100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom.nl Extra Groot Condooms 60mm (1+1 Gratis)

Extra groot: condooms voor jouw maatje méér 

Ben jij groot geschapen? Kies dan voor een condoom in jouw maat. De Extra groot condooms zijn er voor mannen met een grotere omtrek. Bestel hier jouw doosje van 12 extra grote condooms met glijmiddel.

Waarom kiezen voor dit model?

Ieder lichaam is uniek. Net als dat je kleren in jouw maat koopt, is het logisch dat je voor condooms kiest die jou passen. Als een standaard condoom jou te strak is, geeft dat niet alleen een onprettig, knellend gevoel; je loopt ook het risico dat het condoom scheurt. Met een condoom in de juiste maat geniet je optimaal tijdens het vrijen. De Extra groot condooms zijn speciaal gemaakt voor beter bedeelde mannen zoals jij. Net als de andere condooms van ons huismerk zijn ze van de beste kwaliteit latex gemaakt, streng getest en van de Europese CE 0123-certificering voorzien. 

Voor wie geschikt? 

Om er zeker van te zijn dat de Xtra large condooms geschikt voor je zijn, dien je eerst jouw condoommaat te nemen. Let op: het verschil in de condoommaten zit hem niet in de lengte, maar in de (nominale) breedte. Die bepaalt of hij strak, perfect of te ruim zit. In dit artikel ontdek je welke maat condooms je nodig hebt. Ons model Extra groot is er voor een omtrek van 12 tot 13 cm.

Tim was je voor, lees zijn ervaring.

Lees meer »

Specificaties

MerkCondoom.nl
MateriaalNatuurlijk rubber latex
Nominale breedte60 mm
KleurNeutraal
SmaakVanille
VormRecht, eenvoudig om te doen
Dikte65 microns
StructuurGlad
LatexvrijNee
VeganistischNee
EAN Code verpakking 8719322874207

Gebruik

Bewaar de condooms op een koele, droge plek en zorg ervoor dat ze niet in contact komen met direct zonlicht. Op deze manier zorg je ervoor dat de condooms optimale bescherming bieden.

Gebruiksaanwijzing

  1. Haal het condoom voorzichtig uit de verpakking en pas op met scherpe nagels en voorwerpen.
  2. Controleer of je het condoom kan uitrollen, knijp het topje voorzichtig dicht en plaats het condoom op de dop van de stijve penis.
  3. Rol het condoom zo ver mogelijk af en controleer of het condoom juist is geplaatst.
  4. Na de zaadlozing moet het condoom vlug worden verwijderd en kan het worden weggegooid in de vuilnisbak. (Spoel een condoom niet door, dit kan verstoppingen veroorzaken)
  5. Gebruik een condoom altijd maar eenmalig


Vergelijken

ProductCondoom.nl Extra GrootCondoom.nl Extra SterkCondoom.nl Extra Dun
MateriaalRubber LatexRubber LatexRubber Latex
Nominale breedte60 mm56 mm54 mm
SmaakVanilleVanilleVanille
VormRechtAnatomischAnatomisch
Dikte65 Microns90 Microns50 Microns
StructuurGladGladGlad
LatexvrijNeeNeeNee
VeganistischNeeNeeNee
  • Copyright © 2023 Condoom.nl