100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom.nl Aardbei Condooms (144 stuks)

Aardbei condooms: smakelijk genieten

Tover jezelf om tot aardbeienlolly met deze originele condooms van ons huismerk. Met deze fruitige traktatie voeg je een extra dimensie aan jullie vrijpartij toe. Bestel hier jouw doosje met 12 aardbeiencondooms van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor dit model?

Condooms zijn er in allerlei soorten en maten; elk model is bedoeld voor een andere tak van ‘bedsport’. Condooms met een smaakje bieden je, behalve bescherming tijdens het vrijen, ook een aangename smaak en geur. En dat is stukken prettiger dan het standaard aroma van latex. 

Als het gaat om gearomatiseerde condooms, is aardbei één van de populairste smaakjes. Hiermee wordt oraal genot weer écht plezierig. Speciaal voor klanten van Condoom.nl hebben wij deze smakelijke verrassing laten fabriceren. De Europese CE 0123-certificering garandeert een uitstekende kwaliteit, terwijl de prijs stukken vriendelijker is dan bij de grote merken, waar je meebetaalt aan de marketing.

Voor wie geschikt?

Word jij helemaal wild van oraal, maar wil je tegelijkertijd geen enkel risico nemen? Dan mogen deze aardbeiencondooms niet in jouw nachtkastje ontbreken. Met hun anatomische vorm en diameter van 54 mm zijn deze condooms voor de meeste mannen geschikt. Twijfel je nog over de maat, dan vertellen wij je hier hoe je jouw maat opmeet.

Lees ook: MySize Condooms


Lees meer »

Specificaties

MerkCondoom.nl
MateriaalNatuurlijk rubber latex
Nominale breedte54 mm
Lengte180mm
KleurRood
SmaakAardbei
VormAnatomisch
Dikte65 microns
StructuurGlad
LatexvrijNee
VeganistischNee
EAN Code verpakking8719322873972

Gebruik

Bewaar de condooms op een koele, droge plek en zorg ervoor dat ze niet in contact komen met direct zonlicht. Op deze manier zorg je ervoor dat de condooms optimale bescherming bieden.

Gebruiksaanwijzing.

  1. Haal het condoom voorzichtig uit de verpakking en pas op met scherpe nagels en voorwerpen.
  2. Controleer of je het condoom kan uitrollen, knijp het topje voorzichtig dicht en plaats het condoom op de dop van de stijve penis.
  3. Rol het condoom zo ver mogelijk af en controleer of het condoom juist is geplaatst.
  4. Na de zaadlozing moet het condoom vlug worden verwijderd en kan het worden weggegooid in de vuilnisbak. (Spoel een condoom niet door, dit kan verstoppingen veroorzaken)
  5. Gebruik een condoom altijd maar eenmalig
  • Copyright © 2024 Condoom.nl