professional bent, er is altijd ruimte om te groeien en te leren. Happy pijpen! 

21 Opwindende tips om een pijpbeurt spannender te maken

Wij gaan je laten zien hoe je een pijpbeurt kunt opfleuren en je man kunt verrassen met tal van nieuwe sensaties. In deze blog laten wij je 21 verschillende manieren zien om je pijpbeurt op te fleuren en je man volledig aan je verslaafd te houden.

  1.  Bondage pijpbeurt: Bondage is een geweldige optie om orale seks op te fleuren omdat het de rest van het lichaam van je partner betrekt. Je hebt ook verschillende opties. Je kunt hem eerst vastbinden, of je kunt beginnen met hem te pijpen en dan pauzeren om hem vast te binden. Onder-het-bed beperkingen werken hier goed voor!
  2. Geblinddoekte pijpbeurt: Blinddoeken zijn zo verleidelijk omdat het wegnemen van het zicht andere zintuigen versterkt. Je partner zal je elke beweging anticiperen. Je partner zal geen andere keus hebben dan achterover te leunen en te genieten. We raden echter aan om eerst een blinddoek en bondage apart te proberen voordat je ze samen gebruikt. Het kan overweldigender zijn dan je denkt. Sommige andere tips op deze lijst kunnen ook gecombineerd worden met een blinddoek
  3. Verras hem onder de douche: Wie houdt er niet van een verrassende pijpbeurt? Je kunt het bijna overal doen: onderweg in de auto, woonkamer of zelfs een donker steegje. Maar seks onder de douche is een geweldige optie omdat hij zich wast. Bovendien, als je liever niet slikt, is er een afvoer in de buurt om de rommel op te ruimen. Leer: hoe je sperma slikt en ervan geniet.
  4. Voeg een beetje pijn toe als hij klaarkomt: Dit idee om je pijpbeurt op te fleuren vereist dat je synchroon bent met het lichaam van je partner. Maar als je de tekenen kent dat hij binnenkort gaat klaarkomen, inclusief snellere ademhaling en gespannen spieren, kun je het precies goed timen en een beetje pijn toevoegen. Wanneer we zeggen "een beetje", is het het beste om voorzichtig te zijn. Tenzij je zeker weet dat je partner van pijn houdt. Wat kun je doen om pijn toe te voegen? Knijp hem lichtjes in de billen, penis, dijen of een ander lichaamsdeel. Geef hem een tik of sla hem met een paddle. Sla op zijn penis. Trek aan zijn ballen. Schraap met je tanden langs zijn schacht - wees voorzichtig om hem niet met je tanden te bezeren. Trek aan zijn schaamhaar. Het doel is om hem te verrassen, maar niet te overweldigen.  
  5. Rollenspel: Soms gaat het bij het opfleuren niet zozeer om specifieke technieken, maar eerder om de omgeving waarin je ze uitvoert. Rollenspel is een manier om die omgeving te veranderen, als je even je ongeloof opzij kunt zetten. Sommige rollen werken vooral goed voor pijpbeurten. Denk bijvoorbeeld aan een baas die onder een bureau wordt gepijpt. Een ander leuk spel is een leraar en zijn student die wil leren hoe hij een betere pijpbeurt kan geven. We zijn er zeker van dat je nog andere ideeën kunt bedenken. Je kunt zo betrokken raken als je wilt. Verander je kleding, draag een pruik, of verander zelfs je stem. Over stemmen gesproken, je kunt stemveranderingen toevoegen terwijl je man geblinddoekt is om de indruk te wekken dat hij door iemand anders gepijpt wordt. Dat zal een pijpbeurt zeker opfleuren! 
  6. Maak wat geluid: Enthousiasme wordt zeker gewaardeerd bij het geven van orale seks. Hoewel je mond voornamelijk bezig is, kun je een pauze nemen en je man aftrekken. Dit is een goed moment om vies te praten. Dirty talk is een geweldige manier om bijna elke sexy activiteit op te fleuren. Vastgelopen? Probeer enkele van deze zekere voorbeelden van dirty talk. Kreunen werkt vaak ook, en je kunt het zelfs doen met je mond vol. Je partner vindt het misschien zelfs fijn om de trillingen tegen zijn penis te voelen.
