100% Durex, 100% betrouwbaar

Gebruikerservaring Tim's eerste keer met de Condoom.nl Extra Groot condooms?

Tim's eerste keer met de Condoom.nl Extra Groot condooms?

“Veilig vrijen vind ik vanzelfsprekend. Maar ik vind het net zo belangrijk dat ik kan genieten. Dat we ons samen helemaal kunnen verliezen in die intimiteit. Een condoom is dus een voorwaarde, maar dan wel het juiste model.  

Omdat ik een grotere maat heb, voelen standaard condooms te strak aan. Sterker nog, tot twee keer toe is zo’n normale condoom gescheurd tijdens het vrijen. Dat was best schrikken, maar gelukkig bleef het daarbij.

Toen een vriendinnetje mij erop wees dat er condooms in allerlei maten bestonden, ging er bij mij een lichtje branden. Ik ontdekte dat een condoommaat niet zozeer met de lengte te maken heeft, maar met de omtrek. Nadat ik mijn condoom maat had genomen, wist ik precies welk model ik moest zoeken.

Heel soms had ik beet in de supermarkt. Dan lag er nog zo’n doosje extra grote condooms. Maar het kwam vaker voor dat ik net achter het net viste en een omweg moest maken naar de apotheek, die veel krappere openingstijden heeft.

De Extra Groot 60MM condooms van Condoom.nl waren de perfecte oplossing. Niet alleen hebben deze mijn maat, maar dat ik ze vanuit huis kan bestellen is een hele uitkomst. Nu heb ik altijd genoeg condooms, zowel thuis als op zak, en bovendien in een maat die maximaal plezier mogelijk maakt.”

Lees ook: Eerste keer seks:10 tips + 20 veel gestelde vragen
Direct naar:

  • Copyright © 2024 Condoom.nl