100% Durex, 100% betrouwbaar

GGD kiest voor Condoom.nl

In samenwerking met GGD en Sense hebben wij deze hoesjes ontworpen en ontwikkeld en delen we ze uit aan de jongeren. GGD deelt condooms uit om jongeren en toe te wijzen dat ze veilig vrijen. GGD heeft gekozen voor de kwaliteitscondooms van Condoom.nl.


De reden dat we condooms uitdelen is dat veel jongeren niet bewust zijn van de gevolgen van vrijen zonder condoom. Bijna de helft van de Nederlandse studenten heeft seks zonder condoom. Dat is uit een onderzoek van het Nederlands Instituut gebleken. Een op de 20 jongeren krijgt een soa of de vrouw raakt zwanger. Je kunt als je jonger bent dan 25 jaar een gratis en vertrouwelijk onderzoek laten doen naar verschillende soorten soa’s. 


Veel jongeren vinden het lastig om te praten over hun seksleven en vragen zichzelf vaak af of ze wel klaar zijn voor de seks. Op de site van Sense staat veel informatie over seksualiteit, verliefdheid, relaties en het praten over de seks. Praten hoort erbij als je met iemand seks hebt. Hoe kun je anders duidelijk maken wat je wilt? En hoe weet je anders wat jouw partner opwindt? Als je vragen hebt kun je elke werkdag een anonieme chat starten of je kunt een mail sturen.

Tips voor praten over condooms

• Bedenk van tevoren wanneer je over condooms wilt beginnen. Als je iemand net ontmoet hebt, wil je niet direct over veilig vrijen praten. Maar als je wacht tot na het vrijen, dan ben je te laat.
• Bedenk vooraf hoe je met je partner over condooms gaat praten en wat je gaat zeggen. Van tevoren oefenen maakt het praten op het moment zelf makkelijker.
• Wees duidelijk! Zeg gewoon eerlijk dat je geen soa wilt oplopen, zwanger wilt worden of een zwangerschap wilt veroorzaken. Je partner begrijpt meteen waar je het over hebt.
En verder:
• Pak gewoon een condoom en doe die bij jezelf of bij je partner om. Je hoeft dan niet te praten en het is meteen duidelijk wat je bedoelt.
• Vraag eens aan een vriend of vriendin hoe hij zij dat aanpakt.
• Zorg dat je altijd condooms bij je hebt (ook als je een meisje bent!), ook als je niet van plan bent om met iemand naar bed te gaan. Je weet maar nooit.

CZ-Zorgverzekering

Ook produceert condoom.nl condooms voor CZ-zorgverzekering. Jongeren vanaf 18 jaar kunnen daar 50 gratis condooms aanvragen. Dit doen ze om jongeren te stimuleren een condoom te gebruiken. 

Condoom.nl heeft al meer dan 250.000 condooms beschikbaar gesteld aan verschillende organisaties en jongeren festivals. Daarmee willen wij de veiligheid van de jongeren garanderen. Ze zullen eerder een condoom gaan gebruiken, hiermee voorkomen we veel ongewenste zwangerschappen en soa’s. 
Condoom.nl is een laagdrempelige website voor het online bestellen van condooms. 

Veilig & anoniem condooms bestellen? 
Bestel nu je condooms op Condoom.nl Voor 24:00 uur besteld = morgen in huis!

Condoomhoesjes

Bestel nu uw condoomhoesjes met uw eigen ontwerp bij Condoom.nl. U kunt het design zelf maken, waardoor de condoomhoesjes volledig aansluiten bij uw merk of evenement. Een condoomhoesje met een mooi en opvallend design trekt de aandacht en is ook zeer nuttig voor de juiste doelgroep. Het is een uitstekend relatiegeschenk maar ook perfect strooimateriaal voor evenement of beurzen. 


GGD kiest voor Condoom.nl


  • Copyright © 2022 Condoom.nl