  7. Voeg vibratie toe: Basistips voor pijpbeurten zullen je vertellen om een vibrator langs zijn schacht te laten lopen terwijl je je mond op en neer beweegt. Maar als je een pijpbeurt echt wilt opfleuren, probeer dan de vibrator tegen je wang te houden (als het te veel kietelt, probeer dan een speeltje met diepere trillingen). Je partner vindt het misschien leuk om een vibrerende cockring tegen de basis van zijn penis te hebben tijdens een pijpbeurt. Je kunt ook een vibrator tegen zijn ballen of perineum drukken, ook wel het perineum genoemd.
  8. Speel met speeltjes: Hoewel het punt van een pijpbeurt is om je mond te gebruiken, kun je seksspeeltjes in het plezier opnemen, en er zijn genoeg speeltjes voor penissen om uit te kiezen. Een idee: wissel tussen een masturbator en je mond. Probeer het zo snel mogelijk te doen, zodat je partner altijd wordt gestimuleerd.
  9. Snowball hem: Als je van snowballing hebt gehoord, weet je dat sommige mensen het misschien een beetje extreem vinden. Snowballing is wanneer je partner in je mond ejaculeert. Maar in plaats van te spuwen of te slikken, kus je hem en duw je zijn sperma terug in zijn mond. Zoals we al zeiden, kan snowballing voor sommigen extreem zijn, maar het kan leuk zijn als je bereid bent om nieuwe dingen te proberen.
  10. Laat hem beloven: Net voordat je partner klaarkomt, moedig je hem aan om een belofte te doen. Natuurlijk hebben we het niet over iets te groots of schadelijks, misschien een klein cadeautje, de zolder opruimen, of een seksuele gunst in ruil. Vind je het leuk om macht te hebben? Domineer je man dan in de slaapkamer!
  11. Eindig ergens nieuw: De meeste mensen eindigen pijpbeurten op een van twee manieren: spugen of slikken. Als je niet wilt slikken, kun je je partner in een tissue laten klaarkomen. Maar waarom probeer je niet iets anders of zelfs een beetje sexier om je pijpbeurt op te fleuren? Je kunt hem laten klaarkomen op je lichaam - borsten en billen zijn beide goede keuzes. Als hij op je nek klaarkomt, wordt het een parelketting genoemd en sommige mensen zijn er dol op.
  12. Voeg textuur toe: Heb je ooit gehoord van het kenetter snoep bij het geven van een pijpbeurt? Dat is één ding om te proberen als dingen een beetje opgefleurd moeten worden. Sterker nog, je kunt zelfs orale sekssnoepjes vinden specifiek voor dit doel. Hoewel je het misschien niet ziet als textuur, voegt glijmiddel een glibberig element toe dat handig is als je een droge mond hebt. Smaakvol glijmiddel is ook een zegen als je niet houdt van de smaak tijdens fellatio. Andere opties zijn: Champagne, honing/ahornsiroop. Ik raad aan om chocolade te vermijden omdat het erg rommelig kan worden.
  13. Speel met sensatie: Naast textuur zijn er andere manieren om je pijpbeurt op te fleuren met verschillende sensaties. Een ijsblokje of koud
  14. Speel met sensatie: Afgezien van textuur, zijn er andere manieren om je pijpbeurt op te fleuren met verschillende sensaties. Een ijsblokje of koud glas water kan je partner op precies de juiste manier choqueren. Overweeg ook muntkauwgom, mondwater of snoep, om hem te laten rillen. Je man pijpen nadat je een hete peper hebt gegeten zal de orale seks zeker pittiger maken. Maar pas op, het is makkelijk om het te heet te maken, dus wees voorzichtig. Vergeet niet dat je ook kunt afwisselen tussen heet en koud.
  15. Heb wat balplezier: In plaats van hem te laten klaarkomen met je mond om zijn penis, kun je aan zijn ballen likken of zuigen en je hand gebruiken om hem af te maken.

  16. Probeer een slow job: Ben je gewend om snel naar de finish te gaan? Waarom dingen niet vertragen? Het geeft jou en je partner de tijd om te focussen op elke beweging en reactie. Omdat jij aan het stuur zit, beleef je het plezier van het plagen. Misschien ontdek je dat je het geweldig vindt om je partner te teasen. Als je wilt zorgen dat hij geduldig moet zijn, probeer dit dan met bondage. 

  17. Geef een blow out: Sluit je lippen rond zijn schacht terwijl zijn penis in je mond zit en blaas dan tot je wangen een beetje opbollen. Zuig daarna langzaam de lucht uit je mond. Herhaal dit proces een paar keer en probeer te peilen hoe je man erop reageert. Als je dit proces versnelt, kan het een "klappend" gevoel creëren van je wangen die tegen de penis van je man drukken.

  18. Knijp een beetje: Door de basis van zijn penis vast te houden, heb je controle over de snelheid en diepte, wat geweldig is als je net begint te leren hoe je je man diep kunt pijpen. Maar je hoeft het niet zachtjes vast te houden. Knijp een beetje als je hand rond de basis van zijn penis zit. En als hij van pijn houdt, kun je misschien wel heel hard knijpen! Dit werkt vooral goed als je man klaarkomt.

  19. Creëer wrijving: Zelfs als je denkt dat je weet hoe je een pijpbeurt pittiger kunt maken, heb je dit idee waarschijnlijk over het hoofd gezien. Met je mond om zijn penis, wikkel je duim en wijsvinger om je lippen. Gebruik ze vervolgens om in je lippen te knijpen. Dit zorgt voor een strakheid waar je partner misschien wel van houdt!

  20. Als een gebed: Heb je een hand nodig om je pijpbeurten pittiger te maken? Wat dacht je van twee? Breng een royale hoeveelheid glijmiddel aan tussen je twee handen en houd ze voor je mond alsof je bidt. Laat zijn penis dan tussen je handen en in je mond glijden om een langer kanaal te creëren met handen en mond. Let op, deze pijptechniek werkt het beste met een langere penis en niet met een kleine penis.

  21. Geen geluid toegestaan: Hoewel het geweldig is om je partner te horen kreunen, hijgen en op andere manieren laten zien hoe goed ze het hebben, kan soms juist de afwezigheid van die dingen super opwindend zijn, vooral als je je hebt afgevraagd hoe je een pijpbeurt pittiger kunt maken. Verbied simpelweg geluid. Elke keer dat je partner een geluid maakt, stop je met wat je doet. Hij zal harder dan ooit moeten werken om zelfbeheersing te tonen. Je kunt ook iets soortgelijks proberen waarbij je beweging verbiedt. In wezen is het mentale bondage. Beloon hem alleen als hij de test doorstaat!

Een laatste woord

Of je het nu hebt over een pijpbeurt of iets anders, seks pittiger maken gaat over experimenteren. Niet alles zal werken, en dat is prima. Het belangrijkste is dat als je wilt weten hoe je orale seks pittiger kunt maken, je seks voorop stelt, wat je partner zeker zal waarderen! Nu je enkele manieren hebt geleerd om je pijpbeurten op te fleuren, ben je waarschijnlijk enthousiast om ze uit te proberen. Wie kan je dat kwalijk nemen? Natuurlijk, als je wilt zorgen dat je ook aan je trekken komt, stuur je partner dan naar deze gids over het bevredigen van een vrouw.




  • Copyright © 2024 Condoom.nl